Numo Mykonos | Νέα άφιξη, που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη γοητεία των 60s και 70s

16-02-24 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μετά την επιτυχία του Numo Ierapetra, η Numo Hotels & Resorts παρουσιάζει το νέο της project στη Μύκονο. Το Numo Mykonos  Boutique Resort θα κάνει την είσοδό του πριν από το καλοκαίρι του 2024 στην ανατολική πλευρά του νησιού, στην παραλία του Καλαφάτη, που είναι από τις αγαπημένες παραλίες των σέρφερ παγκοσμίως.

Πηγή έμπνευσης για το boutique resort αποτέλεσε η αυθεντική, ξέγνοιαστη εποχή των δεκαετιών του ‘60 και του ‘70 που διαμόρφωσε το DNA του νησιού στο οποίο συνυπάρχει η ανάγκη για δημοσιότητα αλλά και για διακριτικότητα. Και σε αυτό το resort, σημαντικό ρόλο στο design έχει παίξει ο περιβάλλον χώρος και η ιστορία του τόπου.

«Το Numo Mykonos είναι το επόμενο σημαντικό μας βήμα», αναφέρει o Σπύρος Κουρής, Managing Director & Partner στη Numo Hotels & Resorts. «Όπως και στo Νumo Ierapetra, στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίζουμε μοναδικές τοποθεσίες, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τις αντίστοιχες κοινότητες και αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Επιλέξαμε το νησί της Μυκόνου, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, για να αφήσουμε το δικό μας δημιουργικό στίγμα και να δείξουμε παράλληλα την προσωπικότητα του brand Numo σε ένα απαιτητικό αλλά τόσο δυναμικό κοινό», καταλήγει.

Το ξενοδοχείο συνεχίζει τη βασική σχεδιαστική φιλοσοφία της Numo που εμπνέεται από τον τόπο, τη φύση και τα παραδοσιακά υλικά και τα αναδεικνύει με έναν σύγχρονο και ευφάνταστο τρόπο. Στεγάζεται σε ένα αυθεντικό μυκονιάτικο κτήριο που διαμορφώθηκε με σεβασμό, προκειμένου να διατηρηθούν και να αναδειχθούν τα παραδοσιακά κυκλαδίτικα στοιχεία του, όπως οι καμπύλες, η πετρόχτιστη κεντρική αψίδα στη ρεσεψιόν, τα παραδοσιακά χτιστά σαλόνια και τα ριγωτά πατώματα στα δωμάτια. 

Το resort διαθέτει οκτώ κατηγορίες δωματίων και σουιτών. Έμφαση δίνεται στη γαστρονομία, με αυθεντικές μυκονιάτικες γεύσεις, ενώ προσφέρονται θεραπείες στο πολυτελές spa

διαβάστε ακόμα

Διαγωνισμός για εκμίσθωση ακινήτου με σκοπό την τουριστική χρήση του στη Θάσο
Ζαγόρι | Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Σκαμνελίου
Αίγυπτος: Χάραξη στρατηγικής για 50 εκατ. τουρίστες ετησίως
Ανανέωση θητείας Προϊσταμένων σε 3 Γραφεία Εξωτερικού του ΕΟΤ
Δήμος Φολεγάνδρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Ανάθεση παράλληλης άσκησης καθηκόντων δύο Προϊσταμένων Υπηρεσιών ΕΟΤ Εξωτερικού
Nέος Κανονισμός Πρασίνου στο Δήμο Αθηναίων
Όλγα Κεφαλογιάννη στις ενώσεις του ΣΕΤΕ: Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον ελληνικό τουρισμό
Καλλιόπη Βέττα: Υπόσχεση για αλλαγή των διατάξεων ως προς τον ορισμό και τα δικαιώματα των ξεναγών
Forwardkeys | Το EuroPride 2024 στη Θεσσαλονίκη αύξησε τις διεθνείς αφίξεις