Η αισιοδοξία επιστρέφει στις ξενοδοχειακές επενδύσεις- 7,7 δισ. ευρώ το ύψος τους στην Ευρώπη το 2013- πρωταγωνιστής του 2014 το Λονδίνο

03-06-14 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Για το 2014 η έρευνα της  Berwin Leighton Paisner αναδεικνύει το Λονδίνο ως την πόλη που θα πρωταγωνιστήσει στις ξενοδοχειακές επενδύσεις.

Οι τελευταίες κινήσεις των διεθνών αλυσίδων

Χαρακτηριστικά δείγματα της μεγάλης κινητικότητας στις ξενοδοχειακές επενδύσεις αποτελούν οι ακόλουθες νέες συμφωνίες μεγάλων διεθνών αλυσίδων:

-ανακοίνωσε τη συμφωνία για δυο νέα ξενοδοχεία στη Μόσχα και την Τιφλίδα,το InterContinental ® Τιφλίδας και το Holiday Inn Express ® Μόσχα, στο αεροδρόμιο Sheremetyevo. Το 200 δωματίων InterContinental στην Τιφλίδα θα λειτουργεί στο πλαίσιο μιας συμφωνίας διαχείρισης με Αζέρικο Ομιλο και αναμένεται να ανοίξει το 2016. Η υπογραφή αυτού του πολυτελούς ξενοδοχείου σηματοδοτεί το ντεμπούτο της InterContinental Hotels & Resorts στη Γεωργία. 

 -ανακοίνωσε την υπογραφή για δύο ακόμα ξενοδοχεία στη Γερμανία, το Holiday Inn Express ® Siegen, το οποίο θα λειτουργεί στο πλαίσιο μιας συμφωνίας δικαιόχρησης με την Tristar Hotel & Management GmbH και το Holiday Inn ® Düsseldorf - Toulouser Allee, που θα λειτουργεί στο πλαίσιο μιας συμφωνίας δικαιόχρησης με την Arcadia Hotelbetriebs GmbH.

-Η  InterContinental πρωταγωνιστεί και στο Λονδίνο, με δυο ακόμη ξενοδοχεία, το Hotel Indigo ® London - Barbican και το Holiday Inn ® Watford Junction. Τον τελευταίο χρόνο, η IHG υπέγραψε συμφωνίες για έξι ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου. 

-Ακόμη ανακοίνωσε την υπογραφή του Holiday Inn Express ® στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Το ξενοδοχείο, 201 δωματίων, βρίσκεται κοντά στο τρίτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, θα λειτουργεί στο πλαίσιο μιας συμφωνίας δικαιόχρησης με το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ PLC και αναμένεται να ανοίξει στις επόμενες επόμενους μήνες. 

διαβάστε ακόμα

"Πράσινο φως" από την Κομισιόν για την εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa
Independent: Ένα Ελληνικό ξενοδοχείο στα καλύτερα του κόσμου για τους λάτρεις του τένις
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Νίκος Διαμαντής | Τριήμερα πλατφόρμα δράσεων: What We Owe Democracy / Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία
Τα 3 ιδιαίτερα concept προβολής εκθετών που ετοιμάζει το 100% Hotel Show
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Η Philharmonic Brass έρχεται στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου!
Σε κανονικότητα τα ταξίδια των Jet2holidays, Tui, easyJet στην Κω – Το «ευχαριστώ» του δημάρχου
HOTREC | Επιτακτική η ανάγκη για δίκαιους ψηφιακούς κανόνες - Έρευνα για τα κανάλια διάθεσης δωματίων ξενοδοχείων στην Ευρώπη
Το Άμστερνταμ θέλει να απαγορεύσει όλα τα κρουαζιερόπλοια στο κέντρο της πόλης μέχρι το 2035
Ε.Ξ. Χανίων | Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Σμπώκο
Ryanair: 48ωρη προσφορά για μειωμένη τιμή πτήσων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο