Τα νέα ονόματα που αγόρασαν 3 πολυτελείς βίλες στο Ελληνικό

29-01-24 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε τις προμελέτες για την ανέγερση ακόμη 3 βιλών στον χώρο του Ελληνικού.

Η πρώτη έγκριση αφορά στην προμελέτη για την ανέγερση κτηρίου δύο διώροφων κατοικιών, με έναν υπόγειο όροφο στάθμευσης, βοηθητικών και κύριων χώρων, πατάρια, φυτεμένα δώματα, δύο ανοιχτές πισίνες, δύο υδάτινες επιφάνειες, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου και άδεια κοπής δέντρων ιδιοκτησίας Κωτιώνη Γεωργίου και Κωτιώνη Στυλιανού, επί του παράκτιου μετώπου εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά.

 Η δεύτερη έγκριση αφορά στην προμελέτη για την ανέγερση τριώροφης μονοκατοικίας με ένα υπόγειο όροφο στάθμευσης, βοηθητικών και κυρίων χώρων, πατάρι, φυτεμένο δώμα, ανοιχτή πισίνα, υδάτινες επιφάνειες, φυλάκιο, περίφραξη και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου ιδιοκτησίας της εταιρείας «TONGANO L.T.D.», εντός Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά και εντός του κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου Αγίου Κοσμά.

Η τρίτη έγκριση αφορά στην προμελέτη για την ανέγερση νέας διώροφης αυτοτελούς κατοικίας με πατάρι, υπόγειο χώρο στάθμευσης, υπόγειο με κύριους και βοηθητικούς χώρους, εξωτερική πισίνα και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, ιδιοκτησίας της εταιρείας «EMERALD RESIDENCE MON. A.E», επί του παράκτιου μετώπου εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά.

Όλες οι εγκρίσεις έχουν δοθεί υπό συγκεκριμένους όρους.

διαβάστε ακόμα

Ανάθεση παράλληλης άσκησης καθηκόντων δύο Προϊσταμένων Υπηρεσιών ΕΟΤ Εξωτερικού
Nέος Κανονισμός Πρασίνου στο Δήμο Αθηναίων
Όλγα Κεφαλογιάννη στις ενώσεις του ΣΕΤΕ: Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον ελληνικό τουρισμό
Καλλιόπη Βέττα: Υπόσχεση για αλλαγή των διατάξεων ως προς τον ορισμό και τα δικαιώματα των ξεναγών
Forwardkeys | Το EuroPride 2024 στη Θεσσαλονίκη αύξησε τις διεθνείς αφίξεις
FedHATTA: Η αλλαγή χώρου στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων θα τινάξει στον αέρα την εξυπηρέτηση των τουριστών της Αθήνας
Δικαστήριο Μονάχου: Αποζημίωση 1.800 ευρώ σε τουρίστρια για παραπλανητική περιγραφή ξενοδοχείου
Στο μέλλον θα πρέπει να ασφαλίζονται και οι μεμονωμένες κρατήσεις στους τουρ οπερέιτορ
SPIEGEL Online | Τι θα συμβεί εάν η Χεζμπολάχ επιτεθεί στην Κύπρο;
Sky Express: 10 νέες συνδέσεις από Ηράκλειο, Ρόδο και Κω το καλοκαίρι του 2024