Condé Nast Traveler | Tο Sani Resort κορυφαίο θέρετρο στην Ευρώπη - 3 σημαντικές διακρίσεις για τα Sani/Ikos

02-10-24 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 Σημαντικές διακρίσεις στον καταξιωμένο θεσμό των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards κατέκτησε ο ξενοδοχειακός Όμιλος Sani/Ikos, με το Sani Resort να αναδεικνύεται Κορυφαίο Θέρετρο στην Ευρώπη και συνολικά  τρία από τα θέρετρά του στην Ελλάδα και την Ισπανία να ψηφίζονται ως τα καλύτερα της Ευρώπης από τους αναγνώστες του έγκριτου ταξιδιωτικού περιοδικού.

Στην ψηφοφορία που πραγματοποίησε το περιοδικό για τα Readers’ Choice Awards του 2024, συμμετείχαν χιλιάδες ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ανέδειξαν τους αγαπημένους τους προορισμούς, θέρετρα, κρουαζιέρες και αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ άλλων.

Το Condé Nast Traveler δημιούργησε ξεχωριστή κατηγορία για την Ελλάδα (“Top Resorts in Greece”), με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης να εκπροσωπούνται σε άλλη κατηγορία - ενδεικτικό της σπουδαιότητας της ελληνικής φιλοξενίας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη- όπου το Sani Resort κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα. Το πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο του Ομίλου Sani/Ikos, που εκτείνεται σε ένα φυσικό καταφύγιο 4.000 στρεμμάτων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, αποτελεί διαχρονικά σημείο αναφοράς για τον πολυτελή τουρισμό της Μεσογείου, έχοντας κερδίσει πλειάδα διεθνών πιστοποιήσεων και βραβεύσεων για την υψηλής ποιότητας φιλοξενία και τις βιώσιμες πρακτικές του.  

Η φωτογραφία είναι από το Ikos Dassia

Τη δεύτερη θέση στην ίδια λίστα, σύμφωνα με τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler, απέσπασε το Ikos Dassia, το πρώτο από τα δύο πολυτελή θέρετρα που λειτουργεί ο Όμιλος Sani/Ikos στο νησί της Κέρκυρας.

Τέταρτο στη λίστα με τα καλύτερα ευρωπαϊκά θέρετρα, στην κατηγορία για την υπόλοιπη Ευρώπη, αναδείχθηκε το Ikos Porto Petro, το νέο θέρετρο του Ομίλου στην Μαγιόρκα της Ισπανίας. Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, που εκτείνεται στο Εθνικό Πάρκο Mondrago, συνδυάζοντας τη μεσογειακή φυσική ομορφιά με την υψηλή αισθητική και τις μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας, ξεκίνησε τη λειτουργία του μόλις το 2023 και ήδη ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler ως ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.  Εισάγοντας το καινοτόμο concept του unconditional luxury, τα Ikos Resorts προσφέρουν απαράμιλλη φιλοξενία, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εξαιρετικής ποιότητας γαστρονομία, αλλά και συναρπαστικές δραστηριότητες στη φύση, με την αειφορία -ως φιλοσοφία και τρόπο ζωής- να είναι μέρος της συνολικής εμπειρίας που απολαμβάνουν οι επισκέπτες.

Το Condé Nast Traveler είναι μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές εκδόσεις για τον τουρισμό και τα ταξίδια διεθνώς, με εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Τα βραβεία Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards, που πραγματοποιούνται σταθερά σε ετήσια βάση από το 1988, βασίζονται αποκλειστικά στις αξιολογήσεις και τις ψήφους των αναγνωστών, με βάση τις προσωπικές τους εμπειρίες και ταξίδια, και γι’ αυτό θεωρούνται υψηλής αξιοπιστίας και κύρους για την τουριστική βιομηχανία.

Με 12 πολυτελή θέρετρα στην Ελλάδα και την Ισπανία, ο Όμιλος  Sani/Ikos συνεχίζει την ανάπτυξή του στην Μεσόγειο, επενδύοντας σε τρία νέα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα (Κρήτη), την Ισπανία (Μαρμπέλα) και την Πορτογαλία (Αλγκάρβε), που θα λειτουργήσουν από το 2026 έως το 2028, ενώ διαρκώς αναβαθμίζει την υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του Sani Resort και των Ikos Resorts.

διαβάστε ακόμα

Τουρκία: Ρωσία και Γερμανία οι μεγαλύτερες αγορές για τον τουρισμό το α’ 8μηνο
American Express Travel: Ένα Ελληνικό νησί στους 10 «καυτούς» προορισμούς των Αμερικανών για το 2025
GReco Islands: Βιώσιμη και ανθεκτική ανάπτυξη για 39 μικρά νησιά
Τουρισμός: Η Αθήνα και τα νησιά του Αιγαίου καθιερώνονται διεθνώς ως top προορισμοί πολιτισμού και ευεξίας
Uber | Ρεκόρ ανάπτυξης την τουριστική περίοδο 2024 στην Ελλάδα, +47% στην Αθήνα
Ε.Ξ. Ρόδου | Συνάντηση για τα προβλήματα των ξενοδοχείων σε Ιξιά & Ιαλυσός / Κρεμαστή
Ο ΕΟΤ καλύτερος Οργανισμός Τουρισμού 2024 στη βρετανική αγορά
Ελληνικές περιφέρειες προβάλλονται στην Τουρκία - εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη
Απογείωση της αεροπορικής κίνησης στο αεροδρόμιο της Αθήνας τον Σεπτέμβριο και το 9μηνο
Deloitte | 8 παγκόσμιες τάσεις διαμορφώνουν τη «δημόσια διοίκηση του μέλλοντος»