Emirates | 45 εκατομμύρια σοκολάτες πολυτελείας απόλαυσαν οι επιβάτες της το 2023

05-07-24 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σοκολάτας στις 7 Ιουλίου, η Emirates γνωστοποιεί ότι το 2023 οι πελάτες της σε όλες τις κατηγορίες θέσεων και υπηρεσιών απόλαυσαν 45 εκατομμύρια κομμάτια σοκολάτας πολυτελείας, καθώς και μια σειρά από απολαυστικά επιδόρπια με σοκολάτα.

Η Emirates σερβίρει χειροποίητη σοκολάτα ως μέρος της υπηρεσίας γευμάτων σε όλες τις κατηγορίες, σε 140 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, οι πελάτες της Οικονομικής Θέσης κατανάλωσαν 36,3 εκατομμύρια σοκολάτες, ενώ οι πελάτες της νέας Premium Economy Class απόλαυσαν 322.000 σοκολάτες. Στην Business Class, οι πελάτες γεύτηκαν 8,2 εκατομμύρια σοκολάτες – ενώ οι πελάτες Πρώτης Κατηγορίας, που έχουν πρόσβαση σε απεριόριστες σοκολάτες απόλαυσαν 122.000 μεγάλες γκουρμέ σοκολάτες.

Επιλεγμένες σοκολάτες από την Valrhona

Η Emirates συνεργάζεται στενά με διάφορους διάσημους σοκολατοποιούς. Τώρα, συνεργάζεται με την ελίτ γαλλική σοκολατοποιία Valrhona.

Αναγνωρισμένη παγκοσμίως ως η επιλογή των διάσημων σεφ και των καλοφαγάδων της σοκολάτας, η Valrhona ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1922 από το ζαχαροπλαστείο και ζαχαροπλάστη, Albéric Guironnet. Με πάνω από 100 χρόνια σχολαστικής δεξιοτεχνίας για εξαιρετικές σοκολάτες, η Valrhona είναι γνωστή για την αφοσίωσή της στην αριστεία και την καινοτομία στην τέχνη της παρασκευής σοκολάτας, καθώς και για τη δέσμευσή της στην περιβαλλοντική ευθύνη.

Η Emirates συνεργάστηκε με τη Valrhona για να δημιουργήσει μια ειδική συσκευασία πολυτελείας για πελάτες Πρώτης Θέσης, η οποία προσφέρεται μετά τα γεύματα στο αεροσκάφος.

διαβάστε ακόμα

Ο δήμος Αιγιαλείας στη Γενική Συνέλευση Iter Vitis στη Μολδαβία
Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους στο Ελατοχώρι Πιερίας
Τουρισμός | Accor: Η πιστοποίηση βιωσιμότητας είναι αναγκαία και προσθέτει αξία
ACI Europe | +18,7% η αεροπορική κίνηση στην Ελλάδα τον Αύγουστο - πλήρης ανάκαμψη στην Ευρώπη
Διεθνές Συνέδριο για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στη Λάρισα
Γιορτή Τρούφας στην Καλαμπάκα
Η Αθήνα 5η πιο κορεσμένη πόλη στον κόσμο σε βραχυχρόνιες μισθώσεις – 16 καταχωρήσεις ανά 1.000 κατοίκους
Τουρκία: Ρωσία και Γερμανία οι μεγαλύτερες αγορές για τον τουρισμό το α’ 8μηνο
American Express Travel: Ένα Ελληνικό νησί στους 10 «καυτούς» προορισμούς των Αμερικανών για το 2025
GReco Islands: Βιώσιμη και ανθεκτική ανάπτυξη για 39 μικρά νησιά