Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για ξενοδοχεία σε Πάρο, Νάξο και Αμοργό

11-04-20 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

H εξάπλωση του κορωνοϊού χτυπά και την επενδυτική δραστηριότητα στη χώρα, περιλαμβανομένων και των επιχειρηματικών σχεδίων για νέα ξενοδοχεία.

Με την ελπίδα ταχείας εξόδου από αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, το Tornos News θα συνεχίζει να δημοσιεύει επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί το προηγούμενο διάστημα από τις αρμόδιες αρχές. 

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει εγκρίνει:

-To επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΝΙΚΟΥΡΙΑ ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων δυναμικότητας 16 δωματίων των 42 κλινών στην Αμοργό, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.701.092,16 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.594.994,34 ευρώ.

-Το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΜΥΡΩΝ ΑΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, δυναμικότητας 25 δωματίων των 56 κλινών, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.773.267,63 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.663.725,96 ευρώ.

-Το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΑΣΤΗΡ ΝΑΞΟΥ Α.Ε. , που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων, δυναμικότητας 26 δωματίων, 52 κλινών,  στην θέση Πάγκοι της Νάξου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.418.295,80 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.358.973,28 ευρώ.

 

διαβάστε ακόμα

Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού για την Ηλεία
Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Λευκάδα
Μικρό Σινεμά στην Αγριά του Βόλου
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Εκδήλωση οινοτουρισμού στο Βελιγράδι
Επικαιροποίηση αδελφοποίησης δήμων Καλυμνίων και Port DE Bouc
Δήμος Αγίου Νικολάου: Από τις 14 Οκτωβρίου η εκτέλεση οχλουσών εργασιών
Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο στα Σφακιά
Ο θάνατος των κλαμπ στο Βερολίνο- κλείνει το διάσημο Watergate
Στην Κέρκυρα το μεγαλύτερο Σεισμολογικό Συνέδριο στην Ευρώπη
Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της TUI Deutschland- συνεχίζονται οι αλλαγές στην ηγεσία του Ομίλου