Ελληνικές γεύσεις από την Aegean στο Taste of Athens

20-09-19 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

H AEGEAN, πάντα κοντά στα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της Αθήνας, υποστηρίζει το Taste of Athens, τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης και προσφέρει αποκλειστικά και για πρώτη φορά γεύσεις από το νέο μενού “Gastronomics 2020”.

Στην Τελετή Έναρξης του φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Περιστύλιο του Ζαππείου,  το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει γεύσεις από το νέο μενού “Gastronomics 2020” και να γνωρίσει από κοντά τους βραβευμένους Executive Chefs της ΑΕGEAN, Λευτέρη Λαζάρου, Χριστόφορο Πέσκια και Στέλιο Παρλιάρο. Παράλληλα, 7 Miles+Bonus Gold μέλη, μαζί με τους συνοδούς τους, γεύτηκαν πρώτοι ένα δείπνο εμπνευσμένο από το μενού "Gastronomics 2020”, συνδυασμένο με επιλεγμένες, από τον Master of Wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη, ετικέτες κρασιών της Business Class 2020.

Oι δράσεις της AEGEAN στο φεστιβάλ θα κορυφωθούν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, όπου 20 Miles+Bonus μέλη,  μέσω του Miles+Bonus Memories, θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην Executive VIP σουίτα της AEGEAN, να συνομιλήσουν με τους Executive Chefs και να συμμετάσχουν σε μία γευσιγνωσία κρασιών της Business Class.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, μία γλυκιά έκπληξη AEGEAN, θα περιμένει όλους όσους επισκέπτονται το περίπτερο του Στέλιου Παρλιάρου. 

Στηρίζοντας το Taste of Athens, η AEGEAN, για ακόμη μία φορά, ταξιδεύει το κοινό σε γευστικούς προορισμούς και αναδεικνύει την Αθήνα σε έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς και γαστρονομικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Λίγα λόγια για τα “Gastronomics”

Από το 2018, οι Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας και Στέλιος Παρλιάρος, καθώς και ο Master of Wine Κωσταντίνος Λαζαράκης, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με την AEGEAN δημιουργώντας τη νέα φιλοσοφία των μενού “Gastronomics”. Mια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία ελληνικών πιάτων και κρασιών, που στόχο έχει να ταξιδέψει τις ελληνικές γεύσεις στον κόσμο. Αντλώντας έμπνευση από τον γευστικό πλούτο, τις πρώτες ύλες, τα αρώματα αλλά και τη φύση της Ελλάδας, η AEGEAN αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία την ελληνική γαστρονομία σε όλο τον κόσμο.

 

 

διαβάστε ακόμα

Εξοχικά στην Ελλάδα αγοράζουν οι Γερμανοί - αυξημένη ζήτηση κατά 35% το 2024
«Εποικοδομητικές» συζητήσεις για τον Παρθενώνα - έτος εξελίξεων για τα Γλυπτά το 2025;
Πάνω από 470 σύνεδροι από 20 χώρες στο Resort & Residential Hospitality Forum (R&R) 2024
Συστήνεται Ταμείο Απανθρακοποίησης των Νησιών
Δρομέας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο γ.γ. της ECTAA
ΕΞΑΑΑ προς Δήμους Αττικής | Μην αυξήσετε το τέλος παρεπιδημούντων
Τα ξενοδοχεία στο σταυροδρόμι της τεχνολογίας, των δεδομένων και του ανθρώπινου παράγοντα – Οι 5 τάσεις για το 2025
Δράσεις βιωσιμότητας από τις μισές κορυφαίες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις στον κόσμο
Tripadvisor: Οι 8 φάσεις ζωής και πώς επηρεάζουν τις ταξιδιωτικές επιλογές των ανθρώπων το 2025
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνει ο απολογισμός εισπράξεων και αφίξεων στο 9μηνο