Hotels.com | Τα πιο παράξενα αντικείμενα το 2024 που ξεχάστηκαν στα ξενοδοχεία – Από Rolex μέχρι ... σαύρα-κατοικίδιο!

11-09-24 | ΤΑΣΕΙΣ

Τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που ξέχασαν αυτή τη χρονιά οι ταξιδιώτες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, που ξεκινούν από άπλυτα ρούχα, μακιγιάζ και φορτιστές κινητού και φτάνουν μέχρι εντελώς ασυνήθιστα αντικείμενα όπως ακριβά ρολόγια, οδοντοστοιχίες και... σαύρες, αποκαλύπτει η ετήσια έρευνα της Hotels.com, «Hotel Room Innsights Report».

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη σε πάνω από 400 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της Hotels.com σε όλο τον κόσμο, αποκάλυψε τα πιο ασυνήθιστα αντικείμενα που έμειναν ξεχασμένα στα δωμάτια των ξενοδοχείων. Στην κατηγορία των πιο ακριβών αντικειμένων, βρέθηκαν ένα ρολόι Rolex, μια τσάντα Birkin και ένα ρολόι αξίας 6 εκατ. δολαρίων.

Οι επισκέπτες ξέχασαν φέτος ακόμα και τα κατοικίδιά τους στο ξενοδοχείο, με τα πιο περίεργα από αυτά να είναι ένα κοτόπουλο και μια σαύρα –τα οποία επιστράφηκαν.

Στην κατηγορία των απαραίτητων ειδών τις εντυπώσεις κέρδισαν δύο γύψοι για ολόκληρο το πόδι.

Το 10% των ξενοδοχείων ανέφεραν ότι οι επισκέπτες τους ξέχασαν τις οδοντοστοιχίες τους! Στα πιο παράξενα ξεχασμένα αντικείμενα ήταν ένας ατμομάγειρας ρυζιού, ένα λάστιχο αυτοκινήτου, ένα μπλέντερ και σωλήνες κατασκευών.

Παρά τις προσπάθειες των ξενοδοχείων όπως με τη λειτουργία «Απωλεσθέντων», κάποια έφτασαν στα άκρα προκειμένου να επιστρέψουν τα αντικείμενα στους ιδιοκτήτες τους. Υπάλληλος ξενοδοχείου οδήγησε 100 μίλια προκειμένου να επιστρέψει ένα διαβατήριο, άλλος διέσχισε πολλά τετράγωνα για να παραδώσει ξεχασμένα αντικείμενα πριν από την αναχώρηση του κρουαζιερόπλοιου και άλλος αναγκάστηκε να αντικαταστήσει ένα χαμένο αρκουδάκι για έναν νεαρό ταξιδιώτη αγοράζοντας ένα άλλο και συμπεριέλαβε ένα βιβλίο με λεπτομέρειες για τις περιπέτειες της αρκούδας.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης τις πιο περίεργες παραγγελίες room service και υπηρεσίες τις οποίες έλαβαν τα ξενοδοχεία αυτή τη χρονιά από τους επισκέπτες τους, με τις πιο περίεργες να είναι:

Παράλληλα, οι πιο περίεργες υπηρεσίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Hotels.com και λίγοι γνωρίζουν, είναι...

-Μια βόλτα σε ιαπωνικό κήπο 400 ετών στο Hotel New Otani Tokyo The Main.

-Το Four Seasons Hotel Austin παρέχει υπηρεσία κιθάρας στο δωμάτιο για τους επισκέπτες που θέλουν να παίξουν μια premium κιθάρα.

-Το Sentinel Hotel στο Πόρτλαντ προσφέρει υπηρεσίες Very Important Pets, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε κορυφαίους καλλωπιστές και βελονιστή κατοικίδιων για όσα έχουν στρες.

-Ιδιωτική ξενάγηση στο Βρετανικό Μουσείο στο The Montague on the Gardens στο Λονδίνο.

-Εξατομικευμένη εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού στο κελάρι του Villa Gallici Hôtel & Spa.

 Διαβάστε επίσης

Οι αγαπημένοι προορισμοί των "πορτοφολάδων" στην Ευρώπη - στο top 10 η Ελλάδα

 

διαβάστε ακόμα

Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στην Κέρκυρα
Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία στην Πάρο
Διεθνής αθλητική εκδήλωση Agios Nikolaos on Sup 2024 στην Κρήτη
Στους Δρόμους της Ελιάς στη Βελίκα Λάρισας
Οι καλύτεροι εργοδότες στη Γερμανία - Ποιες τουριστικές επιχειρήσεις ξεχώρισαν σε Βαυαρία και Βάδη-Βυρτεμβέργη
Τουρισμός | Παρουσίαση της Ημαθίας στην Αθήνα
Λιμάνι Ηρακλείου | Το 67% στην κοινοπραξία Grimaldi Euromed και Μινωικών Γραμμών - το φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα
Αφαίρεση της “Γαλάζιας Σημαίας” από έξι ακτές της Ρόδου
Στην Αθήνα το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ρομποτικής στον κόσμο, FIRST Global Challenge
FedHATTA: Έλληνας ο πρώτος Ευρωπαίος Επίτροπος Τουρισμού στην ΕΕ - Σημαντική εξέλιξη για το ρόλο της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό τουρισμό