O ΕΟΤ στηρίζει καλοκαιρινές γαστρονομικές δράσεις σε Πήλιο, Λουτρά Σμοκόβου και Αλεξανδρούπολη

27-06-24 | ΕΟΤ

Η γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε τόπου αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους βασικότερους παράγοντες επιλογής προορισμού για τους ταξιδιώτες. Ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξής του σε δράσεις που αναδεικνύουν τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας, έθεσε υπό την αιγίδα του το 4ο Pelion Gastronomy Festival, 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων στην περιοχή της Καρδίτσας και το Street Food Festival & Local Products στην Αλεξανδρούπολη.

διαβάστε ακόμα

H Vietnam Airlines προχωρά σε οικονομική και λειτουργική αναδιάρθρωση
Απόφοιτοι των ΑΣΤΕ μπορούν να καταταχθούν σε Τμήματα Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με τουριστικές σπουδές
Rhodes Co-Lab | Εκδήλωση για την Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη από την Παραγωγή στη Γαστρονομία – Φιλοξενία
Υποδομές ώρα μηδέν στον ελληνικό τουρισμό
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Διεύθυνση Παρακολούθησης Φέρουσας Ικανότητας - Γραφεία Κλιματικής Ουδετερότητας
ΤΑΙΠΕΔ – ΕΤΑΔ | Αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας
Αποχωρεί η TUI από την Γερμανική Ένωση οργανωμένου τουρισμού DRV - "Ανεπαρκής υπεράσπιση του κλάδου στον ανταγωνισμό"
Τουρισμός: Το value for money προτεραιότητα των Αμερικανών τουριστών αυτό το καλοκαίρι
Αμερικανικός τουρισμός: 8 στους 10 θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό μέσα στην ερχόμενη διετία
Ελληνίδα η νέα αντιπρόεδρος Ανάπτυξης της Trinity στο Λονδίνο – Αναζήτηση ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ευρώπη