Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνέστησε Oμάδα Εργασίας με αντικείμενο την Ελληνική Διατροφή
Έργο της Ομάδας Εργασίας είναι η τεχνική υποστήριξη για τον καθορισμό της Εθνικής Στρατηγικής για την Ελληνική Διατροφή, ένα θέμα για το οποίο προηγήθηκαν πολύμηνες προπαρασκευαστικές εργασίες.
Η Ομάδα συγκροτείται από τους/τις:
-Βαρβάρα Αυδή, Επιχειρηματία, Σύμβουλο Διαχείρισης Επιχειρήσεων, Αντιπρόεδρο Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης, Ιδρυτή Ελληνικών Ιστορικών Ξενοδοχείων, ως τακτικό
-Αλέξανδρο Κουρή, Παραγωγό, Ιδρυτή Ζυθοποιίας ΝΗΣΟΣ, ως τακτικό μέλος
-Ανδριάνα Καλιώρα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια «Διατροφής του Ανθρώπου και Τροφίμων» στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής της Σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής, του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου, ως τακτικό μέλος,
-Κωνσταντίνο Καραβασίλη, Γενικό Διευθυντή RAD45 Consulting, Σύμβουλο Διαχείρισης Καινοτομίας και Ανάπτυξης Συστημάτων Τροφίμων, ως τακτικό μέλος,
-Παναγιώτη Ζουμπουλάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ως τακτικό μέλος,
-Χρήστο Σταμάτη, Μηχανολόγο Μηχανικό, Διευθύνοντα Σύμβουλο Αγροτικού Συνεταιρισμού Stevia Hellas, ως τακτικό μέλος,
-Έφη Λαζαρίδου, Χημικό Μηχανικό, Διευθύνουσα Σύμβουλο Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά, ως τακτικό μέλος,
-Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, Ομότιμη Ερευνήτρια, τ. Διευθύντρια Κέντρου Έρευνας της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, ως τακτικό μέλος,
-Αδαμαντίνη Κυριακού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, της Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής, του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου, ως τακτικό μέλος,
-Μαρία Παρταλίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Α.Π.Θ, στο Εργαστήριο Γεωργικών Εφαρμογών και Αγροτικής Οικονομίας, Τομέα Αγροτικής Οικονομίας της Σχολής Γεωπονίας Δασολογίας και Φ.Π., του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως τακτικό μέλος.
Το συντονισμό της Ομάδας Εργασίας αναλαμβάνουν τα τακτικά μέλη Βαρβάρα Αυδή και Αλέξανδρος Κουρής.