Χειμερινή έκδοση της Airbnb | Δίκτυο Συνοικοδεσποτών για τη διαχείριση ακινήτων

16-10-24 | AIRBNB

To Δίκτυο Συνοικοδεσποτών, με τους καλύτερους τοπικούς οικοδεσπότες για τη διαχείριση ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης για τους ιδιοκτήτες που αδυνατούν να το πράξουν, παρουσιάζει η Χειμερινή Έκδοση Airbnb 2024.

Η Χειμερινή 'Εκδοση περλαμβάνει περισσότερες από 50 αναβαθμίσεις για επισκέπτες, με καλύτερη εξατομίκευση της εφαρμογής - από την αναζήτηση μέχρι τη διαδικασία κράτησης - και πολλά άλλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Airbnb, που απευθύνεται στους οικοδεσπότες και επισκέπτες:

"Η φιλοξενία στην Airbnb είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να κερδίσετε χρήματα από τον χώρο σας. Όμως, δεν έχουν όλοι τον χρόνο για να το δοκιμάσουν. Γι’ αυτόν τον λόγο, παρουσιάζουμε το Δίκτυο Συνοικοδεσποτών: έναν εύκολο τρόπο να βρίσκετε τους καλύτερους τοπικούς οικοδεσπότες για τη διαχείριση του χώρου σας στην Airbnb. Επίσης, εφαρμόζουμε πάνω από 50 αναβαθμίσεις για τους επισκέπτες, καθιστώντας την εμπειρία στην Airbnb πιο εξατομικευμένη. Αυτές οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν  προτεινόμενους προορισμούς, προτεινόμενα φίλτρα αναζήτησης και εξατομικευμένα κύρια σημεία καταχώρησης. Όλες αυτές οι αναβαθμίσεις βασίζονται στο ιστορικό σας από προηγούμενα ταξίδια και αναζητήσεις σας.

 Σας παρουσιάζουμε το Δίκτυο Συνοικοδεσποτών

Από σήμερα, μπορείτε εύκολα να βρίσκετε και να ξεκινάτε συνεργασία με τους καλύτερους συνοικοδεσπότες στην περιοχή σας, οι οποίοι μέσω της εφαρμογής, θα σας βοηθούν με τη διαχείριση της καταχώρησής σας στην Airbnb. Οι συνοικοδεσπότες παρέχουν εξατομικευμένη υποστήριξη φιλοξενίας με βάση τις ανάγκες σας ως οικοδεσπότη, όπως με τη ρύθμιση της καταχώρησης, τη διαχείριση των κρατήσεων, την επικοινωνία με τους επισκέπτες και πολλά άλλα.

«Με το Δίκτυο Συνοικοδεσποτών, η φιλοξενία γίνεται πολύ πιο εύκολη υπόθεση», δήλωσε ο Brian Chesky, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Airbnb. «Από σήμερα, εσείς παρέχετε το κατάλυμα και εμείς σας παρέχουμε έναν εξαιρετικό συνοικοδεσπότη».

 Μια πιο εξατομικευμένη εφαρμογή

Η διαδικασία από την αναζήτηση έως την κράτηση προσαρμόζεται πλέον με βάση τις δικές σας ανάγκες, με περισσότερες από 50 αναβαθμίσεις, όπως:

 «Εδώ και δεκαετίες, οι ταξιδιωτικές εφαρμογές σχεδιάζονται με βάση το σύνολο των χρηστών. Στην Airbnb, σήμερα αυτό αλλάζει», δήλωσε ο Brian Chesky, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Airbnb.«Με δεκάδες νέες λειτουργίες, κάνουμε την αρχή για μια πιο εξατομικευμένη Airbnb».

 Αναβαθμίσεις για οικοδεσπότες

Επίσης, ανακοινώνουμε περισσότερες από 20 αναβαθμίσεις για τους οικοδεσπότες, οι οποίες βασίζονται στη γνώμη τους. Μερικά παραδείγματα:

 Διαθεσιμότητα της Έκδοσης Χειμώνα 2024

Το Δίκτυο Συνοικοδεσποτών είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή και στη διεύθυνση airbnb.com/host σε 10 χώρες: στην Αυστραλία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Μεξικό, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Οι αναβαθμίσεις για επισκέπτες και οικοδεσπότες θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην Ελλάδα.

διαβάστε ακόμα

Lufthansa | Πρόστιμο 4 εκατ. δολ. για διακρίσεις σε επιβάτες- η απάντηση της εταιρείας
Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας η διαχείριση του τουριστικού Καταφυγίου Τσούτσουρα
Χειμερινή έκδοση της Airbnb | Δίκτυο Συνοικοδεσποτών για τη διαχείριση ακινήτων
Τα ακριβά αεροπορικά τέλη αποδυναμώνουν τη Γερμανία ως προορισμό
300 Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες στο συνέδριο της ΑΒΤΑ στο Costa Navarino - Οι τάσεις της αγοράς
Four Seasons Resort Mykonos: Νέο ξενοδοχείο των Four Seasons και Blue Iris - Θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2025
Οι Βαλεαρίδες Νήσοι παραμένουν δημοφιλείς στη Γερμανία, παρά τις διαδηλώσεις για υπερτουρισμό
Sojern: +2% τα ταξίδια των Αμερικανών στο εξωτερικό την περίοδο των Χριστουγέννων – Ασία επιλέγουν οι Ευρωπαίοι
SZ-Reisen: Νέες, αποκλειστικές πτήσεις τσάρτερ προς Σαντορίνη και Χαλκιδική για το 2025
«Η Κρήτη και ο Νίκος Καζαντζάκης συναντούν τη Νέα Υόρκη και τον Νέο Κόσμο»