Κανάρια Νησιά | Καμπάνια για την προσέλκυση Ευρωπαίων άνω των 55 το χειμώνα

08-12-23 | ΚΟΣΜΟΣ

Καμπάνια με τίτλο «Skip this Season» λανσάρουν τα Κανάρια Νησιά στο Ην. Βασίλειο, την Ιρλανδία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες του Βορρά όπως η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία αλλά και οι Σκανδιναβικές χώρες, με στόχο να προσελκύσουν ταξιδιώτες άνω των 55 ετών για παρατεταμένες χειμερινές διακοπές.

Η διεθνής πρωτοβουλία, που ανέλαβε η Τουριστική Επιτροπή των Καναρίων, στοχεύει σε κοινό το οποίο είναι είναι εξοικειωμένο με τον προορισμό μέσα από σύντομα ταξίδια, και το οποίο διαθέτει πλέον το χρόνο να απολαύσει μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές, από 30 έως 60 ημερών, σε ευνοϊκές χειμερινές κλιματικές συνθήκες.

Η καμπάνια θα δώσει έμφαση στη σύγκριση των μετεωρολογικών συνθηκών μεταξύ της κάθε χώρας-στόχου με εκείνες των Καναρίων, ενώ σύμφωνα με την Τουριστική Επιτροπή το κοινό των άνω 55 ετών, στο οποίο απευθύνεται, και έχει την ευελιξία και την τάση να ταξιδεύει εκτός σεζόν, ανέρχεται σε 152 εκατ. ανθρώπους. 

Οι ταξιδιώτες θα λάβουν μηνύματα με προβλέψεις για τις ημερομηνίες με τις χειρότερες καιρικές συνθήκες στη χώρα τους κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως βροχερές ημέρες, έλλειψη ηλιοφάνειας ή χαμηλές θερμοκρασίες, και σύγκριση με προβλέψεις για τον καιρό στα Κανάρια όπου η μέση θερμοκρασία το χειμώνα ανέρχεται στους 20 βαθμούς Κελσίου.

διαβάστε ακόμα

"Πράσινο φως" από την Κομισιόν για την εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa
Independent: Ένα Ελληνικό ξενοδοχείο στα καλύτερα του κόσμου για τους λάτρεις του τένις
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Νίκος Διαμαντής | Τριήμερα πλατφόρμα δράσεων: What We Owe Democracy / Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία
Τα 3 ιδιαίτερα concept προβολής εκθετών που ετοιμάζει το 100% Hotel Show
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Η Philharmonic Brass έρχεται στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου!
Σε κανονικότητα τα ταξίδια των Jet2holidays, Tui, easyJet στην Κω – Το «ευχαριστώ» του δημάρχου
HOTREC | Επιτακτική η ανάγκη για δίκαιους ψηφιακούς κανόνες - Έρευνα για τα κανάλια διάθεσης δωματίων ξενοδοχείων στην Ευρώπη
Το Άμστερνταμ θέλει να απαγορεύσει όλα τα κρουαζιερόπλοια στο κέντρο της πόλης μέχρι το 2035
Ε.Ξ. Χανίων | Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Σμπώκο
Ryanair: 48ωρη προσφορά για μειωμένη τιμή πτήσων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο