Το Ελληνικό Πρωινό κι η γαστρονομία της Μήλου

08-05-17 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος συνέχισε τα ανοιξιάτικα ταξίδια του και λίγες μέρες μετά από τον Πόρο, ταξίδεψε στην καρδιά του Αιγαίου στην πανέμορφη αλλά αρκετά άγνωστη στους πρωτευουσιάνους -από πλευράς γαστρονομίας- Μήλο. H παρουσίαση του Ελληνικού πρωινού της Μήλου συνδέθηκε με το πρόγραμμα επίσκεψης των δημοσιογράφων γαστρονομίας που διοργάνωσε η ομάδα «Delicious Milos-A trip to taste».

Έτσι δυό δράσεις -που αποσκοπούν στην ανάδειξη της γαστρονομικής κληρονομιάς του νησιού- δημιούργησαν ένα πλούσιο υλικό για παρατήρηση, καταγραφή και φυσικά γευστική απόλαυση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr

διαβάστε ακόμα

Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κρήτη
Δωρεά γλυπτού μνημείου θυμάτων Τεμπών στον δήμο Θεσσαλονίκης
Νέες δωρεές από ξενοδοχεία
Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής δήμου Ιθάκης
Spata Run: Αθλητική εκδήλωση στα Σπάτα
O Ευγένιος Βασιλικός νέος πρόεδρος της ΕΞΑΑΑ
Τουρισμός: Οι Βρετανοί και oi Αμερικανοί αποφεύγουν τις περιόδους υψηλής ζήτησης για ταξίδια
SiteMinder: Έρχεται ο νέος πολυδιάστατος ταξιδιώτης "everything traveller" – Ποιες αλλαγές σηματοδοτεί στα ταξίδια
Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών | ΙΟΒΕ: Προτάσεις για την ευημερία πολιτών και επιχειρήσεων
Air France | Δωρεάν Wi-Fi εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας σε όλα τα αεροσκάφη της