Eγκώμιο στον "άγνωστο στρατιώτη" της ελληνικής γαστρονομίας

10-07-17 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Με αφορμή ένα τριήμερο ταξίδι στην Τσακωνιά, στο 13ο φεστιβάλ Mελιτζάζ του Λεωνιδίου επισκέφτηκα κάποια ταβερνάκια στο Λεωνίδιο, τον Κοσμά, την Πλάκα και τα  Πούλιθρα και μπήκα σε σκέψεις!

Γιατί  ενώ οι περί την γαστρονομία φιλοσοφούντες και δημοσιογραφούντες ασχολούμαστε με την ποιότητα των γαστρονομικών βραβείων, με τις διαδικασίες επιλογής των βραβευμένων, με τις σύγχρονες τάσεις της μαγειρικής, τα νέα opening της πρωτεύουσας, τις μεταγραφές των chef, ή με το ποια είναι η σωστή συνταγή του σπετσιερικού – του μείγματος μπαχαριών – της κερκυραϊκής παστιτσάδας, σ’ όλη την επικράτεια της χώρας υπάρχουν χιλιάδες «ανώνυμα» ταβερνάκια που δίνουν καθημερινά την μάχη τους για να τιμήσουν την ελληνική γαστρονομία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr

διαβάστε ακόμα

Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κρήτη
Δωρεά γλυπτού μνημείου θυμάτων Τεμπών στον δήμο Θεσσαλονίκης
Νέες δωρεές από ξενοδοχεία
Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής δήμου Ιθάκης
Spata Run: Αθλητική εκδήλωση στα Σπάτα
O Ευγένιος Βασιλικός νέος πρόεδρος της ΕΞΑΑΑ
Τουρισμός: Οι Βρετανοί και oi Αμερικανοί αποφεύγουν τις περιόδους υψηλής ζήτησης για ταξίδια
SiteMinder: Έρχεται ο νέος πολυδιάστατος ταξιδιώτης "everything traveller" – Ποιες αλλαγές σηματοδοτεί στα ταξίδια
Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών | ΙΟΒΕ: Προτάσεις για την ευημερία πολιτών και επιχειρήσεων
Air France | Δωρεάν Wi-Fi εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας σε όλα τα αεροσκάφη της