Νέα ΚΥΑ με τροποποιήσεις στον κανονισμό λειτουργίας των Σχολών Ξεναγών Υπουργείου Τουρισμού

06-12-23 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Αλλαγές για το διδακτικό έτος και τη διεξαγωγή των εξετάσεων των Σχολών Ξεναγών του Υπουργείου Τουρισμού, περιλαμβάνει τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας, των Σχολών Ξεναγών του Υπουργείου Τουρισμού, κοινής απόφασης των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Τουρισμού.

Ειδικότερα, με τη νέα ΚΥΑ τροποποιείται η παρ. 1 του άρθρου 9 της υπ' αρ. 12360/12.7.2017 κοινής απόφαση των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Τουρισμού «Τροποποίηση Κανονισμού Λειτουργίας των Σχολών Ξεναγών του Υπουργείου Τουρισμού» ως εξής:

"Το διδακτικό έτος αρχίζει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου κάθε έτους και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, εφ' όσον έχουν ολοκληρωθεί και οι επαναληπτικές εξετάσεις του έτους. Κατ' εξαίρεση, για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 οι επαναληπτικές εξετάσεις διεξάγονται έως την 15η Δεκεμβρίου 2023. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, είναι δυνατόν να μετατίθενται οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης του τρέχοντος διδακτικού έτους και διεξαγωγής των εξετάσεων και των εκδρομών με απόφαση του αρμοδίου οργάνου του Υπουργείου Τουρισμού, μετά από εισήγηση του/της Προϊστάμενου/ης της οικείας Σχολής Ξεναγών".

διαβάστε ακόμα

"Πράσινο φως" από την Κομισιόν για την εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa
Independent: Ένα Ελληνικό ξενοδοχείο στα καλύτερα του κόσμου για τους λάτρεις του τένις
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Νίκος Διαμαντής | Τριήμερα πλατφόρμα δράσεων: What We Owe Democracy / Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία
Τα 3 ιδιαίτερα concept προβολής εκθετών που ετοιμάζει το 100% Hotel Show
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Η Philharmonic Brass έρχεται στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου!
Σε κανονικότητα τα ταξίδια των Jet2holidays, Tui, easyJet στην Κω – Το «ευχαριστώ» του δημάρχου
HOTREC | Επιτακτική η ανάγκη για δίκαιους ψηφιακούς κανόνες - Έρευνα για τα κανάλια διάθεσης δωματίων ξενοδοχείων στην Ευρώπη
Το Άμστερνταμ θέλει να απαγορεύσει όλα τα κρουαζιερόπλοια στο κέντρο της πόλης μέχρι το 2035
Ε.Ξ. Χανίων | Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Σμπώκο
Ryanair: 48ωρη προσφορά για μειωμένη τιμή πτήσων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο