VisitEngland: Νέα εργαλειοθήκη για τις επιχειρήσεις στον προσβάσιμο τουρισμό

01-12-23 | ΚΟΣΜΟΣ

H VisitEngland λάνσαρε μια νέα εργαλειοθήκη για τις τουριστικές επιχειρήσεις με τίτλο «Προσβάσιμη και Συμπεριληπτική Εργαλειοθήκη για τις Τουριστικές Επιχειρήσεις», η οποία περιλαμβάνει πρακτικές οδηγίες για την υποδοχή επισκεπτών χωρίς αποκλεισμούς, το σχεδιασμό προσβάσιμων κτιρίων, την απασχόληση ατόμων με αναπηρία και τη δημιουργία ποιοτικής πληροφόρησης προσβασιμότητας.

Η εργαλειοθήκη προσφέρεται δωρεάν στις επιχειρήσεις του τουρισμού και εμπεριέχει case studies, 20 κορυφαίες συμβουλές και λίστες καθηκόντων για τον προγραμματισμό και την ιεράρχηση βελτιωτικών παρεμβάσεων, καθώς και μια πιο φιλόδοξη τεχνική καθοδήγηση design.

Περί τους 30 οργανισμούς, στους οποίους περιλαμβάνονται κορυφαίες φιλανθρωπικές οργανώσεις και εμπορικές ενώσεις τουρισμού και φιλοξενίας, είχαν συμμετοχή στην ανάπτυξη της εργαλειοθήκης, η οποία λανσάρεται ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπων με Αναπηρίες στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο τουρισμός είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Αγγλίας, η οποία στηρίζει εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, και απασχολεί περί τα 2,6 εκατ. ανθρώπους. Το 2022 δημιούργησε 66,3 δις. δολάρια σε δαπάνες εσωτερικού τουρισμού.

διαβάστε ακόμα

"Πράσινο φως" από την Κομισιόν για την εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa
Independent: Ένα Ελληνικό ξενοδοχείο στα καλύτερα του κόσμου για τους λάτρεις του τένις
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Νίκος Διαμαντής | Τριήμερα πλατφόρμα δράσεων: What We Owe Democracy / Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία
Τα 3 ιδιαίτερα concept προβολής εκθετών που ετοιμάζει το 100% Hotel Show
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Η Philharmonic Brass έρχεται στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου!
Σε κανονικότητα τα ταξίδια των Jet2holidays, Tui, easyJet στην Κω – Το «ευχαριστώ» του δημάρχου
HOTREC | Επιτακτική η ανάγκη για δίκαιους ψηφιακούς κανόνες - Έρευνα για τα κανάλια διάθεσης δωματίων ξενοδοχείων στην Ευρώπη
Το Άμστερνταμ θέλει να απαγορεύσει όλα τα κρουαζιερόπλοια στο κέντρο της πόλης μέχρι το 2035
Ε.Ξ. Χανίων | Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Σμπώκο
Ryanair: 48ωρη προσφορά για μειωμένη τιμή πτήσων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο