Το Ελληνικό Πρωινό Κεφαλονιάς το είχα καημό από πολλά χρόνια, μιάς και με τον Σπύρο Γαλιατσάτο, τον τέως πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων και νυν Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ιονίων νήσων είμαστε φίλοι και συνάδελφοι στο ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος εδώ και πολλά χρόνια. Μα κάτι η “τρέλα” του νησιού, κάτι κάποια απρόοπτα και όλο δεν γινόταν.
Όταν μάλιστα ήρθα φέτος χειμωνιάτικα στο νησί κάποιες μέρες γιά πρώτη φορά, μου άρεσε πολύ, έγραψα ένα άρθρο “η Κεφαλονιά που αγάπησα” όπου συμπύκνωνε όλα τα άρθράκια που είχα ετοιμάσει για τους παραγωγούς της και γενικότερα τις πρώτες μου εντυπώσεις (το χειμώνα ο κόσμος είναι πιό διαθέσιμος για κουβεντολόι και για γνωριμίες) κάνοντας τα πρώτα βήματα έτσι για να οργανωθεί ο γαστρονομικός προορισμός της Κεφαλονιάς στην ιστοσελίδα μου Greek Gastronomy Guide.
Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr