Πούλησε τον Öger Tours πριν από 3 χρόνια και τώρα επιστρέφει στη γερμανική αγορά με τον V.O.Travel

12-09-14 | ΠΡΟΣΩΠΑ

O Τούρκος τουριστικός επιχειρηματίας Vural Öger έγινε γνωστός στη γερμανική τουριστική αγορά με τον τουριστικό οργανισμό Öger Tours, ο οποίος επί χρόνια ειδικεύονταν στα ταξίδια Γερμανών στην Τουρκία.

Το 2011 πούλησε τον Öger Tours στην Thomas Cook, αλλά τρία χρόνια αργότερα ξαναμπήκε στην αγορά, τον εφετινό Ιανουάριο, δημιουργώντας τον τουρ οπερέιτορ V.O. Travel. Μιλώντας στο fvw, o  Vural Öger είπε ότι ο στόχος για το πρώτο οικονομικό έτος της νέας του εταιρίας είναι η διακίνηση 70.000 έως 100.000 πελατών, ενώ σχεδιάζει επέκταση του προγράμματός του για το 2015. Η γενικά αδύναμη τάση κρατήσεων την Ανοιξη στη Γερμανία έρριξε πίσω τους στόχους του, αλλά μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον Ιούλιο, όπως λέει, οι πωλήσεις για διακοπές στην Τουρκία αυξήθηκαν σημαντικά τόσο για το καλοκάιρι όσο και για το Φθινόπωρο.

Επί του παρόντος, οι εκτιμήσεις του είναι ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η πελατεία του θα κινηθεί σε επίπεδα κοντά στις 70.000. Η εταιρία θα είναι κερδοφόρα εάν η θετική τάση κρατήσεων συνεχισθεί και σε αυτό συμβάλουν οι ισχυρές συνέργειες με άλλες εταιρίες του ομίλου Öger Türk Tur και το πρακτορείο εισερχόμενου τουρισμού Holiday Plan.

Κοιτώντας προς το μέλλον, ο Τούρκος επιχειρηματίας, που εδρεύει στο Αμβούργο, είπε ότι οι χειμερινές κρατήσεις έχουν ξεκινήσει καλά. "Αυτό είναι ένα σημάδι ότι είμαστε εγκατεστημένοι στην αγορά», δήλωσε. Το χειμώνα, ο V.Ö. Travel θα προσφέρει όχι μόνο την Τουρκία αλλά και προορισμούς, όπως τα Κανάρια Νησιά, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αίγυπτο και μακρινούς προορισμούς. Για το καλοκαίρι του 2015, το πρόγραμμα θα επεκταθεί περαιτέρω με ένα φυλλάδιο για την Κωνσταντινούπολη και μια «αποκλειστική» προσφορά για πολυτελή ταξίδια στην Τουρκία.

Συνολικά, ο V.Ö. Travel στοχεύει σε 150.000 πελάτες για την Τουρκία και ακόμη 15.000 για άλλους προορισμούς στην περίοδο 2014/15.

διαβάστε ακόμα

Καλλιόπη Βέττα | Μονόδρομος η υιοθέτηση ενός βιώσιμου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης
O Δήμος Χερσονήσου τίμησε 7 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες
Ε.Ξ. Σαντορίνης | Να αναγνωριστεί η θέση του τουρισμού στην κοινωνία, την οικονομία και την καθημερινότητα όλων μας
Ε.Ξ. Μεσσηνίας | Η ξενοδοχία - και ειδικά η μικρομεσαία- κρατά ψηλά τη σημαία του ελληνικού τουρισμού
Ελληνικός τουρισμός 2024 | 11 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο 7μηνο
Βραχυχρόνια μίσθωση | 1 εκατ. κλίνες τον Ιούλιο - η πληρότητα ανά μήνα
Κέρκυρα: Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με δωρεάν ξεναγήσεις στην Παλιά Πόλη 
Ελληνικός τουρισμός | 1,4 εκατ. περισσότερες διεθνείς αφίξεις στα αεροδρόμια το 8μηνο
Οδικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αφίξεων στη χώρα μας το 8μηνο - τα στοιχεία ανά σταθμό και εθνικότητα
Ε. Ξ. Μαγνησίας: "Όπλο" συνεργασίας το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2024