Στην ομπρέλα του νέου σήματος της TUI, "TUI Hotels", η Grecotel- διπλασιάζονται τα Robinson Club

21-05-14 | TOUR OPERATORS

Αντίθετα, οι μάρκες των RIU και Robinson, που παράγουν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του  ομίλου από την ξενοδοχειακή δραστηριότητα, θα παραμείνουν ως έχουν. Μάλιστα, στόχος είναι τα κλαμπ Robinson να διπλασιαστούν στα επόμενα χρόνια και από 24 να ξεπεράσουν τα 40. Τα Robinson Club θα διεθνοποιηθούν, ώστε να προσελκύουν τουρίστες από όλο τον κόσμο και όχι μόνο γερμανόφωνους. Παράδειγμα αποτελεί το Robinson Club στις Μαλδίβες, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των Ασιατών επισκεπτών.

Ο νέος επιχειρηματικός σχεδιασμός της TUI προβλέπει ακόμη την προσθήκη περισσότερων κρουαζιεροπλοίων, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της πιο αποκλειστικές και διαφοροποιημένες υπηρεσίες, βελτιώνοντας έτσι και τα περιθώρια κέρδους.

Η TUI Cruises θα παραλάβει το τρίτο κρουαζιερόπλοιό της τον Ιούνιο και το τέταρτο το 2015, με στόχο να φτάσει τα 6-8 τα επόμενα χρόνια. Ο στόχος είναι η TUI Cruises να διεθνοποιηθεί, μπαίνοντας δυνατά και στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η “αρχιτεκτονική” του νέου brand “TUI HOTELS” θα παρουσιαστεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2014.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Fritz Joussen, σχολιάζοντας τη νέα εμπορική πολιτική του Ομίλου, είπε: “Στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από ένα εμπορικό σήμα ζούγκλα προς μια πιο σαφή αρχιτεκτονική της μάρκας, που να δείχνει πιο έντονα το προφίλ της TUI, κερδίζοντας την αναγνώριση του πελάτη μέσω της αξίας των προϊόντων της”. 

 

 

διαβάστε ακόμα

"Πράσινο φως" από την Κομισιόν για την εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa
Independent: Ένα Ελληνικό ξενοδοχείο στα καλύτερα του κόσμου για τους λάτρεις του τένις
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Νίκος Διαμαντής | Τριήμερα πλατφόρμα δράσεων: What We Owe Democracy / Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία
Τα 3 ιδιαίτερα concept προβολής εκθετών που ετοιμάζει το 100% Hotel Show
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Η Philharmonic Brass έρχεται στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου!
Σε κανονικότητα τα ταξίδια των Jet2holidays, Tui, easyJet στην Κω – Το «ευχαριστώ» του δημάρχου
HOTREC | Επιτακτική η ανάγκη για δίκαιους ψηφιακούς κανόνες - Έρευνα για τα κανάλια διάθεσης δωματίων ξενοδοχείων στην Ευρώπη
Το Άμστερνταμ θέλει να απαγορεύσει όλα τα κρουαζιερόπλοια στο κέντρο της πόλης μέχρι το 2035
Ε.Ξ. Χανίων | Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Σμπώκο
Ryanair: 48ωρη προσφορά για μειωμένη τιμή πτήσων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο