Aqua Vista Hotels: Στόχος τα 40 ξενοδοχεία στην επόμενη διετία

10-12-13 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

 

Η εταιρεία ξενοδοχειακού μάνατζμεντ Aqua Vista Hotels διαχειρίζεται ή προωθεί μόνο τις πωλήσεις 20 μονάδων, που βρίσκονται στη Σαντορίνη (14), Μύκονο (5) και Κρήτη (1). Η εταιρεία συνεργάζεται κυρίως με μικρής δυναμικότητας κλινών ξενοδοχεία, που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την ευχάριστη ατμόσφαιρα και διακόσμηση, τους ανάλογους χώρους και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας κ.Γιώργος Γραφάκος, σε συνάντησή του με τουριστικούς συντάκτες σήμερα, αποκάλυψε ότι η Aqua Vista Hotels βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να αναλάβει ανάλογη δράση σε ξενοδοχεία της Αγγλίας και Ιταλίας, με επιδίωξη οι μονάδες της εταιρείας μέσα στην επόμενη διετία να διπλασιαστούν και να φτάσουν τις 40, στην Ελλάδα και στις δυο προαναφερόμενες χώρες.

Ο κ.Γραφάκος ανέφερε, επίσης, ότι οι μέχρι τώρα κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels για το 2014 κινούνται σε επίπεδα τριών μηνών πιο μπροστά σε σχέση με την ίδια εποχή πέρυσι, γεγονός που προδιαγράφει μια εξαιρετική χρονιά. Αξιοσημείωτο είναι ότι πάνω από το 75% των κρατήσεων γίνονται on line. Η βασική πελατεία των ξενοδοχείων της Aqua Vista είναι οι αγγλόφωνες (Βρετανία, Αμερική και Καναδάς). Ο κ.Γραφάκος εκτιμά ότι οι αφίξεις στην Ελλάδα του χρόνου θα σημειώσουν νέα αύξηση κατά 10%.

Η Aqua Vista Hotels, προκειμένου να προωθήσει τις πωλήσεις των μονάδων της, προγραμαμτίζει για το 2014 τη συμμετοχή της με αυτόνομη παρουσία σε επιλεγμένες διεθνείς επαγγελματικές εκθέσεις της τουριστικής αγοράς και στοχευμένες καμπάνιες πωλήσεων σε αναδυόμενες και παραδοσιακές αγορές.

Τρία προγράμματα συνεργασίας

Η Aqua Vista Hotels προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα συνεργασίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες του κάθε ξενοδοχείου-μέλους της. Τα ξενοδοχεία συμμετέχοντας στα “Προγράμματα Συνεργασίας” της Aqua Vista Hotels, έχουν τη δυνατότητα, με ένα προσιτό κόστος, όχι μόνο να επωφεληθούν από τις δραστηριότητες και τις στοχευμένες ενέργειες που πραγματοποιούνται ετησίως, αλλά και να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος των συνολικών αναγκών τους σε online μάρκετινγκ και προβολή.Τα τρία προγράμματα προσφέρονται με κόστος που ξεκινά από 4.000 ευρώ ετησίως και φθάνουν μέχρι και 9.500 ευρώ για το πλήρες πρόγραμμα συνεργασίας.

 

διαβάστε ακόμα

Δήμος Ζαγορίου | Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Γρεβενιτίου
Λουκέτο για 48 ώρες σε beach bar στην Κυπαρισσία - αποδείξεις από ταμειακές φάντασμα
Tower Bridge | 130 χρόνια κλείνει η διάσημη γέφυρα του Λονδίνου
24ο Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου
Έβδομο Φεστιβάλ Πάρου: "Έξω στο φως"
Δήμος Ωρωπού: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Αναβάθμιση του Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου στο Αργοστόλι
Φεστιβάλ από τον Κίσσαβο ως το κύμα στα παράλια της Λάρισας
Θερινές αλλαγές στις ημέρες και ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σε προορισμούς
Δήμος Άνδρου: 4 παραλίες για ένταξη στο πρόγραμμα προσβασιμότητας