Celestyal | Κρουαζιέρες όλο το χρόνο σε ελληνικά νησιά, Αδριατική και Περσικό Κόλπο

25-06-24 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Η Celestyal επεκτείνει τα δρομολόγιά της το 2025 για να προσφέρει κρουαζιέρες όλο το χρόνο για πρώτη φορά, με νέες κρουαζιέρες στον Περσικό Κόλπο και 21 κρουαζιέρες στην Αδριατική.

Το πρόγραμμα της εταιρείας για κρουαζιέρες όλο το χρόνο για το 2025, το 2026 και τις αρχές του 2027 είναι διαθέσιμο για κράτηση από αύριο.

Ειδικότερα:

Ο κ. Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Το 86% των επιβατών μας μάς λένε ότι θέλουν να επιστρέψουν στη Celestyal, γι’ αυτό και υλοποιούμε τη δέσμευσή μας να διευρύνουμε τα προγράμματά μας. Είμαστε αναγνωρισμένοι ως οι ειδικοί στις κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά και τη Μεσόγειο και, χάρη στη δέσμευσή μας στην περιοχή και σε αυτήν τη συναρπαστική υποστήριξη από τους επιβάτες μας και τους έμπιστους συνεργάτες μας, είμαστε πλέον σίγουροι ότι θα γίνουμε οι ειδικοί στις κρουαζιέρες και στον Αραβικό Κόλπο.»

«Σε όλο το δίκτυό μας προσφέρουμε δύο τύπους κρουαζιέρας. Τα εντατικά δρομολόγια τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων είναι ιδανικά για συνδυασμό με διαμονή στη στεριά και ως επέκταση σε διακοπές στην παραλία ή σε περιηγήσεις, ενώ οι κλασικές κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων είναι ιδανικές ως ολοκληρωμένες διακοπές από μόνες τους.»

«Διαθέτουμε βραβευμένες υπηρεσίες, δύο πρόσφατα ανακαινισμένα κρουαζιερόπλοια, συναρπαστικές εκδρομές στη στεριά, ποιοτικές και ποικιλόμορφες προτάσεις για φαγητό και ποτό και ασυναγώνιστη ικανοποίηση επιβατών, καθώς και τη φιλοδοξία να εξελισσόμαστε συνεχώς και να παρέχουμε περισσότερα. Ανυπομονούμε πραγματικά να παρουσιάσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει η Celestyal σε ένα ευρύτερο κοινό.»

διαβάστε ακόμα

Υποδομές ώρα μηδέν στον ελληνικό τουρισμό
Εκδήλωση στη Ρόδο: «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη | από την Παραγωγή στη Γαστρονομία – Φιλοξενία»
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Διεύθυνση Παρακολούθησης Φέρουσας Ικανότητας - Γραφεία Κλιματικής Ουδετερότητας
ΤΑΙΠΕΔ – ΕΤΑΔ | Αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας
Αποχωρεί η TUI από την Γερμανική Ένωση οργανωμένου τουρισμού DRV - "Ανεπαρκής υπεράσπιση του κλάδου στον ανταγωνισμό"
Τουρισμός: Το value for money προτεραιότητα των Αμερικανών τουριστών αυτό το καλοκαίρι
Αμερικανικός τουρισμός: 8 στους 10 θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό μέσα στην ερχόμενη διετία
Ελληνίδα η νέα αντιπρόεδρος Ανάπτυξης της Trinity στο Λονδίνο – Αναζήτηση ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ευρώπη
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | «Μπορεί ο χορός σήμερα να συνδέσει τους ανθρώπους;» | Τζένη Αργυρίου ΜΙΝΤΑΤΙ | Πειραιώς 260, 3 & 4 Ιουλίου, 21.00
Το 80% των Αμερικανών ταξιδιωτών προτιμά πλήρως αυτοματοποιημένη ρεσεψιόν στα ξενοδοχεία