Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο για τον Κρητικό τρόπο ζωής στο Ηράκλειο

26-10-24 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το 3ο Διεθνές Συνέδριο Cretan Lifestyle: Κρητικός Τρόπος Ζωής, Παρελθόν και Μέλλον του Ελληνικού Κέντρου Αριστείας.

Πρόκειται για ένα βιωματικό συνέδριο με παγκόσμιο δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν εκλεκτοί ηγέτες σκέψης από τους χώρους της ιατρικής, διατροφής, ευεξίας, εστίασης και τουρισμού.

Ο μοναδικός χαρακτήρας και η διαφορετικότητα του Cretan Lifestyle Conference έγκειται στον συνδυασμό των state-of-the-art ακαδημαϊκών ομιλιών και παρουσιάσεων, με εξαιρετικές βιωματικές εκδρομές και εμπειρίες ιστορίας, πολιτισμού και γαστρονομίας, σε αξέχαστους τόπους, μέσα στην αγκαλιά της μοναδικής Κρητικής φιλοξενίας.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες καθηγητές, καθώς και σύνεδροι από πολλές διαφορετικές χώρες, μεταξύ αυτών η Ταϊβάν και η Ιαπωνία καθώς αρκετών Ivy League Πανεπιστημίων της Αμερικής και επίσης Decision Makers και Purchasing Directors και Ομίλων Τροφίμων της Αμερικής.

Στόχος του συνεδρίου είναι να γίνει η Ελλάδα και δη το Ηράκλειο τουριστικός προορισμός 365 ημέρες τον χρόνο, αλλά και η στήριξη της συνεχιζόμενης προσπάθειας, προώθησης των Ελληνικών προϊόντων πέρα από τα σύνορα της χώρας.

Περαιτέρω, το συνέδριο εντάσσεται στις δράσεις προώθησης του Ηρακλείου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, καθότι αποτελεί μέλος στο Παγκόσμιο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στον τομέα της Γαστρονομίας, προωθώντας τη μεσογειακή διατροφή και τον μεσογειακό τρόπο ζωής.

 

διαβάστε ακόμα

MED | Σύνθετη τουριστική επένδυση στη Χαλκιδική ύψους έως 145 εκατ. ευρώ με δάνειο από το Ταμείο Ανάκαμψης
Ξενοδοχεία | Μελέτη: Γιατί οι κριτικές χωρίς λέξεις δίνουν υψηλότερη βαθμολογία
Συμμαχία American Hotel & Lodging Association και Procure Impact για την αξιοπρέπεια στην εργασία
Τι λέει το υπουργείο Τουρισμού για το κατάλυμα στο Λιμνοχώρι Αμυνταίου και τη δηλητηρίαση πελατών
Η αναβίωση του Κολοσσού της Ρόδου εγχείρημα με όραμα ειρήνης στη Μεσόγειο | Γιώργος Μπαρμπούτης
Ξενοδοχεία | 35 εκατ. ευρώ για τη ριζική ανακαίνιση του Athenaeum InterContinental
Πανεπιστήμιο Πατρών: Διαγωνισμός για μίσθωση δωματίων ξενοδοχείων ή επιπλωμένων διαμερισμάτων στο Αγρίνιο
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Σήμα πιστοποίησης για τα βιώσιμα ξενοδοχεία
Καρπενήσι | Δημοπρασία για εκμίσθωση ξενώνα στην πλατεία της Κοινότητας Ανιάδας
Zagori Fiction Days στη Βίτσα Ζαγορίου