Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αναβαθμίζει την ψηφιακή της παρουσία

23-05-24 | ΠΟΞ

Την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας και το digital marketing της Ομοσπονδίας αναλαμβάνει μέσα από μια Project-Based συνεργασία η εταιρεία Three Sixty Marketing.

Στο πλαίσιο αναβάθμισης της ψηφιακής παρουσίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων εγκαινιάζουμε την νέα μας ιστοσελίδα. Το νέο website hhf.gr τέθηκε (σήμερα) σε πιλοτική λειτουργία και είναι έτοιμο να προσφέρει μια γρήγορη πλοήγηση σε ένα φιλικό και χρηστικό διαδικτυακό περιβάλλον.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κος Γιάννης Χατζής δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την προσπάθεια που ξεκινάει στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού της ψηφιακής παρουσίας της Ομοσπονδίας και ευχαριστούμε την Three Sixty Marketing για τη στήριξή της, στην προσπάθεια αυτή» με την σειρά του ο Managing Partner της  Three Sixty Marketing Μιχάλης Ίκουτας δήλωσε «Ο τουρισμός και η φιλοξενία αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της Ελληνικής οικονομίας. Ο ρόλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων είναι καταλυτικός ώστε να διατηρηθεί η υπηρεσία της φιλοξενίας σε υψηλά και ανταγωνιστικά επίπεδα. Το να συμβάλουμε έστω και στο ελάχιστο σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί τιμή και ευθύνη ταυτόχρονα. Σήμερα η Three Sixty Marketing, με την πολυετή εμπειρία της στην προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αξιοποιώντας κάθε σύγχρονο εργαλείο του digital marketing».

Η βραβευμένη εταιρεία «Three Sixty Marketing» είναι Meta Business Partner και Google Partner, διασφαλίζοντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σήμερα.

διαβάστε ακόμα

Καλλιόπη Βέττα | ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση για τα προβλήματα της visa express στους Τούρκους επισκέπτες της Ρόδου
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού | Τα έργα του ψηφιακού ΕΟΤ
2η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Ξενοδοχεία της Αθήνας
Αύξηση 10%-15% της τουριστικής κίνησης στο Ξυλόκαστρο – Στόχος η προσέλκυση διεθνών τουριστών
Γερμανικός τουρισμός: Απογείωση των κρατήσεων για Τουρκία και Αίγυπτο – «Ορατά ίχνη» από την κατάρρευση του FTI
Οι επιδόσεις της εστίασης στις περιοχές της Ελλάδας το α΄5μηνο
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Τράπεζα Πειραιώς | Ανοιχτή συζήτηση | «Τέχνη και Κοινωνία»
ΙΝΣΕΤΕ | Αυξάνονται και πληθύνονται τα Airbnb στην Ελλάδα- 85.000 περισσότερες κλίνες στο 5μηνο
Sky Express: Μερίδιο αγοράς 13% στο αεροδρόμιο της Αθήνας και συνολικά 6,4 εκατ. θέσεις το 2024 - "Στοίχημα η άμβλυνση της εποχικότητας"
Νέο ημερήσιο ρεκόρ επισκεπτών κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη