«Άνοιγμα» της TUI στην αγορά της Λατινικής Αμερικής

17-09-24 | TOUR OPERATORS

Ο όμιλος TUI επιταχύνει την παγκόσμια εξάπλωσή του διευρύνοντας την προσφορά προϊόντων του και στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο όμιλος λάνσαρε μια αποκλειστική ψηφιακή πλατφόρμα για την αγορά της Λατινικής Αμερικής, επιτρέποντας τους πελάτες, τα ταξιδιωτικά γραφεία και τους συνεργάτες του να κάνουν κρατήσεις tour και πακέτων διακοπών αλλά και εμπειριών απευθείας από μια εξειδικευμένη για την αγορά ιστοσελίδα TUI. Οι κρατήσεις μπορούν επίσης να γίνονται μέσω πρόσθετων συνεργατών σε διαφορετικές αγορές της Λ. Αμερικής.

Η νέα αυτή περιοχή πωλήσεων αποτελεί στρατηγική αναβάθμιση της τεχνολογίας και αριστείας των ομάδων της TUI στις χώρες της Ισπανίας και της  Πορτογαλίας.

Η TUI συνεργάζεται στενά με ταξιδιωτικά γραφεία σε πολλές χώρες όπως η Αργεντινή, το Μεξικό, η Ουρουγουάη και η Κολομβία προσφέροντας εμπειρίες διακοπών εξατομικευμένες στις ανάγκες των πελατών της.

Έχουμε την αριστεία, την προσφορά ποικιλίας προϊόντων και την τεχνολογική υποδομή να προσφέρουμε εξαιρετικές διακοπές σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο, δήλωσε ο CEO του ομίλου, Sebastian Ebel.

Η πλατφόρμα της TUI, η οποία βρίσκεται ήδη στον αέρα, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα ταξιδιωτικά γραφεία της Λ. Αμερικής και τους πελάτες τους, και περιέχει μεγάλο εύρος προσχεδιασμένων πακέτων, καθώς και την επιλογή δυναμικής διαμόρφωσης προγραμμάτων διακοπών.

διαβάστε ακόμα

Ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Ανδρέας Φιορεντίνος στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFTM – Top Resa
Τουρισμός για Όλους 2024: Άυλη Χρεωστική Κάρτα για δικαιούχους και επιχειρήσεις
Ryanair: Νέα χειμερινή σύνδεση Μιλάνο - Αθήνα
Sabre Hospitality και Google εισάγουν την τεχνητή νοημοσύνη στα ξενοδοχεία
Blend Development | Αγορά και ανακαίνιση δύο κτιρίων στην Αθήνα- θα λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία
Η Βαλένθια κόβει νερό και ρεύμα στις παράνομες βραχυχρόνιες μισθώσεις – Μέτρα και για την κρουαζιέρα
Brussels Airlines: Νέα σύνδεση Βρυξέλλες – Αθήνα καθόλη τη διάρκεια του έτους
FedHATTA: Αντιδράσεις από τους ευρωπαίους τουρ οπερέιτορ για τον φορολογικό κλοιό στον Ελληνικό τουρισμό
¨Παλατάκι" Θεσσαλονίκη | Με συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας ξεκινάει η αξιοποίηση του Κυβερνείου
Δικαστήριο της ΕΕ: Οι ρήτρες καλύτερης τιμής δεν είναι αντικειμενικά αναγκαίες, πλήττουν τον ανταγωνισμό και τις μικρές πλατφόρμες