Tουρκικός Τουρισμός: Προσαυξημένες επιδοτήσεις στις πτήσεις τσάρτερ

20-02-17 | ΚΟΣΜΟΣ

Στην επέκταση του προγράμματος επιδότησης εκτός από τις αερομεταφορές και στα τουριστικά γραφεία, προσφέροντας χρηματοδοτική στήριξη ύψους 6.000 δολαρίων σε όσα θα διακινήσουν τουρίστες στη χώρα, προχώρησε η Τουρκία σε μια προσπάθεια να αναζωπυρωθεί ο τουρισμός της, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Οι αερομεταφορείς λαμβάνουν ήδη τα 6.000 δολάρια ανά πτήση με προορισμό την Αττάλεια, την Alanya, το Νταλαμαν, το Μπόντρουμ, τη Σμύρνη και την Κιουτάχεια.

Οι επιδοτήσεις αυτές θα δοθούν επίσης σε πτήσεις με προορισμούς της Μαύρης Θάλασσας, όπως την Τραπεζούντα, το Ordu-Giresun και το Çarşamba, όπως και το Ντενιζλί, την Ισπάρτα και το Εσκισεχίρ. Η επιδότηση των προγραμματισμένων τσάρτερ πτήσεων θα προσφερθεί μέχρι τα τέλη του έτους στα τουριστικά γραφεία που θα έχουν τους επιβάτες τους στα αεροσκάφη, με χωρητικότητα 100 επιβατών ανά αεροσκάφος.

Οι πτήσεις από το Ιράν επίσης θα έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν επιδότηση.

Οι επιδοτήσεις των πτήσεων τσάρτερ με τουλάχιστον 150 επιβάτες, σε συνολικη χωρητικότητα αεροσκαφών 200 θέσεων, θα προσαυξηθούν κατά 30%.

διαβάστε ακόμα

ΠΟΞ | "Γονατίζουν" τα ελληνικά ξενοδοχεία Τέλη και Φόροι - οι στρεβλώσεις, ο ανταγωνισμός και οι βραχυχρόνιες
Historic Hotels of Europe Awards 2024: Αυτά είναι τα 4 Ελληνικά ξενοδοχεία που βραβεύθηκαν
Alltours: 4 νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 2025 – Ενισχυμένο πρόγραμμα στα μικρά Ελληνικά νησιά
Η κίνηση Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων τον Ιούλιο
Resort and Residential Forum/ Αθήνα: Η Marriott επενδύει σε νέες επώνυμες κατοικίες στην περιοχή ΕΜΕΑ
Σαντορίνη και Μύκονος είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες τζίρου σε καταλύματα και εστίαση το καλοκαίρι
Amex GBT: Το 95% των ταξιδιωτών θεωρούν θετική τη συμβολή ΑΙ στα επαγγελματικά ταξίδια
Marriott Bonvoy: Προβλέψεις για τα ταξίδια το 2025 – Περισσότερες διακοπές, νέες τάσεις, αυξημένη χρήση Α.Ι.
Όμιλος Mitsis | 400.000 επισκέπτες ετησίως, 5.000 εργαζόμενοι, 4.000 προμηθευτές....
Βιωματική επίσκεψη του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού» σε τυροκομείο και οινοποιείο