Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Εκδήλωση οινοτουρισμού στο Βελιγράδι

02-10-24 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Στις 17 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον οινοτουρισμό, μετά από πρωτοβουλία του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Βελιγραδίου, σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Βελιγραδίου.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος και οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Ειδικότερα, η εκδήλωση αφορά στην προβολή του οινοτουριστικού προϊόντος και αποθέματος σε περισσότερους από 50 Σέρβους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από τον χώρο του τουρισμού και της γαστρονομίας, καθώς και των ιδιαίτερων τοπικών προϊόντων που συνδυάζονται με το κρασί.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα λάβει χώρα παρουσίαση των οινικών διαδρομών της Δυτικής Μακεδονίας, παρουσίαση και δοκιμές κρασιών, καθώς και δικτύωση μέσω Β2Β συναντήσεων.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι η προβολή του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Μακεδονίας και η προσθήκη του στα τουριστικά πακέτα που προσφέρονται στους Σέρβους επισκέπτες στη χώρα, με δεδομένο ότι η Μακεδονία αποτελεί τον κυριότερο προορισμό διακοπών των Σέρβων ταξιδιωτών.

διαβάστε ακόμα

Τουρισμός | Οι φτηνές χώρες τα νέα αστέρια της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ευρώπη
Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού για την Ηλεία
Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Λευκάδα
Μικρό Σινεμά στην Αγριά του Βόλου
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Εκδήλωση οινοτουρισμού στο Βελιγράδι
Επικαιροποίηση αδελφοποίησης δήμων Καλυμνίων και Port DE Bouc
Δήμος Αγίου Νικολάου: Από τις 14 Οκτωβρίου η εκτέλεση οχλουσών εργασιών
Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο στα Σφακιά
Ο θάνατος των κλαμπ στο Βερολίνο- κλείνει το διάσημο Watergate
Στην Κέρκυρα το μεγαλύτερο Σεισμολογικό Συνέδριο στην Ευρώπη