H TUI αναβαθμίζει το σκέλος τουρ και δραστηριοτήτων με συνεργασίες b2b

06-10-23 | TOUR OPERATORS

Την αλλαγή ηγεσίας της ηγετικής ομάδας TUI Musement ανακοίνωσε ο όμιλος TUI, προκειμένου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, να υπάρξει μεγαλύτερη ανάπτυξη στο σκέλος υπηρεσιών τουρ και δραστηριοτήτων.

Ο πρώην Chief Business Officer της TUI Musement, Nishank Gopalkrishnan, διορίστηκε Chief Commercial Officer υπεύθυνος για όλες τις στρατηγικές b2b συνεργασίες διανομής και παγκόσμιας προσφοράς προϊόντος. Οι συνεργάτες θα είναι online τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρίες και ξενοδοχεία, αλλά και άλλοι οι οποίοι διαχειρίζονται την προσφορά προϊόντος μέσα από συνεργασίες με εταιρίες δραστηριοτήτων και ατραξιόν.

Ένας από τους συνιδρυτές και πρώην Chief Supply Officer της Musement, Claudio Bellinzona, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον όμιλο, όμως θα συνεχίσει να τον στηρίζει ως εξωτερικός σύμβουλος με συνεργασία με την ηγετική ομάδα της TUI Musement σε μεγάλο εύρος ευκαιριών ανάπτυξης.

Μετά την πανδημία η ενσωμάτωση της Musement έχει ολοκληρωθεί και η TUI έχει παγιωθεί ως κορυφαίος παίκτης στη βιομηχανία τουρ και δραστηριοτήτων, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Musement, Said Peter Ulwahn. Πρόσθεσε δε ότι τώρα είναι η ώρα να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες, με έμφαση στις στρατηγικές συνεργασίες b2b, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση, ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

Το κομμάτι b2b της TUI Musement είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία τουλάχιστον του 50% των εσόδων μέσα από συνεργασίες διανομής με μερικούς από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η TUI Musement προσφέρει στους συνεργάτες b2b ευρεία γκάμα προσφοράς που αποτελείται από ένα προσεκτικά επιλεγμένο χαρτοφυλάκιο με 88.000 εμπειρίες, πάνω από 1.000 πολυήμερα προγράμματα και 125.000 δρομολόγια μεταφορών σε πάνω από 100 χώρες, καθώς και κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και υπηρεσίες στον προορισμό.

 

διαβάστε ακόμα

Καλλιόπη Βέττα | Μονόδρομος η υιοθέτηση ενός βιώσιμου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης
O Δήμος Χερσονήσου τίμησε 7 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες
Ε.Ξ. Σαντορίνης | Να αναγνωριστεί η θέση του τουρισμού στην κοινωνία, την οικονομία και την καθημερινότητα όλων μας
Ε.Ξ. Μεσσηνίας | Η ξενοδοχία - και ειδικά η μικρομεσαία- κρατά ψηλά τη σημαία του ελληνικού τουρισμού
Ελληνικός τουρισμός 2024 | 11 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο 7μηνο
Βραχυχρόνια μίσθωση | 1 εκατ. κλίνες τον Ιούλιο - η πληρότητα ανά μήνα
Κέρκυρα: Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με δωρεάν ξεναγήσεις στην Παλιά Πόλη 
Ελληνικός τουρισμός | 1,4 εκατ. περισσότερες διεθνείς αφίξεις στα αεροδρόμια το 8μηνο
Οδικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αφίξεων στη χώρα μας το 8μηνο - τα στοιχεία ανά σταθμό και εθνικότητα
Ε. Ξ. Μαγνησίας: "Όπλο" συνεργασίας το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2024