TUI: Λεπτομερής καταγραφή των υποδομών προσβάσιμου τουρισμού σε 200 ξενοδοχεία

05-12-23 | TOUR OPERATORS

Οδηγούς προσβασιμότητας σε 200  από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της παρουσιάζει η TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, με ενδείξεις μέσα από την ιστοσελίδα της, έπειτα από συνεργασία με τον σπεσιαλίστα προσβασιμότητας AccessAble.

Η AccessAble διενήργησε σχετική έρευνα στα ξενοδοχεία αυτά, προκειμένου να διαπιστώσει το βαθμό προσβασιμότητας που προσφέρουν.

Η AccessAble έχει συνεργαστεί με πάνω από 1.000 οργανισμούς ανθρώπων με αναπηρίες ώστε να εκδόσει λεπτομερείς οδηγούς προσβασιμότητας που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε ανάλογα με τις ανάγκες του.

Σύμφωνα με την διευθύντρια εμπειρίας πελατών της TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, Sue Bradley, ο τουρ οπερέιτορ διακινεί ετησίως πάνω από 6 εκατ. ταξιδιώτες και εφόσον οι κρατήσεις προσβάσιμων ταξιδιών έχουν αυξηθεί κατά 56% από το 2022, ο οργανισμός θέλει να διευκολύνει τα ταξίδια για όλους, καθώς τα άτομα με αναπηρίες βασίζονται στα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας κατά την επιλογή ξενοδοχείου.

Όπως επισημαίνει η κ. Bradley, η προσβασιμότητα στα ξενοδοχεία δεν περιορίζεται στις ράμπες και τα ασανσέρ, αλλά επεκτείνεται στην καταγραφή όλων των απαραίτητων λεπτομερειών ώστε οι πελάτες να κάνουν σωστή επιλογή ξενοδοχείου.

διαβάστε ακόμα

"Πράσινο φως" από την Κομισιόν για την εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa
Independent: Ένα Ελληνικό ξενοδοχείο στα καλύτερα του κόσμου για τους λάτρεις του τένις
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Νίκος Διαμαντής | Τριήμερα πλατφόρμα δράσεων: What We Owe Democracy / Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία
Τα 3 ιδιαίτερα concept προβολής εκθετών που ετοιμάζει το 100% Hotel Show
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Η Philharmonic Brass έρχεται στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου!
Σε κανονικότητα τα ταξίδια των Jet2holidays, Tui, easyJet στην Κω – Το «ευχαριστώ» του δημάρχου
HOTREC | Επιτακτική η ανάγκη για δίκαιους ψηφιακούς κανόνες - Έρευνα για τα κανάλια διάθεσης δωματίων ξενοδοχείων στην Ευρώπη
Το Άμστερνταμ θέλει να απαγορεύσει όλα τα κρουαζιερόπλοια στο κέντρο της πόλης μέχρι το 2035
Ε.Ξ. Χανίων | Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Σμπώκο
Ryanair: 48ωρη προσφορά για μειωμένη τιμή πτήσων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο