Πέμπτο Idea Platform του CapsuleT – Οι αιτήσεις άνοιξαν για έξυπνες ιδέες τεχνολογίας στον τουρισμό

Πέμπτο Idea Platform του CapsuleT – Οι αιτήσεις άνοιξαν για έξυπνες ιδέες τεχνολογίας στον τουρισμό

Δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα δήλωσης συμμετοχών από σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου μέχρι τη Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, στον 5ο νεανικό Διαγωνισμό Ιδεών "Idea Platform" του CapsuleT Travel and Hospitality Accelerator, του μοναδικού επιταχυντή στην Ελλάδα που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ουσιαστική ενίσχυση τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού.

Αν επιθυμεί κάποιος να δει την ιδέα του για τον τουρισμό να ανθίζει και να μετατρέπεται σε σύγχρονη startup τεχνολογίας με τη στήριξη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος τότε οφείλει να δηλώσει συμμετοχή στον 5ο νεανικό Διαγωνισμό Ιδεών "Idea Platform".

Είναι κοινός τόπος πλέον ότι η εξειδικευμένη κατεύθυνση και η υποστήριξη που θα λάβει η ομάδα του από τους μέντορες και τους ομιλητές του διαγωνιστικού προγράμματος - όλοι τους έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου - θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι για να μετατρέψει την ιδέα του σε μία καινούργια, καινοτόμα, επιχειρηματική πρόταση!

Ο CapsuleT αναζητά νέους και νέες

Πιο συγκεκριμένα, ο CapsuleT για το 5ο Idea Platform αναζητά νέους και νέες, οι οποίοι έχουν καινοτόμες ιδέες που μπορούν να λύσουν πρακτικά, πραγματικά, προβλήματα στον τουρισμό μέσω της χρήσης τεχνολογίας. 

Ο επιταχυντής πάντα με γνώμονα την προώθηση της καινοτομίας και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος προσκαλεί τις ομάδες να διεκδικήσουν μια θέση στο διαγωνιστικό πρόγραμμα και - εφόσον επιλεγούν - να έχουν την ευκαιρία να εργαστούν εντατικά με τη βοήθεια ειδικών του κλάδου πάνω στην ιδέα τους. Το 12ημερο διαγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο από workshops, mentoring sessions και ομιλίες από ειδικούς του κλάδου, όπως αναγνωρισμένοι ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων αλλά και στελέχη μεγάλων οργανισμών και εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, έχοντας απώτερο σκοπό να καθοδηγήσουν τις νεοσύστατες ομάδες, να στηρίξουν την περαιτέρω ανάπτυξή της ιδέας τους αλλά και τη μετατροπή της σε μία νεοφυή επιχείρηση. 

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;

Το Idea Platform απευθύνεται σε νέους/νέες, φοιτητές/φοιτήτριες, αποφοίτους, μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς φοιτητές/φοιτήτριες των σχολών της χώρας, νέα άνεργα στελέχη, καθώς και νέες επιχειρήσεις σε πολύ πρώιμο στάδιο δραστηριοποίησης με τεχνολογικό και επιχειρηματικό υπόβαθρο. Σκοπός για τις συμμετέχουσες ομάδες είναι να υποβάλουν επιχειρηματικές προτάσεις που δύνανται να λύσουν πρακτικά προβλήματα που εντοπίζονται στον τουρισμό, μέσω της χρήσης της τεχνολογίας και να εστιάζουν στις κατηγορίες/τομείς του διαγωνισμού.

Η ομάδα του επιταχυντή αναζητά ιδέες που μπορούν να εξελιχθούν σε νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) με θετικό αντίκτυπο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ενώ σε περίπτωση που το επιθυμούν οι 3 νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την δυνατότητα να προκριθούν απευθείας στον 7ο κύκλο του Προγράμματος Επιτάχυνσης, ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιλέξιμοι υποψήφιοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στο πρόγραμμα που θα λάβει χώρα από τις 8 Απριλίου 2024 έως και τις 15 Μαΐου 2024, θα πρέπει να είναι:

·         ομάδες (τουλάχιστον 2 άτομα) με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα για τον τουριστικό τομέα, η οποία προϋποθέτει τη χρήση τεχνολογίας για να εφαρμοστεί. 

·         τα μέλη των ομάδων πρέπει να είναι 18 έως 35 ετών, απόφοιτοι ή μεταπτυχιακοί φοιτητές σχολών σχετικών με τομείς, όπως οι Θετικές Επιστήμες, Μηχανική και Μηχανολογία, Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Τουριστικό Μάνατζμεντ και ούτω καθεξής. 

·         οι αιτούντες πρέπει να έχουν την ελληνική ιθαγένεια ή να είναι κάτοικοι Ελλάδας. 

·         οι υποψήφιες ομάδες δε θα πρέπει να έχουν λάβει οποιαδήποτε άλλη χρηματοδότηση, πλην μόνο ενός πρώτου γύρου χρηματοδότησης/ή από φίλους και οικογένεια (που δεν υπερβαίνει τα 50.000 ευρώ) 

·         στην περίπτωση που έχουν προχωρήσει ήδη σε ίδρυση εταιρείας, το διάστημα ίδρυσης θα πρέπει να είναι λιγότερο από 6 μήνες από την ημερομηνία αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Οι ομάδες συμμετέχουν με ιδέες για εφαρμογές σε προϊόντα και υπηρεσίες που είναι σχετικές με τους στόχους και τη θεματική ενότητα του Idea Platform, ήτοι: εφαρμογές και λύσεις, όπως: 

α) για τον τουριστικό κλάδο ξενοδοχίας και εστίασης (hotel management, revenue management, channel management, HR management, guest products & services, operation tools κ.τ.λ.), 

β) για τουριστικές μεταφορές (Distribution & Transfers) 

γ) για μηχανές αναζήτησης κρατήσεων και ηλεκτρονικών τουριστικών γραφείων (booking engines & ΟΤΑ) 

δ) για τουριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, ξεναγήσεις και εκδηλώσεις (advanced booking engines, virtual/digital tours, experience management κ.α.)

ε) προϊόντα και λύσεις για αερολιμένες, θαλάσσιο τουρισμό-μαρίνες (διαχείριση σκαφών/ταξιδιωτών, διαχείριση/έλεγχος ποιότητας, κρατήσεων κ.α.)

στ) εφαρμογές και λύσεις αειφορίας (sustainability solutions), όπως εφαρμογές και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φυσικών πόρων, food waste, ανακύκλωση υλικών κ.ά. (ενδεικτικά εφαρμογές – λύσεις ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών εγκαταστάσεων, μουσείων αλλά και νησιών, χωριών, περιοχών με ιδιαίτερη τουριστική συγκέντρωση κ.τ.λ.),. 

ζ) εξειδικευμένες λύσεις επικοινωνίας και προωθητικών ενεργειών (όπως μέτρηση και αξιολόγηση υπηρεσιών, κοινωνικών δικτύων, διαφήμισης κ.τ.λ.). 

η) προϊόντα/υπηρεσίες και εφαρμογές για τον ευρύτερο τουριστικό κλάδο, όπως λύσεις fintech (payments/billings/pricing engines), διαχείριση μεγάλων δεδομένων (big data analytics), cloud services, AI solutions, Augmented/Virtual Reality solutions κ.ά.


Δομή του προγράμματος

Υπογραμμίζεται ότι τo 5ο Idea Platform θα έχει συνολική διάρκεια 12 ημερών και θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 8 Απριλίου 2024 έως και 15 Μαΐου 2024, όπου θα λάβει χώρα και η Τελετή Λήξης & Απονομής Βραβείων. 

Το Idea Platform θα περιλαμβάνει δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshops), ομιλίες και συμβουλευτική καθοδήγηση (υλοποίηση προγράμματος μεσημεριανές/απογευματινές ώρες). Σημειώνεται, πως στο διάστημα των 12 ημερών συμπεριλαμβάνονται τόσο η προπαρασκευαστική περίοδος όσο και το διαγωνιστικό μέρος. Για την επιτυχή ολοκλήρωση και δικαίωμα συμμετοχής των ομάδων στην Τελετή Λήξης (διαγωνιστικό μέρος-παρουσιάσεις) στις 15 Μαΐου 2024 απαιτείται η παρακολούθηση και συμμετοχή τουλάχιστον 1 μέλους της ομάδας, καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Υποβολή αιτήσεων

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το 5ο Idea Platform του CapsuleT ξεκινά την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024. 

Για να δηλώσεις συμμετοχή, κάνε κλικ εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/IdeaPlatform5/

Προτού κάνεις την αίτηση, παρακαλούμε όπως διαβάσεις προσεκτικά τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τους όρους/προϋποθέσεις του προγράμματος και να προετοιμάσεις όλο το απαραίτητο περιεχόμενο προκειμένου να το συμπεριλάβεις στην αίτησή σου (στοιχεία, βιογραφικά σημειώματα των μελών της ομάδας, συνοπτική παρουσίαση της κεντρικής ιδέας).

Επισημαίνεται πως η υποβολή αιτήσεων πραγματοποιείται στην ελληνική γλώσσα. Το πρόγραμμα υλοποιείται, επίσης, στην ελληνική γλώσσα με συχνή χρήση αγγλικής ορολογίας.

Σημαντική σημείωση: Οι υποβληθείσες αιτήσεις των ομάδων θα αξιολογούνται από την Οργανωτική Επιτροπή του επιταχυντή καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αιτήσεων (26/2 – 26/3) και όσες εξ’ αυτών πληρούν τα κριτήρια, θα κατοχυρώνουν άμεσα τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Ως εκ τούτου, οι υποψήφιες ομάδες καλούνται, όπως δηλώσουν συμμετοχή όσο το δυνατόν συντομότερα, προκειμένου να διασφαλίσουν έγκαιρα τη θέση τους στο πρόγραμμα. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 10/06 16:49

    Ταξίδι εξοικείωσης ΕΟΤ-Δήμου Σύρου: Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων γοητεύει Τούρκους influencers

  2. 10/06 16:45

    mAiGreece: Διαθέσιμος από σήμερα ο Ψηφιακός Βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης για τις διακοπές στην Ελλάδα

  3. 10/06 16:24

    Πτώχευση FTI: Βέλη του Γερμανικού Ταμείου DRSF κατά ξενοδόχων που ζήτησαν χρήματα από τους ταξιδιώτες

  4. 10/06 14:30

    Πάνω από 12.000 εγγραφές και 5.000 συνεντεύξεις σε τουρισμό και εστίαση μέσω του JOBmatch της ΔΥΠΑ

  5. 10/06 14:10

    Αυτά είναι τα τρία κορυφαία Ελληνικά νησιά στις προτιμήσεις των Γάλλων ταξιδιωτών

  6. 10/06 13:28

    Νέο ρεκόρ επιβατικής κίνησης το Μάιο για το αεροδρόμιο Σητείας

  7. 10/06 13:24

    CV Villas | Η Λευκάδα ο πιο «καυτός» προορισμός για γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη το 2024 - Άλλα 6 Ελληνικά νησιά στο Top 20

  8. 10/06 12:58

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Με δυο σπουδαίες διεθνείς παραστάσεις θεάτρου και χορού συνεχίζεται δυναμικά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Πειραιώς 260!

  9. 10/06 12:32

    Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στα Ελληνικά νησιά για το 2024

  10. 10/06 11:59

    Πτώχευση FTI: Διαμαρτυρίες από τα Γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία για τη διαχείριση – Φόβοι για διπλοκρατήσεις

  11. 10/06 11:06

    Accor | HERA: ένα νέο πρόγραμμα αφοσίωσης και επιβράβευσης για ταξιδιωτικούς συμβούλους

  12. 10/06 10:05

    Παράταση για τις αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ

  13. 10/06 09:51

    Στη Βαρκελώνη η Όλγα Κεφαλογιάννη για τη σύνοδο του UN Tourism

  14. 10/06 07:43

    Δήμος Ζαχάρως: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  15. 10/06 07:40

    Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  16. 10/06 07:36

    Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις ITF World Tour J60 Preveza 2024

  17. 10/06 07:30

    Φεστιβάλ Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελο

  18. 09/06 07:55

    Αφιέρωμα του National Geographic Traveller για την Αθήνα

  19. 09/06 07:52

    Στα 2.030 ευρώ ο κατώτατος μηνιαίος μισθός στο Βέλγιο

  20. 09/06 07:48

    4η Ηπειρωτική γιορτή μανιταριού

  21. 08/06 12:14

    Δήμος Σίφνου: Ποιες παραλίες προτείνονται για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  22. 08/06 12:11

    Δύο ενδιαφέρουσες εκθέσεις στο Μουσείο Πόλης του Βόλου

  23. 08/06 09:07

    Βρετανικός τουρισμός 2024 | Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός στον κόσμο με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής

  24. 07/06 19:32

    Ένωση Ξενοδόχων | Τοπική συνάντηση των ξενοδοχείων πόλεως Ρόδου

  25. 07/06 18:27

    Η Τουρκία περιμένει 7 εκ. γερμανούς τουρίστες

  26. 07/06 17:54

    Τουρισμός | Η FTI ακυρώνει όλα τα ταξίδια έως και τις 5 Ιουλίου | Αίτηση πτώχευσης και από την BigXtra Touristik

  27. 07/06 16:53

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | MAZOHA | PLAYGROUND 260 - 11 Ιουνίου 2024

  28. 07/06 15:12

    Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο στόχαστρο του κυβερνοεγκλήματος

  29. 07/06 15:07

    ΜΑΙΧ | Πρόγραμμα κινητικότητας σπουδαστών ERASMUS+

  30. 07/06 14:57

    «Thessaly Evros Pass»: Πρόγραμμα 4,45 εκατ. ευρώ για τις περιοχές Θεσσαλίας και Έβρου που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

  31. 07/06 14:39

    Ρόδος: Επέμβαση Υπ. Οικονομικών, ΕΛΑΣ και ΑΑΔΕ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας για παράνομες κατασκευές

  32. 07/06 14:34

    Άνοιξε ανακαινισμένο και 5άστερο το ξενοδοχείο Iberostar Selection Creta Marine

  33. 07/06 14:27

    Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου - Υπεγράφη η σχετική σύμβαση

  34. 07/06 14:25

    EKT: Μείωση επιτοκίων, γρίφος ο πληθωρισμός

  35. 07/06 13:58

    Πολιτισμός και Τουρισμός στα Γιάλτρα

  36. 07/06 13:12

    “Κενά αέρος” για 3 αεροπορικές εταιρίες μετά την κατάρρευση του FTI

  37. 07/06 12:50

    Η Star Alliance γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στο Terminal 2 του αεροδρομίου Heathrow 

  38. 07/06 12:48

    FedHATTA: Προβληματικές οι νέες Οδηγίες ελέγχου των τουριστικών λεωφορείων για τις σχολικές εκδρομές

  39. 07/06 12:30

    Βρετανικός τουρισμός: Στροφή στις Staycations και στις διακοπές στα Ελληνικά νησιά

  40. 07/06 12:18

    Υπερτουρισμός | Διαδήλωση στις 21 Ιουλίου στις 4 Βαλεαρίδες Νήσους - Μειώνονται οι αναζητήσεις για Μαγιόρκα, αυξάνονται για Ελλάδα

  41. 07/06 11:32

    TUI: «Μοιράζει» δωρεάν ταξίδια εμπειριών στην Κρήτη, στους... παρατηρητικούς Σουηδούς

  42. 07/06 11:12

    EOT | Δράσεις προβολής της Ρόδου, Κω, Πάτμου και Λέσβου σε Γαλλία και Ρουμανία

  43. 07/06 10:07

    Ξενοδοχεία | Η HotelBrain μίσθωσε το πρώην Hotel Nikopolis στη Θεσσαλονίκη

  44. 07/06 10:01

    Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά

  45. 07/06 09:40

    Ρόδος: Σε εξέλιξη η διαδικασία σφράγισης της επιχείρησης με ξαπλώστρες μέσα στη θαλασσα

  46. 07/06 07:28

    Πράσινο φως για καταδυτικό πάρκο στα Μέγαρα

  47. 07/06 07:27

    Δήμος Μεγαρέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  48. 07/06 07:24

    Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Αποχώρηση από διαδημοτικό Οργανισμό

  49. 07/06 07:23

    Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2024

  50. 06/06 18:19

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε εκδήλωση τουριστικής προβολής στη Βαλένθια

  51. 06/06 15:38

    Προς... «αλυσιδοποίηση» η Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή αγορά

  52. 06/06 15:16

    Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου | Πρόεδρος ο Άκης Τσαρούχης, Γεν. Διευθυντής ο Θ. Τζούμας

  53. 06/06 14:53

    ΕΤΕ | Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να πετύχει νέο ρεκόρ το 2024- 35 εκατ. τουρίστες, 22 δισ. ευρώ έσοδα

  54. 06/06 14:31

    AEGEAN | Πρόγραμμα υποτροφιών μηχανικών αεροσκαφών

  55. 06/06 14:04

    «Two tickets to Greece»: Από τους κινηματογράφους της Αυστραλίας στην Ελλάδα

  56. 06/06 13:40

    Ποσειδώνια: Στρατηγική συνεργασία ΕΛΙΜΕ με ΕΕΝ - Ο Όμιλος ΟΝΕΧ ξεκινά γραμμή παραγωγής 30 ρυμουλκών

  57. 06/06 13:36

    Υπερκαλύφθηκε ο προϋπολογισμός του Ταμείου Ανάκαμψης για τη δράση προσβασιμότητας στις Ελληνικές παραλίες

  58. 06/06 13:14

    Πτώχευση FTI: O διαχειριστής αφερεγγυότητας επιδιώκει την τμηματική πώληση της εταιρίας

  59. 06/06 12:32

    DRV: Θετικοί οι ταξιδιώτες στη χρήση chatbot και ΑΙ στα επαγγελματικά ταξίδια

  60. 06/06 11:21

    Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Θετική η νέα σεζόν- παραμένει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού

  61. 06/06 11:12

    Spiegel: Θέλουμε ή δεν θέλουμε τον υπερτουρισμό;

  62. 06/06 10:44

    Πτώχευση FTI | Τεράστια ανησυχία για τους 2.240 εργαζόμενους του Ομίλου στην Ελλάδα

  63. 06/06 10:32

    "Όσοι παρανομούν στις παραλίες θα μας βρουν απέναντί τους"

  64. 06/06 10:11

    WTTC | Διπλασιάστηκαν τα ξενοδοχεία που υιοθέτησαν τα πρότυπα αειφορίας

  65. 06/06 09:53

    Αυξάνονται τα τέλη βίζας Σένγκεν από τις 11 Ιουνίου

  66. 06/06 09:35

    Αεροδρόμιο Αθήνας | +18,5% η κίνηση τον Μάιο, +17% το πεντάμηνο

  67. 06/06 09:18

    Μ. Γιαννούλης για πτώχευση FTI: Επηρεάζονται ξενοδοχεία και στα Χανιά

  68. 06/06 07:21

    Διαγωνισμός για τη μίσθωση 3 ακινήτων στο κέντρο της Κέρκυρας

  69. 06/06 07:15

    Δήμος Σικυωνίων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  70. 06/06 07:14

    Ελληνικός Χρυσός: Δωρεά 50.000 ευρώ στον Δήμο Αριστοτέλη για καθαρισμό των παραλιών

  71. 06/06 07:12

    Ντόπια Κουζίνα στα Φάρσαλα

  72. 06/06 07:07

    Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

  73. 05/06 19:50

    Το εμβληματικό Κυβερνείο στην Καλαμαριά αλλάζει σελίδα

  74. 05/06 19:28

    Πτώχευση FTI | TUI και Dertour ανέλαβαν την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών- H TUI έχει και την Ελλάδα

  75. 05/06 18:37

    Πτώχευση FTI | Προτεραιότητα στους 60.000 παραθεριστές, τι θα συμβεί με τις κρατήσεις

  76. 05/06 15:32

    Ryanair: 24ωρη προσφορά πτήσεων από 16,99 ευρώ

  77. 05/06 15:17

    TUI Γερμανίας: Ειδικές προσφορές για τους πελάτες του FTI με προορισμό την Ισπανία

  78. 05/06 15:07

    Τα διεθνή νηολόγια παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους στα Ποσειδώνια 2024

  79. 05/06 15:04

    Η Ελλάδα και ο ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση ITB China 2024 στη Σαγκάη

  80. 05/06 14:37

    Φέσι 1,2 εκατ. ευρώ στην ξενοδοχειακή αγορά των Καναρίων λόγω κατάρρευσης FTI

  81. 05/06 14:23

    Διπλασιάστηκαν οι κρατήσεις στον Coral Travel μετά την κατάρρευση του FTI

  82. 05/06 14:02

    Πτώχευση FTI | Ψυχραιμία στην Ελλάδα, ανησυχία στην Τουρκία

  83. 05/06 13:47

    Ο εξερχόμενος τουρισμός από την Ελλάδα | 6,2 εκατ. αναχωρήσεις, 2,4 δισ. δαπάνες το 2023 - πού ταξιδεύουν οι Έλληνες

  84. 05/06 12:50

    Πτώχευση FTI: Τα ταξίδια ακυρώνονται έως 10 Ιουνίου

  85. 05/06 12:03

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η ναυτιλία πυλώνας στήριξης της οικονομίας και της αγοράς εργασίας»

  86. 05/06 11:59

    Τουρκικός τουρισμός | 4 εκατ. τουρίστες στο πεντάμηνο στην Αττάλεια- νέο ρεκόρ

  87. 05/06 10:35

    Αλβανία | WTTC: Ο τουρισμός αναπτύσσεται με εκρηκτικούς ρυθμούς

  88. 05/06 10:11

    Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στη Ζάκυνθο

  89. 05/06 09:39

    Δεν υπήρξε ποτέ φιρμάνι οθωμανικό στον Έλγιν για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

  90. 05/06 09:31

    Nα δημιουργηθεί ευρωπαϊκή νομοθετική ομπρέλα για τις πτωχεύσεις τουρ οπερέιτορ

  91. 05/06 09:21

    Επιστολή ΣΕΤΚΕ στην Όλγα Κεφαλογιάννη: Δυο καίρια θέματα για άμεση διευθέτηση

  92. 05/06 07:58

    Iσπανία: Πρόστιμα 150 εκατ. ευρώ στις Ryanair, Volotea, Vueling και Easyjet για καταχρηστικές πρακτικές

  93. 05/06 07:01

    Παράταση έως τo 2027 για την επένδυση στο νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Μήτση στο κέντρο της Αθήνας

  94. 05/06 07:00

    Δήμος Γορτυνίας: Δύο δημοτικά ξενοδοχεία προς εκμίσθωση

  95. 05/06 06:53

    Αθλητική διοργάνωση Karagoutis Training Camp σε 4 νησιά του Αιγαίου

  96. 05/06 04:56

    Γιορτή Κερασιού στη Λάρισα

  97. 05/06 03:50

    Στην Ελλάδα μέλη της κοινότητας 6to6 Motor για έκθεση υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων

  98. 05/06 02:43

    Έξι γυναίκες τραγουδάνε Ηπειρώτικα

  99. 04/06 19:09

    Τουριστικός όμιλος FTI: Οι συνέπειες της χρεοκοπίας

  100. 04/06 18:23

    Αθήνα | Συνεργασία Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛ.ΑΣ. - στο επίκεντρο η ασφάλεια πολιτών και επισκεπτών