Sex & The City | Boutique κρουαζιέρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

02-02-22 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

 Μία ιδιαίτερη κρουαζιέρα για τους λάτρεις του  Sex & The City ετοιμάζει η Avalon Waterways, στο πλαίσιο των ευέλικτων κρουαζιέρων για διασημότητες, με τίτλο Storyteller.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι 120 φαν θα σαλπάρουν από το Παρίσι και θα πλεύσουν κατά μήκος του Σηκουάνα, σε μια πολυτελή κρουαζιέρα, με τη συντροφιά διασημοτήτων της σειράς, όπως είναι η δημιουργός του Sex & The City, Candace Bushnell και άλλοι celebrities του είδους, όπως είναι οι Cheryl Strayed, Gillian Flynn, Christopher Moore, Edwin McCain και Sister Hazel.

Το 2022, οι μικρές κρουαζιέρες στα ευρωπαϊκά ποτάμια αναμένεται να σπάσουν κάθε ρεκόρ, προσελκύοντας μια εντελώς νέα ομάδα ανθρώπων που θέλουν να αποφύγουν τα πλήθη και τα πολυσύχναστα λιμάνια.

Στα boutique κρουαζιερόπλοια, οι ταξιδιώτες περνούν μια εβδομάδα με τους αγαπημένους τους αφηγητές, διασχίζοντας  θρυλικά τοπία και λαμβάνοντας μέρος σε πολλές εκδηλώσεις, όπως υπογραφές βιβλίων, γνωριμία με τους συγγραφείς και τους μουσικούς αλλά και ιδιωτικές συναυλίες.

Επί του παρόντος, οι κρουαζιέρες Storyteller της Avalon Waterways πλέουν στις πιο δημοφιλείς πλωτές οδούς της Ευρώπης, τους ποταμούς Ρήνου, Δούναβη και Σηκουάνα. Τα μικρά κρουαζιερόπλοια, Suite Ships, είναι εμπνευσμένα από τα μπουτίκ ξενοδοχεία της εταιρείας, με μπαλκόνια, μεγάλα παράθυρα και στη θέα στο ποτάμι, κάτι για το οποίο φημίζονται οι κρουαζιέρες της. για την οποία φημίζεται η κρουαζιέρα στο ποτάμι.

Τέλος, οι μικρές κρουαζιέρες με διασημότητες, οι οποίες ξεκίνησαν τον Μάιο με τον Edwin McCain, συνεχίζονται μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 σε διάφορα ποτάμια της Ευρώπης.  

 

διαβάστε ακόμα

Μόναχο: Ξεφάντωμα στη «Γιορτή της Μπύρας»
Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στη Σητεία / Sitia GeoFest 2024
Έκθεση ρομποτικών δεινοσαύρων στη Ζάκυνθο
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Ιαπωνία | Δύο εκδηλώσεις του ΕΟΤ στο Τόκιο
Συνεργασία του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με το TikTok
Το Porto Sani του Sani Resort στη λίστα του Elite Traveler με τις 50 καλύτερες σουίτες για οικογένειες στον κόσμο
Κυκλάδες | Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι προορισμοί σε έσοδα καταλυμάτων και εστίασης τον Ιούλιο
Airbnb: Νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες μέσα στα επόμενα χρόνια
Ανοίγει ο δρόμος για περισσότερη ελευθερία στις τιμολογιακές στρατηγικές των ξενοδόχων
7 στους 10 ταξιδιώτες από την περιοχή APAC θα ξόδευαν περισσότερα στα ξενοδοχεία για εξατομικευμένες εμπειρίες