Συμμαχία American Hotel & Lodging Association και Procure Impact για την αξιοπρέπεια στην εργασία

28-10-24 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την πρόοδο στην εφαρμογή της δέσμευσης Dignity of Work Pledge, δηλαδή Δέσμευση Αξιοπρέπειας στην Εργασία ανακοίνωσαν πρόσφατα η American Hotel & Lodging Association (AHLA), η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή ένωση στις Ηνωμένες Πολιτείες, και η Procure Impact, πρωτοποριακή B2B πλατφόρμα αγορών για προϊόντα που υποστηρίζουν παραμελημένες κοινότητες. Τα βασικά σημεία της έκθεσης προόδου, επικεντρώνονται στα εξής:

Δέσμευση Αξιοπρέπειας στην Εργασία: 24 εταιρείες φιλοξενίας έχουν δεσμευτεί να πραγματοποιήσουν αγορές αξίας πάνω από 7,4 εκατ. δολάρια για να επιτύχουν τον στόχο της δέσμευσης, που είναι η δημιουργία 100.000 ωρών πληρωμένης εργασίας για άτομα που αντιμετωπίζουν εμπόδια στην εύρεση εργασίας.

Procure Impact: Αυτή η πλατφόρμα λειτουργεί ως καταλύτης κοινωνικής αλλαγής, συνδέοντας επιχειρήσεις με χιλιάδες χειροποίητα και υψηλής ποιότητας προϊόντα που κατασκευάζονται αποκλειστικά από προμηθευτές που απασχολούν παραμελημένες πληθυσμιακές ομάδες στις ΗΠΑ, όπως άτομα με αναπηρίες, πρόσφυγες και βετεράνους.

Συνεργασία με Προμηθευτές: Η Procure Impact συνεργάζεται με πάνω από 100 προμηθευτές σε κατηγορίες όπως τρόφιμα και ποτά, έπιπλα, τέχνη κ.ά. Για παράδειγμα, η Cameron’s Coffee & Chocolates στη Βιρτζίνια απασχολεί 30 άτομα με αναπηρίες και συνεργάζεται με 90 ξενοδοχεία λόγω της ζήτησης που προέρχεται από την πλατφόρμα.

Αξιολόγηση Επιπτώσεων: Η Procure Impact παρακολουθεί τις επιπτώσεις κάθε συναλλαγής στην πλατφόρμα, υπολογίζοντας τις ώρες εργασίας που δημιουργούνται και δημοσιεύει μηνιαίες εκθέσεις ώστε οι εταιρείες να μπορούν να αναφέρουν την πρόοδό τους.

Συμμετοχή στον Τομέα Φιλοξενίας: Οι συμμετέχουσες εταιρείες διαχειρίζονται πάνω από 1.800 ξενοδοχεία σε εθνικό επίπεδο και έχουν δεσμευτεί να αυξήσουν το ποσοστό των αγορών τους μέσω της Procure Impact.

Πρωτοβουλία Responsible Stay: Αυτή η πρωτοβουλία της AHLA συνδυάζει τις εταιρείες μέλη για την προώθηση βιώσιμων πρακτικών, όπως υπεύθυνη προμήθεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι περαιτέρω στόχοι της συνεργασίας

Οι οργανισμοί επιδιώκουν να ενισχύσουν την πρωτοβουλία τους, προσκαλώντας περισσότερες εταιρείες να συμμετάσχουν στη Δέσμευση Αξιοπρέπειας στην Εργασία, με στόχο τη δημιουργία 1.000.000 ωρών εργασίας μέχρι το 2030. Αυτό δείχνει τη δέσμευση του τομέα της φιλοξενίας για κοινωνική αλλαγή και υπεύθυνες προμήθειες.

 

 

διαβάστε ακόμα

MED | Σύνθετη τουριστική επένδυση στη Χαλκιδική ύψους έως 145 εκατ. ευρώ με δάνειο από το Ταμείο Ανάκαμψης
Ξενοδοχεία | Μελέτη: Γιατί οι κριτικές χωρίς λέξεις δίνουν υψηλότερη βαθμολογία
Συμμαχία American Hotel & Lodging Association και Procure Impact για την αξιοπρέπεια στην εργασία
Τι λέει το υπουργείο Τουρισμού για το κατάλυμα στο Λιμνοχώρι Αμυνταίου και τη δηλητηρίαση πελατών
Η αναβίωση του Κολοσσού της Ρόδου εγχείρημα με όραμα ειρήνης στη Μεσόγειο | Γιώργος Μπαρμπούτης
Ξενοδοχεία | 35 εκατ. ευρώ για τη ριζική ανακαίνιση του Athenaeum InterContinental
Πανεπιστήμιο Πατρών: Διαγωνισμός για μίσθωση δωματίων ξενοδοχείων ή επιπλωμένων διαμερισμάτων στο Αγρίνιο
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Σήμα πιστοποίησης για τα βιώσιμα ξενοδοχεία
Καρπενήσι | Δημοπρασία για εκμίσθωση ξενώνα στην πλατεία της Κοινότητας Ανιάδας
Zagori Fiction Days στη Βίτσα Ζαγορίου