Το δυνατό διεθνές τριήμερο για τον τουρισμό έρχεται 12-14 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο!

27-08-24 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Το δυνατό διεθνές τριήμερο για το τουρισμό έρχεται 12-14 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο: Με κορυφαίες συμμετοχές από 35 χώρες, με επαγγελματίες τουρισμού από όλους τους κλάδους και νέες ιδέες για συνεργασίες!!!

Ένα ακόμα successful story για την Athens International Tourism & Culture Expo θα ξεκινήσει στις 12 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο με 120 κορυφαίους Hosted Buyers από 35 χώρες, περισσότερα από 5500 Β2Β meetings και Εκθέτες από όλους τους κλάδους τουρισμού, ανοίγοντας ταυτόχρονα νέες προοπτικές σε διεθνείς συνεργασίες.

Και το 2024, η 11η Athens International Tourism & Culture Expo, 12-14 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο θα προβάλλει όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Η Έκθεση δίνει βήμα στους Εκθέτες για να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες επιχειρηματικών συνεργασιών με καταξιωμένα διεθνή γραφεία από 35 αγορές.

Παράλληλα οι Εκθέτες θα αποτελέσουν μέρος ενός ισχυρού δικτύου επαφών επιλέγοντας για τα Β2Β meetings τους δυναμικούς Hosted Buyers με τους οποίους μπορούν συνεργαστούν για να έχουν κορυφαία αποτελέσματα στις πωλήσεις τους.

Με στόχο την πραγματοποίηση περισσότερων από 5500 B2B meetings, κορυφαία γραφεία Tour Operators, Travel Agencies και εταιρείες MICE από Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδά, Κροατία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σλοβακία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Φιλανδία θα βρίσκονται στη διάθεση των Εκθετών έτοιμοι για την υπογραφή νέων συνεργασιών.

Η διοργάνωση της Έκθεσης έχει προβλέψει ένα ιδιαίτερα φροντισμένο πρόγραμμα φιλοξενίας για τους Hosted Buyers το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

Η Έκθεση πραγματοποιείται με την Αιγίδα των Υπουργείων ΤουρισμούΕμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΕΒΕΑ και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Διαρκής ενημέρωση για την Έκθεση παρέχεται από το site της Έκθεσης www.aite.gr.

διαβάστε ακόμα

Θάσος: Συνεργασία για προγράμματα ανάπτυξης στους τομείς τουρισμού και πολιτισμού
Τουρισμός | Αλβανία: Ιστορικό ρεκόρ εισπράξεων στο 6μηνο - Αύξηση των πληρωμών με κάρτες
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Δωρεά αγωνιστικής κωπηλατικής λέμβου στο Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης
FROGMAN Solo SwimRun στο Φραγκολίμανο Σοφικού
Η Ε.Ξ. Σαντορίνης για τα μέτρα | Ο τουρισμός στη Σαντορίνη τίθεται σε δυσχερή ανταγωνιστική θέση
Περιφέρεια Αττικής | Δυναμική παρουσία στην τουριστική έκθεση Top Resa 2024 στο Παρίσι
Λιμενικό Ταμείο | Η κατά 60 φορές αύξηση του τέλους αποτελεί απειλή για συρρίκνωση της κρουαζιέρας στη Μύκονο
H τουριστική διπλωματία στο επίκεντρο της συνάντησης Κεφαλογιάννη- Γεραπετρίτη
AAA Travel: Η Αθήνα στους 10 κορυφαίους προορισμούς διακοπών των Αμερικανών αυτό το φθινόπωρο
31η Ανάβαση Ανατολής στην Αγιά Λάρισας