Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της TUI Deutschland- συνεχίζονται οι αλλαγές στην ηγεσία του Ομίλου

01-10-24 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Συνεχίζονται οι αλλαγές στην διοικητική πυραμίδα του Ομίλου της TUI, στο πλαίσιο της ευρύτερης αναδιάρθρωσης του Ομίλου και σύμφωνα με τους στόχους του νέου λειτουργικού  μοντέλου.

Έτσι, μετά την αλλαγή του CEO της Tui UK & Ireland, Andrew Flintham, από τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο Neil Swanson, άλλαξε και η ηγεσία της TUI Deutschland, με τον Benjamin Jacobi να αναλαμβάνει τη θέση του Stefan Baumert.

Και οι δύο CEO στις δύο μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές τουρισμού στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα αναφέρονται στον διευθύνοντα σύμβουλο για τις αγορές και τις αεροπορικές εταιρείες David Schelp.

Ο Benjamin Jacobi, που αναλαμβάνει άμεσα διευθύνων σύμβουλος της TUI Deutschland, ήταν υπεύθυνος για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ στην TUI Deutschland από τον Φεβρουάριο του 2023. Στη νέα του θέση, είναι πλέον υπεύθυνος για το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, τη διαχείριση απόδοσης και τον προγραμματισμό χωρητικότητας στην περιοχή της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Η «διαφοροποιημένη πρόσβαση στην αγορά» του Jacobi τον καθιστά το ιδανικό πρόσωπο για αυτόν τον σημαντικό ρόλο «σε μια ειδική φάση στην οποία η TUI εστιάζει ακόμη περισσότερο στις ανάγκες των επισκεπτών και στις πωλήσεις», δήλωσε ο David Schelp.

Ο Stefan Baumert μετακομίζει εντός του Ομίλου και αναλαμβάνει τη νέα θέση του Chief Commercial Officer, ο οποίος, σύμφωνα με την TUI, «οργανώνεται ως κεντρική λειτουργία σε όλες τις περιφέρειες». Θα είναι υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για την παγκόσμια αγορά ξενοδοχείων και πτήσεων για τον Όμιλο TUI.

Ο κ.Schelp είναι πεπεισμένος ότι οι «στενές και αξιόπιστες διασυνδέσεις του κ.Baumert με ξενοδόχους, διαχειριστές αεροπορικών εταιρειών και συνεργάτες συστημάτων» θα βοηθήσουν να γίνουν οι προσφορές της TUI ακόμη πιο ελκυστικές και διαφορετικές. «Στόχος μας, με την αναπροσαρμογή, είναι να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια αγορά για τουριστικά προϊόντα και έτσι να επιταχύνουμε την παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξης», είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας το κεντρικό στίγμα των στόχων του Ομίλου.

Ο Stefan Baumert είναι Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Deutschland από την 1η Οκτωβρίου 2021. Ήταν υπεύθυνος για τα τουριστικά γραφεία στην Κεντρική Περιφέρεια. Προηγουμένως, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος Τουρισμού στην TUI Deutschland GmbH από το 2017.

Διαβάστε επίσης

Neil Swanson: O νέος CEO της Tui UK & Ireland - σε πλήρη ανάπτυξη το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της TUI

διαβάστε ακόμα

Δήμος Αγίου Νικολάου: Από τις 14 Οκτωβρίου η εκτέλεση οχλουσών εργασιών
Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο στα Σφακιά
Ο θάνατος των κλαμπ στο Βερολίνο- κλείνει το διάσημο Watergate
Στην Κέρκυρα το μεγαλύτερο Σεισμολογικό Συνέδριο στην Ευρώπη
Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της TUI Deutschland- συνεχίζονται οι αλλαγές στην ηγεσία του Ομίλου
Κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις υπό την αιγίδα του ΕΟΤ
Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Η Emirates σερβίρει στους επιβάτες της 130.000 κιλά καφέ κάθε χρόνο
Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού
National Geographic Traveller: Παγκόσμιο βραβείο Eco-stay για το ξενοδοχείο Santo Mine στη Σαντορίνη
Το πλούσιο πρόγραμμα του Santorini Experience 2024