Mega Four 4x4 Patras στο Πετροχώρι Αχαϊας

31-03-24 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Από τις 12 έως και τις 14 Απριλίου στο Πετροχώρι Δυτικής Αχαϊας, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του Mega Four 4x4 Patras, το οποίο μεταξύ άλλων συνδιοργανώνει η Λέσχη 4x4 Πάτρας, SkartaEkato.

Η Λέσχη 4Χ4 Πάτρας SkartaEkato, είναι μία από την πιο δυνατές της Ελλάδος και απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν κοινό παρονομαστή την εκτός δρόμου διαδρομή. Περαιτέρω, η Λέσχη διοργανώνει κάθε χρόνο πολιτιστικές δράσεις και κοινωνικά δρώμενα, φροντίζοντας και προβάλλοντας τον τόπο.

Ειδικότερα, ο πρωτοποριακός αγώνας Mega Four 4x4 Patras, ο οποίος θα διεξαχθεί σε ιδιόκτητο χώρο στη θέση Μακρυχώραφα στο Πέτροχώρι Αχαΐας, προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος Mega Four και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 70 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Σκοπός της δράσης, είναι να προβληθεί η περιοχή και να γίνει για μία ακόμη φορά το επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προσελκύοντας λάτρεις του αθλήματος από όλη την Ελλάδα.

διαβάστε ακόμα

"Πράσινο φως" από την Κομισιόν για την εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa
Independent: Ένα Ελληνικό ξενοδοχείο στα καλύτερα του κόσμου για τους λάτρεις του τένις
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Νίκος Διαμαντής | Τριήμερα πλατφόρμα δράσεων: What We Owe Democracy / Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία
Τα 3 ιδιαίτερα concept προβολής εκθετών που ετοιμάζει το 100% Hotel Show
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Η Philharmonic Brass έρχεται στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου!
Σε κανονικότητα τα ταξίδια των Jet2holidays, Tui, easyJet στην Κω – Το «ευχαριστώ» του δημάρχου
HOTREC | Επιτακτική η ανάγκη για δίκαιους ψηφιακούς κανόνες - Έρευνα για τα κανάλια διάθεσης δωματίων ξενοδοχείων στην Ευρώπη
Το Άμστερνταμ θέλει να απαγορεύσει όλα τα κρουαζιερόπλοια στο κέντρο της πόλης μέχρι το 2035
Ε.Ξ. Χανίων | Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Σμπώκο
Ryanair: 48ωρη προσφορά για μειωμένη τιμή πτήσων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο