Τα ASTERIA επιστρέφουν | Πολυτέλεια και ρετρό γοητεία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

02-07-24 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η ακτή των Αστεριών, με την κινηματογραφική της γοητεία, υπήρξε για πολλές δεκαετίες ο καλοκαιρινός προορισμός της πόλης. H αίγλη της χρυσής εποχής των δεκαετιών του ’50 και του ’60 αγκαλιάζει σήμερα ξανά τους επισκέπτες της με την ομορφιά και τη χαλαρή της ατμόσφαιρα.

Η όμορφη αυτή περιοχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας  αναδεικνύεται ξανά σε προορισμό και στολίζεται πλέον με vintage ομπρέλες και άνετες ξαπλώστρες, που προσδίδουν αίσθηση μιας άλλης εποχής.

Σε προνομιακό σημείο πάνω στην παραλία βρίσκονται η λαμπερή πισίνα για ενήλικες, το τζακούζι, οι ρετρό ξαπλώστρες, οι καμπάνες και οι ομπρέλες  στον περιβάλλοντα χώρο.

Ακριβώς δίπλα στην πισίνα και πάνω στην ακτή των Αστεριών, το Bungalow 7 με τον mid century σχεδιασμό και την αίσθηση  μιας παραθαλάσσιας κατοικίας,  είναι ο all-day προορισμός  για καφέ, πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό αλλά και ποτό. Με διαφορετικές προτάσεις ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τα μενού υπογράφει ο γνωστός σεφ Ντίνος Φωτεινάκης.

διαβάστε ακόμα

Βαρκελώνη: Νέα διαδήλωση κατά του υπερτουρισμού
Γιορτή Καλαμποκιού και Ακτινιδίου στη Λάρισα
Τουρισμός | Τροπολογία: «Δωμάτια προσωπικού» στα ξενοδοχεία - έλεγχοι στους οδηγούς που διενεργούν τουριστικές μεταφορές
Πιερία | Αποδίδει καρπούς η συνεργασία ΠΟΤΑΠ με τον Alltours
Ε.Ξ. Μεσσηνίας | H πρώτη πτήση της Air France γεννά προσδοκίες
"Το Ξενοδοχείο των δύο Κόσμων" στην Αρχαία Μεσσήνη
Lemnos Philema: Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου στη Λήμνο
Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ροδοφέγγαρο στη Ροδαυγή Άρτας
Σε επίπεδα 2019 φέτος ο Γερμανικός τουρισμός – 3ος πιο περιζήτητος προορισμός η Ελλάδα
Αυστριακός τουρισμός: Η αύξηση στις τιμές διακοπών ξεπερνά τον πληθωρισμό