10 χρόνια Sympossio Greek Gourmet Touring

10 χρόνια Sympossio Greek Gourmet TouringO κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, η κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη και ο κ.Χρύσανθος Πανάς στη γιορτή για τα 10 χρόνια του Sympossio Greek Gourmet Touring

To Sympossio Greek Gourmet Touring γιόρτασε τα 10 χρόνια ζωής του υποδεχόμενο τους υποστηρικτές του, συνεργάτες και φίλους, σε μια επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Zonars. 

Η λαμπρή εκδήλωση έγινε υπό τη διοργάνωση του Ομίλου Aldemar Resorts και του Ομίλου Πανά, με παρουσιάστρια την  Κατερίνα Γκαγκάκη και το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου από τον χώρο της πολιτικής, του τουρισμού, των επιχειρήσεων αλλά και δημοσιογράφοι και  food bloggers. 

Το Sympossio έχοντας καταφέρει να ενώσει θεσμικά όργανα, φορείς και Έλληνες επιχειρηματίες θέτοντας ως κοινό στόχο την προβολή των ελληνικών γεύσεων και των περιοχών της Ελλάδας στο εξωτερικό, αφιέρωσε το 10ο επετειακό χρόνο στο «Λάδι και Κρασί» μία σπονδή στην απλή, ποιοτική και αυθεντική Ελλάδα.

Στην τελετή έναρξης του κατεξοχήν συνεργικού προγράμματος προβολής της Ελλάδας,  ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, εμπνευστής του Sympossio και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, τόνισε:

«10 χρόνια είναι πολλά για την ιδιωτική πρωτοβουλία που ενώνει επιχειρήσεις, φορείς, περιφέρειες και παραγωγούς στο μεγαλύτερο ταξίδι που έχει κάνει η ελληνική γαστρονομία στον κόσμο. Είναι όμως λίγα για τις αυτονόητες συνέργειες και τα οφέλη της πληθωρικής και πάντα σε ρόλο πρωταγωνιστή οικονομίας της φιλοξενίας. Είμαι περήφανος και ευγνώμων για όλους τους συντελεστές της.» 

Ο κ. Χρύσανθος Πανάς, ιδιοκτήτης του Zonars και οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ανέφερε: 
«Το Sympossio είναι όλα όσα περιγράφουν την Ελλάδα που αγαπάμε. Ποιοτική, αυθεντική, μεσογειακή μα πάνω από όλα μοναδική μέσα στην απλότητά της. H συνεργασία με Έλληνες επαγγελματίες, η προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας και πολιτισμού είναι κάποιοι από τους λόγους που αγκαλιάζουμε το Sympossio, αφού είναι αξίες και ιδανικά που πρεσβεύουμε κι εμείς στον Όμιλο Πανά.»
 
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Γιώργος Τζιάλλας, τονίζοντας:
«Το Sympossio αποτελεί μία σημαντική συνεργική πρωτοβουλία που λειτουργεί ως άξιος πρεσβευτής της ελληνικής γαστρονομίας και φιλοξενίας στο εξωτερικό. Το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ στηρίζουν διαχρονικά το Sympossio και είναι χαρά μας που το βλεπουμε φέτος να κλείνει τα 10 χρόνια μιας επιτυχούς πορείας με στόχο την προβολή της Ελλάδας. Στο Υπουργείο Τουρισμού εδώ και τέσσερα χρόνια έχουμε σημειώσει μεγάλες επιτυχίες για τον τουριστικό κλάδο στοχεύοντας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την προώθηση των αυθεντικών ελληνικών εμπειριών, τη δημιουργία νέων, ποιοτικών υποδομών φιλοξενίας και την ανάδειξη των θεματικών μορφών τουρισμού, όπως είναι ο γαστρονομικός τουρισμός.»
 
Το Sympossio τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι των Περιφερειών Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.
 
 
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης (φωτογραφία), υπογράμμισε:
«Ως Περιφέρεια Κρήτης δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην πιστοποίηση των προϊόντων του πρωτογενή τομέα. Στόχος μας, να συνδέσουμε τον κόπο, το μεράκι, το φιλότιμο των ντόπιων παραγωγών με τον τουρισμό και την παγκόσμια αγορά. Για το λόγο αυτό στηρίζουμε και το Sympossio που αποτελεί το μοναδικό ταξίδι εικόνων, γεύσεων, αρωμάτων και αναμνήσεων που αναδεικνύει τη σύγχρονη ταυτότητα της Κρητικής κουζίνας, μαγεύει εκατοντάδες Ευρωπαίους και καθιστά την Κρήτη έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό.
Στο πλαίσιο αυτό ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον κ. Αγγελόπουλο και στους συντελεστές του Sympossio για την εξαιρετική προσπάθεια που ξεκίνησαν στηρίζοντας την ελληνική αλλά και την κρητική διατροφή.»
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας Δυτικής Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Καρπέτας, επισήμανε:
«Το Sympossio Greek Gourmet Touring είναι ένας καταξιωμένος γαστρονομικός θεσμός που συνδέει τον πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα, στοχεύοντας στην εξωστρέφεια, ανάδειξη και προβολή των προϊόντων μας καθώς και στην προώθηση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό.  Ένα καραβάνι γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων. Το φετινό 10ο Επετειακό Sympossio Greek Gourmet Touring που είναι αφιερωμένο σε δύο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης, το κρασί και το λάδι, τα οποία αποτελούν συστατικά στοιχεία της περίφημης μεσογειακής κουζίνας, καταδεικνύει την αξία της ομαδικής δουλειάς, το μεράκι, την φαντασία και τη δημιουργικότητα των συντελεστών αυτού του μοναδικού εγχειρήματος. Θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχημένη πορεία του, αποτέλεσμα μιας μοναδικής συνεργασίας του ιδιωτικού με το δημόσιο τομέα.»
 
Ηχηρό και το μήνυμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με την κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου, Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, να τονίζει:
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια προώθησης του τοπικού πολιτισμού, της κουλτούρας και της γαστρονομίας. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Όμιλο Aldemar Resorts και τον εμπνευστή του Sympossio, Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, με τον οποίο έχουμε μια συνεχή συνεργασία. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι παρούσα στην ανάδειξη σημαντικών προϊόντων και πρωταγωνιστεί στην προώθηση του λαδιού και του κρασιού, δύο προϊόντων για τα οποία η Πελοπόννησος φημίζεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.»
 
Εκπρόσωποι τουριστικών φορέων και καταξιωμένοι επιχειρηματίες τίμησαν με την παρουσία τους το Sympossio.
 
 
Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 21/11 19:01

    Εξοχικά στην Ελλάδα αγοράζουν οι Γερμανοί - αυξημένη ζήτηση κατά 35% το 2024

  2. 21/11 18:56

    «Εποικοδομητικές» συζητήσεις για τον Παρθενώνα - έτος εξελίξεων για τα Γλυπτά το 2025;

  3. 21/11 18:14

    Πάνω από 470 σύνεδροι από 20 χώρες στο Resort & Residential Hospitality Forum (R&R) 2024

  4. 21/11 16:47

    Συστήνεται Ταμείο Απανθρακοποίησης των Νησιών

  5. 21/11 16:26

    Δρομέας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο γ.γ. της ECTAA

  6. 21/11 16:17

    ΕΞΑΑΑ προς Δήμους Αττικής | Μην αυξήσετε το τέλος παρεπιδημούντων

  7. 21/11 15:37

    Τα ξενοδοχεία στο σταυροδρόμι της τεχνολογίας, των δεδομένων και του ανθρώπινου παράγοντα – Οι 5 τάσεις για το 2025

  8. 21/11 14:44

    Δράσεις βιωσιμότητας από τις μισές κορυφαίες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις στον κόσμο

  9. 21/11 14:43

    Tripadvisor: Οι 8 φάσεις ζωής και πώς επηρεάζουν τις ταξιδιωτικές επιλογές των ανθρώπων το 2025

  10. 21/11 14:30

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνει ο απολογισμός εισπράξεων και αφίξεων στο 9μηνο

  11. 21/11 14:12

    ICAP CRIF | Ενισχύεται η παρουσία Γυναικών Ανωτάτων Στελεχών στις ελληνικές επιχειρήσεις

  12. 21/11 13:57

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Ψηφιακές πλατφόρμες για την προώθηση ειδικών μορφών τουρισμού

  13. 21/11 12:54

    Celestyal | Προσφορές Black Friday - κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων από €359

  14. 21/11 12:43

    Φλωρεντία: Ο Δεκάλογος των "Όχι" για τη διαχείριση του υπερτουρισμού - Στο στόχαστρο (και) οι βραχυχρόνιες μισθώσεις

  15. 21/11 12:42

    ΕΛΣΤΑΤ | 5 εκατ. αφίξεις στα τουριστικά καταλύματα τον Σεπτέμβριο

  16. 21/11 12:11

    Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας | Η Ελλάδα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός. Eίναι μια γιορτή για τις αισθήσεις...

  17. 21/11 11:41

    Βαρκελώνη: Παράνομη η απαγόρευση των Airbnb; Καταγγελία στην ΕΕ από τον ευρωπαϊκό φορέα EHHA

  18. 21/11 11:02

    Η Πιερία ενημερώνει καθηγητές Πανεπιστημίων από την Ασία για την τουριστική ταυτότητα της περιοχής

  19. 21/11 10:32

    Βρετανικός τουρισμός | Oι αυθεντικές τοπικές εμπειρίες και η γαστρονομία είναι το κλειδί για το 2025

  20. 21/11 10:10

    Τι αξίζει η Google χωρίς τον Chrome;

  21. 21/11 06:58

    Μιλάνο: Στο τραπέζι η αύξηση του τουριστικού φόρου για τα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων

  22. 21/11 06:56

    Ουγγαρία | Κυβερνητική εκτίμηση: στα 1.000 ευρώ ο κατώτατος μισθός και στα 2.500 ευρώ ο μέσος μισθός την επόμενη 3τία

  23. 21/11 06:54

    Υψηλότερος ο μέσος ετήσιος μισθός στη Ρουμανία σε σχέση με την Ελλάδα

  24. 21/11 06:52

    Βόρεια Μακεδονία: Αύξηση τουριστών στο 8μηνο

  25. 21/11 06:50

    Δήμος Άνδρου: Αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης του καταδυτικού τουρισμού

  26. 20/11 17:17

    “Destination: Japan” στο αεροδρόμιο της Αθήνας

  27. 20/11 17:13

    Καινοτόμο σύστημα κατάταξης των ελληνικών ξενοδοχείων

  28. 20/11 16:48

    H Greek Meetings Alliance στη 39η Philoxenia - «Ανοίγει» η συζήτηση για τη δημιουργία εθνικού φορέα συνεδριακού τουρισμού

  29. 20/11 15:36

    Το Design και οι One-to-One συναντήσεις ξανά στο επίκεντρο του 100% Hotel Show 2024

  30. 20/11 15:21

    Πώς εξελίχθηκε ο τζίρος καταλυμάτων και εστίασης στις Κυκλάδες τη θερινή σεζόν

  31. 20/11 15:14

    Αμερικανικός τουρισμός: Το 7% θα ταξιδέψει περισσότερο στο εξωτερικό εξαιτίας την εκλογής Τραμπ

  32. 20/11 14:58

    Τουρισμός | Ο Όμιλος Anex πρόσθεσε 120 ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 2025, φτάνοντας τα 700

  33. 20/11 14:09

    FedHATTA/ HATTA: Δυναμική συμμετοχή στην 39η έκθεση Philoxenia - Ο πολιτιστικός τουρισμός όχημα για επέκταση της σεζόν

  34. 20/11 14:00

    Το νέο Δ.Σ. του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

  35. 20/11 13:38

    Ryanair: Νέες συνδέσεις με Χανιά και Ρόδο από το Μπόρνμουθ το 2025

  36. 20/11 12:53

    Enterprise Greece: Webinar για την ανάδειξη ελληνικών ποιοτικών προϊόντων στο Ην. Βασίλειο

  37. 20/11 12:01

    Aegean Airlines: 6 νέες συνδέσεις εσωτερικού από Ηράκλειο και Ρόδο για το καλοκαίρι του 2025

  38. 20/11 11:49

    EasyJet: Νέες συνδέσεις με Αθήνα και Καλαμάτα το καλοκαίρι του 2025

  39. 20/11 11:25

    SkyAlps: Nέα καλοκαιρινή σύνδεση Bolzano - Κεφαλονιά

  40. 20/11 11:21

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | 18,8 δισ. ευρώ οι εισπράξεις στο 9μηνο (+4,1%), +9,3% οι αφίξεις

  41. 20/11 11:00

    Τουρισμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη | Παρουσίαση της πρωτοβουλίας METRON Sustainable Tourism στην Philoxenia

  42. 20/11 10:28

    O κ.Εμμανουήλ Σταματάκης πρόεδρος στην Ε.Ξ. Χανίων - το νέο Δ.Σ.

  43. 20/11 10:14

    Θα μειωθεί η τιμή του ελαιόλαδου;

  44. 20/11 07:10

    Δύο γαστρονομικές κοινότητες στο Λεωνίδιο Αρκαδίας και την Επίδαυρο Αργολίδας

  45. 20/11 07:07

    Δήμος Πάρου: Αίτηση για το πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης του καταδυτικού τουρισμού

  46. 20/11 07:01

    Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την πολιτιστική κληρονομιά και τουριστική ανάπτυξη

  47. 20/11 06:59

    Ουγγαρία: Αναπτυξιακό πρόγραμμα 16 σημείων για την τόνωση του τουρισμού

  48. 19/11 17:32

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο κτήριο όπου φυλάσσεται το αρχείο του ΕΟΤ

  49. 19/11 15:30

    ΠΟΞ | "Γονατίζουν" τα ελληνικά ξενοδοχεία Τέλη και Φόροι - οι στρεβλώσεις, ο ανταγωνισμός και οι βραχυχρόνιες

  50. 19/11 15:21

    Historic Hotels of Europe Awards 2024: Αυτά είναι τα 4 Ελληνικά ξενοδοχεία που βραβεύθηκαν

  51. 19/11 14:56

    Alltours: 4 νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 2025 – Ενισχυμένο πρόγραμμα στα μικρά Ελληνικά νησιά

  52. 19/11 13:49

    Η κίνηση Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων τον Ιούλιο

  53. 19/11 13:43

    Resort and Residential Forum/ Αθήνα: Η Marriott επενδύει σε νέες επώνυμες κατοικίες στην περιοχή ΕΜΕΑ

  54. 19/11 13:33

    Σαντορίνη και Μύκονος είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες τζίρου σε καταλύματα και εστίαση το καλοκαίρι

  55. 19/11 13:14

    Amex GBT: Το 95% των ταξιδιωτών θεωρούν θετική τη συμβολή ΑΙ στα επαγγελματικά ταξίδια

  56. 19/11 12:29

    Marriott Bonvoy: Προβλέψεις για τα ταξίδια το 2025 – Περισσότερες διακοπές, νέες τάσεις, αυξημένη χρήση Α.Ι.

  57. 19/11 12:04

    Όμιλος Mitsis | 400.000 επισκέπτες ετησίως, 5.000 εργαζόμενοι, 4.000 προμηθευτές....

  58. 19/11 10:47

    Βιωματική επίσκεψη του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού» σε τυροκομείο και οινοποιείο

  59. 19/11 10:04

    Προληπτικές δράσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στην πολιτιστική κληρονομιά

  60. 19/11 09:32

    Όμιλος Jet2 και Jet2holidays | Επιπλέον πτήσεις προς Κεφαλονιά και Ζάκυνθο από το Leeds Bradford

  61. 19/11 04:11

    Μεγάλη αύξηση του φόρου sτις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις στη Βουδαπέστη και αναστολή νέων αδειών

  62. 19/11 04:09

    Δήμος Καντάνου-Σελίνου: Αίτηση για το πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης του καταδυτικού τουρισμού

  63. 19/11 04:05

    Δήμος Καλαμάτας: Άρση καταγγελίας μίσθωσης του ακινήτου «Ξενοδοχείο Βασιλικόν»

  64. 19/11 04:04

    Υπουργείο Τουρισμού: Ομάδα Εργασίας για τον κώδικα νομοθεσίας για τις τουριστικές επιχειρήσεις

  65. 19/11 04:01

    Δήμος Αλίμου: Πρόταση χρηματοδότησης για κατασκευή ελεύθερου τεχνητού υποβρύχιου αξιοθέατου

  66. 18/11 17:51

    MSC Cruises: Πρεμιέρα με κρουαζιέρες από τον Πειραιά για την πρώτη χειμερινή σεζόν στην Ελλάδα

  67. 18/11 16:39

    Οι νέες δράσεις για τον ελληνικό τουρισμό μέσα από τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

  68. 18/11 16:33

    Airbnb: Χωρίς αποτέλεσμα η "καταστολή" των βραχυχρόνιων μισθώσεων (και) στη Βαρκελώνη

  69. 18/11 16:05

    Γνώμη | Η κλιματική κρίση και οι αρνητές της...

  70. 18/11 15:14

    FTI: Πωλήθηκε το Labranda Marine Aquapark στην Κω

  71. 18/11 13:47

    Έρευνα: Οι ταξιδιώτες θέλουν βιομετρικά στοιχεία και μεγαλύτερη ασφάλεια στα ταξίδια

  72. 18/11 12:14

    Ryanair: Nέα εποχική σύνδεση Βρυξέλλες – Νέα Αγχίαλος το 2025

  73. 18/11 12:06

    Τι ξεχνούν οι επιβάτες στα ταξί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη | Πολλά κινητά τηλέφωνα και μία σόμπα....

  74. 18/11 12:01

    Η Ρόδος υποστηρίζει την ίδρυση Εθνικού Φορέα Συνεδριακού Τουρισμού

  75. 18/11 11:54

    Η κλιματική κρίση «θάνατος» για τις μεγαλουπόλεις

  76. 18/11 11:50

    Sky Express: Ξεκίνησαν καθημερινές πτήσεις Αθήνα - Κωνσταντινούπολη

  77. 18/11 11:33

    Αντώνης Παγώνης | 10ετές πρόγραμμα για την προβολή συγκεκριμένων προορισμών

  78. 18/11 11:32

    CNT: Η Αθηναϊκή Ριβιέρα στους 11 κορυφαίους προορισμούς διακοπών στην Ευρώπη για το 2025

  79. 18/11 11:24

    O Χάρης Θεοχάρης στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

  80. 18/11 11:04

    Τουρισμός | Τάση για κρατήσεις εκτός αιχμής από τους Βρετανούς

  81. 18/11 10:35

    ΠΟΤΑΠ | Δράσεις για την προβολή του Ολύμπου

  82. 18/11 10:24

    Wyndham Hotels: Νέος αναπτυξιακός κύκλος στην Ελλάδα σε δημοφιλείς και λιγότερο γνωστούς προορισμούς

  83. 18/11 06:05

    EOT | 'Αδεια χρήσης για 3 αφίσες για την «The Corfu Trilogy»

  84. 17/11 16:35

    Τουρισμός | Τέλος Ανθεκτικότητας: Λάθος υπολογισμός για τα έσοδα από τα ξενοδοχεία, που οδηγεί σε δίκαιη μείωση 50% του Τέλους!

  85. 17/11 07:55

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής δήμου Παρανεστίου

  86. 17/11 07:14

    Υπουργείο Τουρισμού: Μία έγκριση και μία απόρριψη για χρηματοδότηση αναβάθμισης τουριστικών λιμένων

  87. 17/11 07:09

    Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου | Να ανασταλεί η ένταξη της παραλίας Κέρους Λήμνου στις «απάτητες»

  88. 17/11 06:54

    Οι ευκαιρίες τοποθέτησης ελληνικών κρασιών σε ισπανικά εστιατόρια και ξενοδοχεία

  89. 17/11 06:21

    Διαγωνισμός για λειτουργία παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας

  90. 17/11 04:17

    Δημόσιος Διαγωνισμός για τη μίσθωση 4 κυλικείων του αθλητικού κέντρου Μίκρας

  91. 16/11 19:59

    Ιταλία: Μέτρα κατά του υπερτουρισμού στην Πομπηία - όριο 20.000 επισκεπτών την ημέρα

  92. 16/11 14:10

    CV Villas | +29% οι κρατήσεις για βίλες στην Ελλάδα το 2025

  93. 16/11 11:45

    Κομισιόν | Ελληνική οικονομία: Ανάπτυξη πάνω από 2% μέχρι και το 2026

  94. 16/11 11:21

    Κυρίαρχο το ελληνικό μέλι στην κυπριακή αγορά

  95. 16/11 11:20

    Συνεργασία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Λάρισας και του Ελληνικού Δικτύου Δήμων με Ποτάμια

  96. 16/11 01:13

    Θετικά τα μηνύματα για τη Σαντορίνη από την WTM | Στόχος η επαναφορά της στην κορυφή

  97. 16/11 01:08

    Philoxenia 2024 | «Δυτική Μακεδονία: Ένα ταξίδι πέρα από το συνηθισμένο»

  98. 15/11 15:49

    Ryanair | 3,7 εκατ. θέσεις για Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025

  99. 15/11 15:12

    Επιμελητήριο Ηρακλείου | Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας με πιστοποίηση

  100. 15/11 15:01

    Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Ποιοι εκλέχτηκαν για το νέο Δ.Σ.