Δυναμική παρουσία της Πάρου σε διεθνείς εκθέσεις

15-11-23 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σημαντικές επαφές με τουριστικούς επαγγελματίες από πολλές χώρες του κόσμου είχε ο Δήμος Πάρου σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, όπου είχε παρουσία.

Συγκεκριμένα:

Ειδικά με Νότιο Αφρική είχε προηγηθεί παρουσίαση του προορισμού στη διάρκεια εκδήλωσης που οργανώθηκε από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και την MTC GROUP, εταιρία συμβούλων του Δήμου. Αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες ετοιμάζονται και για τις αγορές της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας, ενώ σε εξέλιξη είναι η διερεύνηση για παρουσίαση του προορισμού και στο Βιετνάμ.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος τόνισε ότι "μετά την καταξίωση που γνωρίζει το νησί από όλες τις αγορές ενδιαφέροντος, συνεχίζουμε το άνοιγμα και σε νέους προορισμούς αποστολής τουριστών, όπως αυτές της Νότιας Αφρικής και της Ασίας που προσφέρονται για την επέκταση της τουριστικής περιόδου". Και πρόσθεσε : «Άλλωστε η πρόσφατη ανακοίνωση ότι η Πάρος αναδεικνύεται στη λίστα με τους τρεις Προορισμούς της Χρονιάς για το 2024, σύμφωνα με την  έκθεση Unpack ’24 της Εxpedia, η οποία παρουσιάζει τα κίνητρα και τους δημοφιλέστερους προορισμούς για ταξίδια τη χρονιά που μας έρχεται, αποτελεί τρανή απόδειξη ότι είμαστε σε καλό δρόμο σε ότι αφορά την παγκόσμια αναγνώριση του νησιού μας. Ακόμα και η καταγραφή των ακτοπλοϊκών αφίξεων του Λιμεναρχείου με αύξηση κατά 20% των αφίξεων τον Οκτώβριο δείχνει ότι και στο θέμα της επέκτασης της τουριστικής περιόδου έχουμε κάνει σημαντικά βήματα».

διαβάστε ακόμα

Νέος Γενικός Διευθυντής στη City Contact από 1η Ιανουαρίου 2025
Τα κρασιά της Βόρειας Ελλάδας εντυπωσιάζουν τους Σέρβους
Η Χαλκιδική στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ιταλών
10 μεγάλες τουριστικές επενδύσεις παγωμένες επί 18 μήνες στο Enterprise Greece
Κ.Χατζηδάκης | Ιδρύονται Holding εταιρειών για την πιο γρήγορη αξιοποίηση έως και 1.000 ακινήτων του Δημοσίου
Οι πτήσεις της Ryanair διαθέσιμες από τις πλατφόρμες του ομίλου Etraveli
FedHATTA: Άμεση ανάγκη για μόνιμη εξίσωση των τελών κυκλοφορίας τουριστικών λεωφορείων και ΚΤΕΛ
HolidayCheck: Φθηνότερα τα πακέτα για Ρόδο και Κω τον Οκτώβριο & Νοέμβριο από την περίοδο αιχμής των προκρατήσεων
Ελληνικός Τουρισμός 2024 | Μειωμένες οι ταξιδιωτικές εισπράξεις και τον Αύγουστο
Τουρισμός | Οι Βρετανοί πληρώνουν με μετρητά στις διακοπές τους- Ιδού οι ...ιδανικοί πελάτες για Έλληνες επαγγελματίες