Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας | Σε ποιες εκθέσεις θα συμμετάσχει το 2024

16-01-24 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Τη συμμετοχή της σε εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού αποφάσισε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στόχος των εν λόγω δράσεων προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, είναι η προβολή και η προώθηση των προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής.

Αναλυτικά, οι εκθέσεις στις οποίες θα συμμετέχει  η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το 2024, είναι οι ακόλουθες:

AGROTICA 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και αποτελεί σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία.

ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας και αποτελεί F2B έκθεση τροφίμων και ποτών.

HO.RE.CA. 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO και είναι διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης.

GULFOOD 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου στο Dubai World Trade Centre του Ντουμπάι και αποτελεί διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών.

ΟΙΝΟΡΑΜΑ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο και αποτελεί έκθεση οίνου.

FOOD EXPO- OENOTELIA 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου στο Metropolitan Expo στη Αθήνα και αποτελεί διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών.

PROWEIN 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και αποτελεί διεθνή έκθεση οίνων και ποτών.

INTERNATIONAL FOOD AND DRINK EVENT (IFE) 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου στο ExCEL London του Ηνωμένου Βασιλείου και αποτελεί διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών.

ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ – ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας και απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του κυνηγίου, της κυνοφιλίας, των αυτοκινήτων 4x4, των ηλεκτρονικών βοηθημάτων για κυνηγούς, κυνηγόσκυλα, αυτοκίνητα και άλλων συναφών αντικειμένων που σχετίζονται με τις υπαίθριες δραστηριότητες.

FOOD AND BEVERAGE (FHA) ASIA 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Απριλίου στον εκθεσιακό χώρο Singapore Expo στη Σιγκαπούρη και αφορά σε παρουσίαση τροφίμων και ποτών.

LONDON WINE FAIR 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Μαΐου στο Olympia London του Λονδίνου και αποτελεί έκθεση οίνου.

ΤΗΕ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη και είναι διεθνής επαγγελματική έκθεση τροφίμων – ποτών.

LAMIA EXPO – CENTRAL GREECE TRADE EVENT 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Λαμία και αποτελεί έκθεση τροφίμων και ποτών.

FINE FOOD AUSTRALIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και αποτελεί διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών.

MARMOMAC, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στο Verona Fiera στη Βερόνα της Ιταλίας και αποτελεί διεθνή έκθεση αφιερωμένη σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής πέτρας και μάρμαρου , από το λατομείο έως το μεταποιημένο προϊόν, από τις τεχνολογίες και τα μηχανήματα μέχρι τα εργαλεία.

SIAL PARIS, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου στο Paris Nord Villepinte, στο Παρίσι της Γαλλίας και αποτελεί διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών.

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Metropolitan Expo και αποτελεί επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου.

FOOD AND LIFE, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο της Γερμανίας και αποτελεί Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με δυνατότητα B2C.

ΤΗΕ BIG 5 SHOW, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2024 στο Dubai World Trade Center και αποτελεί διεθνή επαγγελματική έκθεση δομικών υλικών.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2024 στο Σ.Ε.Φ. και αποτελεί φεστιβάλ μελιού και προϊόντων μέλισσας με λιανική πώληση.

 

διαβάστε ακόμα

H Vietnam Airlines προχωρά σε οικονομική και λειτουργική αναδιάρθρωση
Απόφοιτοι των ΑΣΤΕ μπορούν να καταταχθούν σε Τμήματα Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με τουριστικές σπουδές
Rhodes Co-Lab | Εκδήλωση για την Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη από την Παραγωγή στη Γαστρονομία – Φιλοξενία
Υποδομές ώρα μηδέν στον ελληνικό τουρισμό
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Διεύθυνση Παρακολούθησης Φέρουσας Ικανότητας - Γραφεία Κλιματικής Ουδετερότητας
ΤΑΙΠΕΔ – ΕΤΑΔ | Αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας
Αποχωρεί η TUI από την Γερμανική Ένωση οργανωμένου τουρισμού DRV - "Ανεπαρκής υπεράσπιση του κλάδου στον ανταγωνισμό"
Τουρισμός: Το value for money προτεραιότητα των Αμερικανών τουριστών αυτό το καλοκαίρι
Αμερικανικός τουρισμός: 8 στους 10 θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό μέσα στην ερχόμενη διετία
Ελληνίδα η νέα αντιπρόεδρος Ανάπτυξης της Trinity στο Λονδίνο – Αναζήτηση ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ευρώπη