Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγειρεύει για τη Λέσβο στην Αθήνα

22-05-22 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προγραμματίζει τη διοργάνωση γαστρονομικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου στην Αθήνα και θα επιμεληθεί η γνωστή chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα προσκληθούν περί τους 50 διαμορφωτές γνώμης (δημοσιογράφοι γαστρονομίας, food bloggers, δημοσιογράφοι του travel καθώς και του life style, εμπορικοί αντιπρόσωποι, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών κλπ.) σε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας με πρωταγωνιστές τα τοπικά προϊόντα της Λέσβου τα οποία θα αναδειχθούν μέσα από την μαγειρική της γνωστής chef.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ομιλία για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, για τα αποστάγματα του ούζου και το κρασί από την κριτικό εστιατορίων και δημοσιογράφο γαστρονομίας Θάλεια Τσιχλάκη. Το συνολικό κόστος για τη διοργάνωση της εκδήλωσης θα ανέλθει έως του ποσού των 12.400 ευρώ.

 

διαβάστε ακόμα

Εξοχικά στην Ελλάδα αγοράζουν οι Γερμανοί - αυξημένη ζήτηση κατά 35% το 2024
«Εποικοδομητικές» συζητήσεις για τον Παρθενώνα - έτος εξελίξεων για τα Γλυπτά το 2025;
Πάνω από 470 σύνεδροι από 20 χώρες στο Resort & Residential Hospitality Forum (R&R) 2024
Συστήνεται Ταμείο Απανθρακοποίησης των Νησιών
Δρομέας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο γ.γ. της ECTAA
ΕΞΑΑΑ προς Δήμους Αττικής | Μην αυξήσετε το τέλος παρεπιδημούντων
Τα ξενοδοχεία στο σταυροδρόμι της τεχνολογίας, των δεδομένων και του ανθρώπινου παράγοντα – Οι 5 τάσεις για το 2025
Δράσεις βιωσιμότητας από τις μισές κορυφαίες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις στον κόσμο
Tripadvisor: Οι 8 φάσεις ζωής και πώς επηρεάζουν τις ταξιδιωτικές επιλογές των ανθρώπων το 2025
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνει ο απολογισμός εισπράξεων και αφίξεων στο 9μηνο