Επίσκεψη στη Χίο εκπροσώπου του αμερικανικού τουριστικού πρακτορείου Pleasant Holidays

06-10-23 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί στη Χίο η φιλοξενία της εκπροσώπου του αμερικανικού τουριστικού πρακτορείου Pleasant Holidays, κας Alberta Serafini.

Ειδικότερα, η εκπρόσωπος του αμερικανικού τουριστικού πρακτορείου,  η οποία έχει έδρα στην Ιταλία, σκοπεύει να επισκεφθεί τη Χίο, προκειμένου να διερευνήσει τη δυνατότητα σύναψης συνεργασιών με καταλύματα του νησιού, ώστε να εντάξει τη Χίο ως νέο προορισμό για τους πελάτες του ταξιδιωτικού οργανισμού που εκπροσωπεί.

Το ταξίδι αυτό έρχεται σε συνέχεια B2B συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί στη Philoxenia 2022, με στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των νησιών της στην κ. Serafini και προβλήθηκε το τουριστικό προϊόν και οι δυνατότητες προσέλκυσης τουριστών με ειδικά ενδιαφέροντα. Η κα Serafini θα επισκεφθεί το νησί με σκοπό να περιηγηθεί στις περιοχές του και να δει τις ξενοδοχειακές μονάδες με τις οποίες θα μπορούσε να έχει συνεργασία. Ειδικότερα ενδιαφέρεται να δει τις μονάδες που συνεργάζονται με μια συγκεκριμένη τουριστική πλατφόρμα Β2Β κρατήσεων, την WEB HOTELIER, την οποία χρησιμοποιεί, με την οποία ήδη συνεργάζονται κάποια ξενοδοχεία της Χίου.

Το Τμήμα Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Χίου, σε συνεργασία με το Φορέα Τουρισμού Χίου, θα την βοηθήσει να ανακαλύψει το νησί και να επισκεφθεί ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα που η ίδια έχει υποδείξει, ελπίζοντας να συμπεριλάβει τη Χίο στους νέους ελληνικούς προορισμούς που προωθεί και να αναπτύξει συνεργασία.

Τη διαμονή της κας Serafini θα παρέχει το ξενοδοχείο Chios Chandris, ενώ το Τμήμα Τουρισμού θα αναλάβει την περιήγησή της στο νησί, σε αξιοθέατα, παραλίες και άλλα, καθώς επίσης θα τη διευκολύνει να επισκεφθεί τα ξενοδοχεία επιλογής της.

 

διαβάστε ακόμα

Τουρισμός | Accor: Η πιστοποίηση βιωσιμότητας είναι αναγκαία και προσθέτει αξία
ACI Europe | +18,7% η αεροπορική κίνηση στην Ελλάδα τον Αύγουστο - πλήρης ανάκαμψη στην Ευρώπη
Διεθνές Συνέδριο για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στη Λάρισα
Γιορτή Τρούφας στην Καλαμπάκα
Η Αθήνα 5η πιο κορεσμένη πόλη στον κόσμο σε βραχυχρόνιες μισθώσεις – 16 καταχωρήσεις ανά 1.000 κατοίκους
Τουρκία: Ρωσία και Γερμανία οι μεγαλύτερες αγορές για τον τουρισμό το α’ 8μηνο
American Express Travel: Ένα Ελληνικό νησί στους 10 «καυτούς» προορισμούς των Αμερικανών για το 2025
GReco Islands: Βιώσιμη και ανθεκτική ανάπτυξη για 39 μικρά νησιά
Τουρισμός: Η Αθήνα και τα νησιά του Αιγαίου καθιερώνονται διεθνώς ως top προορισμοί πολιτισμού και ευεξίας
Uber | Ρεκόρ ανάπτυξης την τουριστική περίοδο 2024 στην Ελλάδα, +47% στην Αθήνα