Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της ΡόδουΜνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι Γιώργος Χατζημάρκος και Γιάννης Παπαβασιλείου

Στην υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας, στο πλαίσιο του παγκόσμιας εμβέλειας Πρότυπου Προγράμματος “The Rhodes Co–Lab.Sustainable Destination ”, για την μετατροπή της Ρόδου στον πρώτο παγκοσμίως βιώσιμο τουριστικό προορισμό, προέβησαν σήμερα, Τρίτη, στα γραφεία της ΕΞΡ, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας «Κ2 Α.Ε.», Γιώργος Χατζημάρκος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Γιάννης Παπαβασιλείου, παρόντων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Οι δύο φορείς, αναγνωρίζοντας  ότι, ιδίως στο πεδίο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται εντός της οικονομικής και παραγωγικής ζωής του τόπου, το ζήτημα της βιωσιμότητας και αρμονικής εξέλιξης του φυσικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος πρέπει να εξετάζεται ως μία αδιάσπαστη και ενιαία ενότητα που χρήζει συνεκτικής, συνδυαστικής και συμπληρωματικής εφαρμογής από τους θεσμικούς φορείς, εκτιμώντας   ότι στο πλαίσιο των αυξημένων απαιτήσεων σχετικά με την εκπλήρωση των στρατηγικών στόχων του μετασχηματισμού του νησιού της Ρόδου σε πρότυπο παγκόσμιο βιώσιμο προορισμό, διαφαίνεται πεδίο συνεργασίας με σημαντικές θετικές επιπτώσεις, σε πλήρη εναρμόνιση με τους στρατηγικούς και επιχειρησιακούς στόχους κάθε φορέα και συμφωνώντας ότι ο βιώσιμος μετασχηματισμός αποτελεί ηθικό χρέος απέναντι στον πλανήτη και τις επόμενες γενιές, αλλά και οικονομικό πλεονέκτημα κάθε τοπικής επιχείρησης απέναντι στον ανταγωνισμό, προέβησαν σε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ τους με σκοπό την υλοποίηση των στόχων του Πρότυπου Προγράμματος “The Rhodes Co–Lab. Sustainable Destination”.

Στόχος της συμφωνίας είναι η από κοινού στενή συνεργασία των δύο μερών σε επιμέρους άξονες και δράσεις ώστε να μετασχηματιστεί η Ρόδος σε Πρότυπο Παγκόσμιο Τουριστικό Προορισμό και να καθιερωθεί ως Διεθνές Κέντρο ενός ολιστικού μοντέλου Βιώσιμης Ανάπτυξης και  Επιχειρηματικότητας για τουριστικούς προορισμούς σε όλον τον κόσμο.

Μέσα από την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας του Προγράμματος “The Rhodes Co–Lab. Sustainable Destination” τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου θα αποτελέσουν κήρυκες πρότυπης αειφορίας αποκτώντας και επιδεικνύοντας το μοναδικό ειδικό Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab”, το οποίο, μαζί με τον Οδηγό Εφαρμογής του, θα είναι έτοιμο και θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε την υπογραφή του Μνημονίου, ευχαρίστησε την ΕΞΡ για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία και εξήρε τη συμβολή και την συνεισφορά της στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου, αλλά και για την ποιότητα των πρωτοβουλιών της, με ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή της στην επίτευξη της εργασιακής ειρήνης, μέσω της τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, που πρώτη πανελλαδικά εφήρμοσε.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ευχαριστώ την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη. Αυτό που σήμερα ξεκινάει μέσα από το Πρόγραμμα “The Rhodes Co-Lab”, η Ένωση το έχει ξεκινήσει χρόνια πριν. Είναι η μεγαλύτερη  Ένωση Ξενοδόχων της χώρας, όχι μόνο λόγω μεγέθους και αριθμού μελών, αλλά και για την ποιότητα των πρωτοβουλιών της. Σε αυτήν την συγκλονιστική κρίση που καλείται να αντιμετωπίσει ολόκληρος ο πλανήτης, της κλιματικής κατάρρευσης, δεν στεκόμαστε μοιρολατρικά, δεν παρακολουθούμε απαθείς. Με το “The Rhodes Co-Lab”,  είμαστε στην πρώτη γραμμή για να παραδώσουμε στα παιδιά μας κάτι καλύτερο από αυτό που εμείς παραλάβαμε. Ναι, βάζουμε τον πήχυ ψηλά, διότι δεν είμαστε λάτρεις του δόγματος της αυτοσυντήρησης αλλά του δόγματος της παραγωγής έργου. Ωστόσο, κανένα σχέδιο δεν έχει αξία, χωρίς τη συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων, χωρίς τη συμμετοχή της κοινωνίας. Στη Ρόδο δεν αρμόζει η κλάψα και η μιζέρια. Η Ρόδος είναι για να επιβεβαιώνει την ιστορία της, ως μήτρα του ελληνικού τουρισμού. Αν οι νέες συνθήκες επιβάλουν να μετασχηματιστεί, είμαστε εδώ για τον μετασχηματισμό της. Στα επόμενα χρόνια πρέπει να δουλέψουμε χωρίς ιδεοληψίες και δογματισμούς. Υπάρχει κοινό έδαφος για να πατήσουμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Η σημερινή υπογραφή, αποτελεί  για μας δήλωση εμπιστοσύνης από μέρους της Ένωσης και αυτήν την εμπιστοσύνη θα την τιμήσουμε».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Γιάννης Παπαβασιλείου, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη για την στενή συνεργασία πάνω στον ευγενή στόχο του Προγράμματος,  δήλωσε σχετικά:

 «Από την πρώτη στιγμή που  η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε  το project “The Rhodes Co-Lab”,  εμείς ήμαστε δίπλα της. Πάντα θέλουμε το καλό του νησιού και του τουρισμού και νομίζω ότι έχουμε βοηθήσει και θα βοηθήσουμε αρκετά στο να ολοκληρωθεί αυτό το έργο, να δείξουμε ότι μπορούμε! Σε συνδυασμό με τις προτεραιότητες της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για την βιωσιμότητα που διέπουν τη λειτουργία των μονάδων των μελών της, δηλαδή  εξοικονόμηση και  Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, εξοικονόμηση νερού, ανακύκλωση κλπ,  η υιοθέτηση αειφορικών στόχων του ξενοδοχειακού κλάδου βρίσκονται  σε πλήρη εναρμόνιση με τους άξονες του Προγράμματος “The Rhodes Co-Lab”. Στόχος μας είναι η κατοχύρωση και απόκτηση Ειδικού Σήματος Πιστοποίησης με τον τίτλο “The Rhodes Co-Lab” και ήδη έχουμε εκπληρώσει το 70% των προϋποθέσεων για την απόκτησή του. Θα είμαστε έτοιμοι πιο γρήγορα από τον πενταετή ορίζοντα του Προγράμματος. Το 2030 θα είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ένα νέο νησί που θα είναι μοναδικό στον κόσμο». 

Βάσει του Μνημονίου Συνεργασίας, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου συστρατεύεται στην προώθηση και υλοποίηση όλων των ενεργειών που θα επεκτείνει την απόκτηση του Ειδικού Σήματος Πιστοποίησης στα μέλη της, επισφραγίζοντας την υιοθέτηση από την πλευρά τους μεμονωμένα και συλλογικά, των βιώσιμων στόχων του Πρότυπου Προγράμματος “The Rhodes Co–Lab.Sustainable Destination ”.

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Κ2 Α.Ε. θα εξειδικεύσει την εργαλειοθήκη που θα υποστηρίξει τα μέλη της Ε.Ξ.Ρ. για την επίτευξη των βιώσιμων στόχων και την συνακόλουθη απόκτηση του Ειδικού Σήματος Πιστοποίησης με τον τίτλο “The Rhodes Co Lab”. Επίσης, θα καταρτίσει τον οδικό χάρτη των ενεργειών και των οροσήμων για την απόκτηση του Ειδικού Σήματος Πιστοποίησης, θα παρέχει και θα λειτουργεί το ψηφιακό περιβάλλον των διαδικασιών του έργου της χορήγησης και διατήρησης του Ειδικού Σήματος και θα υποστηρίζει πλήρως τα μέλη του Ε.Ξ. σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

To Πρότυπο Πρόγραμμα “The Rhodes Co-Lab. Sustainable Destination” δημιουργήθηκε από κοινού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Όμιλο TUI και το TUI Care Foundation, με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου, υλοποιείται επιχειρησιακά από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Κ2, τελεί υπό την ομπρέλα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  και περιλαμβάνει συνεργασία με την κυβέρνηση, σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, με τις διοικητικές αρχές και τις δημόσιες υπηρεσίες, με εταιρείες δημοσίων υποδομών και με επιστημονικούς  και αναπτυξιακούς φορείς σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, με στόχο να μετασχηματιστεί η Ρόδος σε Πρότυπο Παγκόσμιο Τουριστικό Προορισμό και να καθιερωθεί ως Διεθνές Κέντρο ενός ολιστικού μοντέλου Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας για τουριστικούς προορισμούς σε όλον τον κόσμο.

Αναφερόμενος στην συνεργασία με τον Όμιλο TUI, ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα είναι αδήριτη ανάγκη. «Θέλουμε να έχουμε δίπλα μας τους μεγαλύτερους και τους καλύτερους στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι ,  φορείς της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, συνεργαζόμενοι στο πλαίσιο του Προγράμματος, που είναι ανοιχτό σε όλους.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 19/05 13:48

    Γιατί έρχεται σκόνη από τη Σαχάρα στην Ευρώπη;

  2. 19/05 07:02

    Ημερίδα «Ο δρόμος της Ανάπτυξης – Κάνουμε πράξη την Περιφερειακή Συνείδηση» στη Μεγαλόπολη

  3. 19/05 07:01

    Δήμος Ερμιονίδας: Η πρόταση με 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  4. 18/05 19:18

    «Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης

  5. 18/05 19:01

    Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"

  6. 18/05 12:53

    Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024

  7. 18/05 12:27

    Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα

  8. 18/05 11:10

    Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων

  9. 18/05 11:08

    Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία

  10. 18/05 11:00

    Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  11. 17/05 17:43

    Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας

  12. 17/05 17:31

    «Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024

  13. 17/05 15:52

    Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους

  14. 17/05 14:34

    Τουρισμός | ΤUI Γερμανίας: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2025 - Κρήτη, Ρόδος και Κως ακολουθούν τη Μαγιόρκα στις πτήσεις

  15. 17/05 14:07

    Άφιξη του πρώτου τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας

  16. 17/05 13:37

    Αερομεταφορές: 22 νέες και εποχικές συνδέσεις ξεκινούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας το Μάιο

  17. 17/05 12:18

    Amadeus: Οι ξενοδόχοι επενδύουν περισσότερο στην τεχνολογία και την εξατομίκευση υπηρεσιών

  18. 17/05 11:44

    ΕΟΤ Σερβίας: Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό

  19. 17/05 11:02

    Ωράριο σαν... κλειστό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου | Έντονες διαμαρτυρίες

  20. 17/05 10:26

    Καβάλα | Θεμέλιος λίθος για το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο στην Ελλάδα

  21. 17/05 10:16

    Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους της Πρωτεύουσας

  22. 17/05 07:47

    Οι αεροπορικές συνδέσεις Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - Ελλάδας

  23. 17/05 07:42

    Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Αίτημα προς το Υπ. Τουρισμού για την παραχώρηση του Τουριστικού Λιμένα Τσούτσουρα

  24. 17/05 07:40

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης από την Αυστραλία σε Αθήνα, Αμοργό και Σαντορίνη

  25. 17/05 07:37

    Παρουσίαση ενδυμασιών της συλλογής «Δόρα Στράτου» στον ιστορικό τόπο της Πλάκας

  26. 17/05 07:34

    Αυξημένες οι συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό στον 24ο Επετειακό Ευχίδειο άθλο

  27. 16/05 18:29

    Αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών η επίσκεψη Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά

  28. 16/05 15:37

    ΕΟΤ και SKY express | Συνδιαφήμιση για τουριστική προβολή 12 μηνών στις ευρωπαϊκές αγορές

  29. 16/05 14:49

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Arabian Travel Market

  30. 16/05 14:33

    Στρατηγική συνεργασία Ομίλου Sani/Ikos με το Πανεπιστήμιο Cornell

  31. 16/05 13:53

    Τουρισμός: Η Ελλάδα τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους το καλοκαίρι του 2024

  32. 16/05 12:45

    Γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία: Αύξηση 4,5% στις πωλήσεις τον Απρίλιο

  33. 16/05 12:10

    Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 | Οι δράσεις στο Μουσείο Ακρόπολης το Σαββατοκύριακο

  34. 16/05 11:39

    Όμιλος Μήτση | Νέος προορισμός η Κέρκυρα, με την αγορά του Messonghi Beach Hotel και τη διαχείριση του Belvedere Hotel

  35. 16/05 11:22

    Υπερ-τουρισμός | Η TUI παίρνει "πολύ, πολύ σοβαρά" τις διαδηλώσεις, αλλά δεν τις βλέπει ως απειλή

  36. 16/05 10:56

    TUI Fly | Ένα αεροπλάνο πρεσβευτής της ιστορίας των 50 χρόνων της

  37. 16/05 10:42

    Ε.Ξ. Σαντορίνης | Συνάντηση με τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τις λιμενικές υποδομές

  38. 16/05 10:36

    Δράσεις του Υπουργείου Τουρισμού για τα Άτομα με Αναπηρία στην Ελλάδα

  39. 16/05 10:34

    “Φρένο” στις αθέμιτες πρακτικές της Booking | To ΞΕΕ χαιρετίζει την ιστορική απόφαση της Ε.Ε

  40. 16/05 10:27

    Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

  41. 16/05 09:00

    Με το A’ Design Award Silver 2024 τιμήθηκε η Potiropoulos+Partners για το έργο Serpentine House στο Ελληνικό

  42. 16/05 07:15

    Τουριστική προβολή μέσω της αμερικανικής σειράς The Life of Loi Season 2

  43. 16/05 07:12

    Ταξίδι περιπέτειας στην περιοχή του Βόλου για Βρετανίδα ταξιδιωτική πράκτορα

  44. 16/05 07:09

    Αναβίωση του ιππικού δρώμενου «Η Γκιόστρα της Ζακύνθου»

  45. 16/05 07:07

    Δήμος Τριφυλίας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  46. 15/05 18:23

    Δημοπρασία πολυτελών ακινήτων από τον Οίκο Sotheby’s στο Λονδίνο - Μετέχει και βίλα στη Μύκονο

  47. 15/05 18:20

    Kατεδάφιση αυθαιρέτου σε παραλία του Λαγονησίου - Αλλαγή χρήσης από ξενοδοχείο σε μονάδα ηλικιωμένων

  48. 15/05 18:01

    Υπουργείο Τουρισμού | Συνεργασία με την easyjet - 2,4 εκατ. επιβάτες στην Ελλάδα το 2024

  49. 15/05 16:58

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Πυξίδα, για το ναυτικό επάγγελμα, ο μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής του ΝΑΤ»

  50. 15/05 16:19

    EE: Ανάπτυξη 2,2% στην Ελλάδα, «αγκάθι» ο πληθωρισμός

  51. 15/05 15:54

    Τροποποιείται το πρόγραμμα «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα»

  52. 15/05 15:28

    ΞΕΕ/ 5o Idea Platform: 14 ομάδες ολοκλήρωσαν τον Νεανικό Διαγωνισμό Καινοτομίας

  53. 15/05 14:14

    Allianz: H Αθήνα στους 10 κορυφαίους προορισμούς των Αμερικανών στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2024

  54. 15/05 13:58

    FedHATTA & ΗΑΤΤΑ διεκδικούν μεγαλύτερο μερίδιο τουριστών από την Κινεζική αγορά για την Ελλάδα

  55. 15/05 13:28

    Τουρισμός: Μεγάλη στροφή στα Ευρωπαϊκά ταξίδια εκτός υψηλής σεζόν – Επηρεάζεται και η Ελλάδα

  56. 15/05 13:11

    Ε.Ξ. Σαντορίνης | Τι συμβαίνει και τι διεκδικούμε έναντι των Booking και Expedia

  57. 15/05 13:02

    Αθήνα: Μια… «νόστιμη» πόλη -Αφιέρωμα ελβετικού περιοδικού στην ελληνική γαστρονομία

  58. 15/05 12:24

    Αύξηση των εισπράξεων στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους τον Ιανουάριο

  59. 15/05 11:58

    Aegean Airlines: Νέα χειμερινή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ

  60. 15/05 11:45

    Trivago: Θεραπευτική η αξία των διακοπών για τους Αμερικανούς - Με ποια κριτήρια επιλέγουν κατάλυμα αυτό το καλοκαίρι

  61. 15/05 11:44

    Από την Κεφαλονιά ξεκινά η περιοδεία της Όλγας Κεφαλογιάννη στα Ιόνια Νησιά

  62. 15/05 11:06

    Ξενοδοχεία | 1.705 νέα επενδυτικά σχέδια στην Ευρώπη μέχρι το τέλος Μαρτίου

  63. 15/05 10:06

    Tουρισμός | TUI: Ελλάδα, Τουρκία και Βαλεαρίδες οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το καλοκαίρι - έσοδα ρεκόρ το β' τρίμηνο

  64. 15/05 06:25

    Δήμος Κάσου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  65. 15/05 06:25

    Αλβανία | Ο τουρισμός διατηρεί ψηλά την ισοτιμία του λεκ

  66. 15/05 06:25

    Δήμος Πρέβεζας | Πράσινο φως για την τοποθέτηση της προτομής του Μίνου Μάτσα στην οδό Ελ. Βενιζέλου

  67. 15/05 06:25

    Ο Βόλος προβάλλεται τουριστικά στην Κρήτη | Κλειδί η αεροπορική σύνδεση Ηρακλείου - Νέας Αγχιάλου

  68. 15/05 06:25

    DER Τουριστική Ξενοδοχειακή Λήμνος | Η αποχώρηση από το Porto Myrina και η διαδικασία εκκαθάρισης

  69. 14/05 17:30

    Νέοι κανόνες για επιτάχυνση των δημοσίων επενδύσεων και ταχύτερη απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων

  70. 14/05 17:20

    ΤΑΙΠΕΔ | Μέχρι τις 28 Ιουνίου η διαβούλευση της ΣΜΠΕ του Λιμένα Ραφήνας

  71. 14/05 16:06

    ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch, καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

  72. 14/05 15:58

    Cvent: Η Αθήνα 14ος καλύτερος MICE προορισμός στην Ευρώπη – 2 ξενοδοχεία της στα 50 καλύτερα για το 2024

  73. 14/05 15:42

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Οινοτουρισμού | Προβολή των δρόμων του κρασιού

  74. 14/05 14:55

    "Αξέχαστη" για την ταξιδιωτική βιομηχανία των ΗΠΑ η εφετινή Ημέρα Μνήμης- οι δημοφιλείς πόλεις στο εξωτερικό

  75. 14/05 14:26

    Ryanair: Διήμερη προσφορά για πτήσεις το Μάιο και τον Ιούνιο

  76. 14/05 13:47

    Airtours: Αφαιρούνται τα brand Robinson, TUI Blue και Riu Palace – Έμφαση στα ξενοδοχεία 5 και 6 αστέρων

  77. 14/05 12:36

    Tripadvisor: Έτσι θα ταξιδέψουν οι Αμερικανοί το καλοκαίρι του 2024 – Προετοιμασμένοι για υψηλές δαπάνες

  78. 14/05 12:29

    Celestyal | Συνεργασία με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports

  79. 14/05 12:16

    Γερμανικός Τύπος | Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

  80. 14/05 12:05

    FedHATTA: Συνάντηση για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την κινεζική Επαρχία Yantai

  81. 14/05 11:51

    Νέα μελέτη: Οι ενέσεις απώλειας βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων κατά 20%

  82. 14/05 11:36

    H Αθήνα γνωρίζει την Πιερία | 'Έκθεση φωτογραφίας στο Νομισματικό Μουσείο

  83. 14/05 11:08

    Σημαντικές διακρίσεις για Ελλάδα και Σαντορίνη στα αμερικανικά Leisure Lifestyle Awards 2024

  84. 14/05 10:58

    Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κέα

  85. 14/05 10:38

    Η Επιτροπή ορίζει την Booking ως «πυλωρό» και κινεί έρευνα αγοράς σχετικά με το Χ

  86. 14/05 10:11

    Προβολή της Πάρου στη βρετανική αγορά

  87. 14/05 10:09

    To NJV Athens Plaza καλωσορίζει τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

  88. 14/05 10:03

    Χάρης Δούκας: Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο και νέα μεγαθήρια

  89. 14/05 10:00

    Wyndham Hotels: Άνοιξε στη Φετιγιέ της Τουρκίας το πρώτο Ramada by Wyndham Hotel

  90. 14/05 06:45

    Οι DMMOs ως άλλοθι!

  91. 14/05 06:15

    Δήμος Ρόδου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  92. 14/05 06:12

    Παρέλαση Porsche στη Νέα Μάκρη

  93. 14/05 06:10

    Το τηλεοπτικό κανάλι TVR της Ρουμανίας σε Κω και Πάτμο για τουριστική προβολή

  94. 14/05 06:08

    Δήμος Λευκάδας: Μαρίνα στον όρμο Βλυχού, υπό προϋποθέσεις

  95. 14/05 06:05

    Bόρεια Μακεδονία | +9% οι αφίξεις το α' δίμηνο - Απευθείας πτήση Κέρκυρα - Σκόπια από την Aegean

  96. 13/05 19:18

    Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Επιχειρηματιών Ενοικιάσεως Οχημάτων Ρόδου

  97. 13/05 18:32

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Το τέλος ανθεκτικότητας πρέπει να χρηματοδοτεί έργα βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

  98. 13/05 13:58

    Τουρισμός | Η εποχή των χίπις αναβιώνει και αυτό το καλοκαίρι στα Μάταλα | „Today is life. Tomorrow never comes“

  99. 13/05 13:31

    Ένωση Μαρινών Ελλάδας | Να μη χαθεί η σπάνια ευκαιρία χρηματοδότησης για τις Ελληνικές Μαρίνες

  100. 13/05 13:15

    Τουρισμός: Συνεργασία Eurowings Holidays με Dertour για δυναμικά πακέτα last-minute