Μαργαρίτα Καραμολέγκου | Συνέντευξη: "Για μας τα ξενοδοχεία δεν είναι επάγγελμα, είναι κομμάτι της προσωπικότητας μας"

Μαργαρίτα Καραμολέγκου | Συνέντευξη: "Για μας τα ξενοδοχεία δεν είναι επάγγελμα, είναι κομμάτι της προσωπικότητας μας"Από αριστερά, οι γυναίκες του Διοικητικού Συμβουλίου του ξενοδοχειακού ομίλου Καραμολέγκου κυρίες Άννα – Καλή Καραμολέγκου, Μαργαρίτα Καραμολέγκου και Ρέα Κοτιώνη

Ο ξενοδοχειακός 'Ομιλος Γ&Ε Καραμολέγκος γιόρτασε πρόσφατα τα 50 του χρόνια. Με 4 ξενοδοχεία στη Σαντορίνη έχει σημαντική συμβολή στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού, με τον ιδρυτή του Γεώργιο Καραμολέγκο να αποτελεί μια εμβληματική μορφή ευρύτερα για τον ελληνικό τουρισμό.

Σήμερα στα ηνία του Ομίλου βρίσκονται η δεύτερη και η τρίτη γενιά της οικογένειας Καραμολέγκου, η οποία άνοιξε τον κύκλο των επομένων 50 χρόνων, με τη φιλοδοξία να συνεχιστεί η ανάπτυξη. Η διευθύνουσα σύμβουλος κυρία Μαργαρίτα Καραμολέγκου, στη συνέντευξή της στο Tornos News, που θα διαβάσετε στη συνέχεια, διατυπώνει την πεποίθησή της ότι η επιτυχής πορεία του Ομίλου θα συνεχισθεί, "διατηρώντας την αμεσότητα μιας φιλοξενίας με προσωπικό χαρακτήρα και προσωπικότητα", όπως λέει.

"Για μας τα ξενοδοχεία δεν είναι επάγγελμα, είναι κομμάτι της προσωπικότητάς μας", τονίζει χαρακτηριστικά η CEO του Ομίλου Καραμολέγκου, προσθέτοντας: "Την φιλοξενία την θεωρούμε τιμή και λειτούργημα".

Η κυρία Καραμολέγκου καταθέτει επίσης εξαιρετικά ενδιαφέρουσες θέσεις για τον υπερ-τουρισμό στη Σαντορίνη και για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον τουρισμό, υπογραμμίζοντας ότι η υπό εξέλιξη κρίση θα επιφέρει ανατροπές και στον τουρισμό.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη:

Τα πρώτα 50 χρόνια του ομίλου Καραμολέγκου

  • Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Γ&Ε Καραμολέγκος γιόρτασε στις 13 Ιουλίου 2022 τα 50 χρόνια λειτουργίας του. Ξεκίνησε με το ξενοδοχείο KAMARI BEACH το 1972 και στην πορεία έφτασε να διαθέτει 4 πολυτελή ξενοδοχεία πάντα στη Σαντορίνη. Δώστε μας επιγραμματικά τα πιο σημαντικά σημεία αυτής της πορείας του ομίλου.

Η τολμηρή  και πρωτοπόρα  ανέγερση του πρώτου ξενοδοχείου KAMARI BEACH το 1972  στην απολύτως παρθένα Σαντορίνη είναι σίγουρα η μία. Οι επόμενες επενδυτικές κινήσεις με τα ξενοδοχεία ROSE BAY 4 αστέρων,  το πρώτο στην κατηγορία του στο Καμάρι– των πολυτελών κατοικιών XENONES FILOTERA στο Ημεροβίγλι – και του  πρώτου ξενοδοχείου 5 αστέρων MAJESTIC HOTEL (η μελέτη του εγκρίθηκε το 1994!) στα Φηρά  είναι οι επόμενες.

  • Η όλη διαδρομή του ομίλου Καραμολέγκου την κατατάσσει στην πρωτοπορία της ανάπτυξης του τουρισμού της Σαντορίνης και κατ' επέκταση του ελληνικού τουρισμού. Σήμερα, στα ηνία του ομίλου βρίσκεται η δεύτερη και η τρίτη γενιά ξενοδόχων της οικογένειας Καραμολέγκου. Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που διέπουν τη φιλοσοφία ζωής των ξενοδόχων Καραμολέγκου και την επιχειρηματική κουλτούρα του ομίλου;

Είμαστε τόσο  διαφορετικοί μεταξύ μας! Κάθε ένας έχει, όμως, να προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό στην επιχείρηση. Σίγουρα η ενότητα που έχουμε επιδείξει μέχρι τώρα έχει συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων μας και στο να υπερβούμε τις δυσκολίες που εμφανίζονται κατά καιρούς. Επίσης η κοινή ρίζα – ο πατέρας, παππούς – άφησε κληρονομιά όχι μόνον υλική αλλά και επιχειρηματική. Σε επίπεδο μετόχων όλοι θέλουμε να αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτό που κάνουμε. Στην δουλειά αυτή βρισκόμαστε στα νερά μας, την φιλοξενία την θεωρούμε τιμή και λειτούργημα.

  • Στην εορταστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια ανακοινώσατε τη μετονομασία του ομίλου σε KORD HOTELS. Γιατί αποφασίσατε αυτή την αλλαγή και τι ακριβώς σημαίνει το KORD;

Τα 50 χρόνια λειτουργίας άνοιξαν έναν νέο κύκλο για τον όμιλο και θέλουμε να πιστεύουμε τον κύκλο των επομένων 50 χρόνων επιτυχούς λειτουργίας. Εκσυγχρονίζουμε συνεχώς το προφίλ του ομίλου σε όλα τα επίπεδα, τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στις παρεχόμενες υπηρεσίες, ακολουθώντας ορθές και σύγχρονες  επιχειρηματικές πρακτικές. Θέλαμε ως δεύτερη και τρίτη γενιά να δώσουμε το στίγμα μας με την καινούργια, πιο φιλική στη χρήση ονομασία, KORD HOTELS αλλά και να αποδώσουμε φόρο τιμής στο Γεώργιο Καραμολέγκο του οποίου το παρωνύμιο στο νησί της Σαντορίνης ήταν «Κόρδας» και υπήρξε μια εμβληματική μορφή για τον τουρισμό.

Προσωπικός χαρακτήρας και προσωπικότητα στη φιλοξενία του ομίλου

  • Είναι εντυπωσιακό ότι η οικογένεια παραμένει στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης του ομίλου επί 50 χρόνια, χωρίς να “ενδώσει” στους πειρασμούς συνεργασιών με εγχώριους ή ξένους ομίλους. Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;

Πράγματι και το έχουμε κάνει με πάθος. Για μας τα ξενοδοχεία δεν είναι επάγγελμα, είναι κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Θέλουμε να είμαστε ενεργοί και πιστεύουμε ότι έχουμε ακόμη πολλά να προσφέρουμε με τα δικά  μας χαρακτηριστικά και την δική μας υπογραφή σε ένα κόσμο που αλλάζει γρήγορα και που σύντομα θα αναγκαστεί να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του και την προσέγγισή του.  Ενσωματώνουμε τα χρήσιμα χαρακτηριστικά των ομίλων διατηρώντας την αμεσότητα μιας φιλοξενίας με προσωπικό χαρακτήρα και προσωπικότητα.  Στοχεύουμε πάντα στο να μπορεί ο όμιλος να αποκτά τα χαρακτηριστικά τέτοιων οργανισμών χωρίς την παθογένειά τους και διατηρώντας τον οικογενειακό του χαρακτήρα.

  • Πώς είναι διαρθρωμένο το διοικητικό σχήμα στον όμιλό σας; Πώς έχετε επιμερίσει τις ευθύνες μέσα στην ευρύτερη οικογένεια; Υπάρχει κάποιος που έχει το “πάνω χέρι” στις αποφάσεις;

Λειτουργούμε τηρώντας τους κανονισμούς πάρα το γεγονός ότι είναι μια αυστηρά οικογενειακή επιχείρηση. Η εμπειρία, το ένστικτο, οι γνώσεις αναδεικνύουν πιο ρόλο θα έχει ο καθένας και αυτό προκύπτει από τις εταιρικές επιβεβλημένες συλλογικές διαδικασίες. Το πάνω χέρι το έχει η πιο ορθή για τον όμιλο πρόταση.

  • Τι ρόλο έχουν διαδραματίσει στην ανάπτυξη οι γυναίκες της οικογένειας;

Πολύ ωραία ερώτηση. Έχουν πολύ σημαντικό ρόλο είναι η αλήθεια αλλά όχι με κριτήριο το φύλο τους. Κρίνουμε τους συνεργάτες από τις ικανότητες και τις προθέσεις τους και όχι τη διαφορετικότητά τους.

Επειγόντως μέτρα για τη διαχείριση του τουρισμού στη Σαντορίνη

  • Ζείτε και δραστηριοποιείστε σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του πλανήτη, την Σαντορίνη. Πολύ κουβέντα γίνεται για τον υπερ-τουρισμό στο νησί σας και για την ανάγκη να υπάρχουν πλέον ελεγχόμενες τουριστικές ροές. Ποια είναι η δική σας γνώμη, που έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί είστε από τους εμβληματικούς τουριστικούς ομίλους της Σαντορίνης;

Η Σαντορίνη είναι ένα τουριστικό υπερόπλο. Διατρέχει όμως αμέτρητους κινδύνους και κάποιους δεν τους έχει αποφύγει δυστυχώς. Δεν υπάρχει σχεδιασμός, υποδομές για τόσο μεγάλη προσέλευση επισκεπτών. Είναι αναντίστοιχο το οικονομικό της αποτέλεσμα ως προς την φροντίδα, την προστασία, το σχεδιασμό που προτείνει ή εφαρμόζει η πολιτεία. Επείγει πάντως η εφαρμογή σε πολλούς τομείς μέτρων και προϋποθέσεων για την προστασία του νησιού, των επισκεπτών και των επιχειρήσεων.

Η οικονομική κρίση θα φέρει ανατροπές και στον τουρισμό

  • Φοβάστε το ενδεχόμενο ότι η εν εξελίξει διεθνής οικονομική κρίση θα αλλάξει τις τάσεις στα ταξίδια και στις μετακινήσεις; Ότι, δηλαδή, αυτό το κύμα ακρίβειας θα “κλείσει” τον κόσμο στα σπίτια του για τα επόμενα χρόνια;

Νομίζω πως ναι. Έχω την εκτίμηση ότι θα μπούμε σε μια νέα σφοδρή κρίση η οποία αυτή την φορά θα είναι ενδεχομένως η αιτία για την οικονομική, κοινωνική και στο δικό μας τομέα τουριστική ανατροπή. Δε θα γίνει ανώδυνα  αλλά θα θέσει νέους όρους. Στον τουρισμό θα δημιουργήσει τάσεις απλούστερης, αυθεντικότερης, φιλικής προς το περιβάλλον και μετρημένης ως προς τους πόρους ανάπτυξης. Θα αναγκαστούμε ξενοδόχοι και επισκέπτες να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 28/08 22:57

    Ε.Ξ. Μαγνησίας | "Ταφόπλακα" για τον τουρισμό η εικόνα με τα νεκρά ψαριά στις παραλίες - Εξετάζονται μηνύσεις και αγωγές

  2. 28/08 15:51

    ΥΠΑ: Αναβάθμιση υποδομών αεροναυτιλίας με νέα συστήματα επικοινωνιών VCRS

  3. 28/08 15:46

    Ποιοι τελικά ενδιαφέρονται για τα αειφόρα ταξίδια;

  4. 28/08 14:39

    TUI: Ακυρώνει τις διακοπές στα κατεχόμενα της Κύπρου

  5. 28/08 13:28

    Μακρόχρονη μίσθωση του ξενοδοχειακού ακινήτου της Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μαρούσι

  6. 28/08 13:26

    Unforgettable Travel: Νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα με μικρά πλοία το 2025

  7. 28/08 13:12

    Vintage Travel: Προς διεύρυνση του χαρτοφυλακίου βιλών στην Ελλάδα

  8. 28/08 13:04

    Έρευνα: Η Ελλάδα στις καλύτερες χώρες του κόσμου για εργασία εξ αποστάσεως

  9. 28/08 12:36

    Από το Παρίσι στη Σαντορίνη Κορυφαία Ονόματα του αθλητισμού για το Santorini Experience 2024

  10. 28/08 12:28

    Πώς γίνεται η νέα απάτη στα ξενοδοχεία

  11. 28/08 12:07

    Αναταράξεις στις πτήσεις από μεθυσμένους Βρετανούς- ποια λύση προτείνει ο CEO της Ryanair

  12. 28/08 11:50

    Τουρισμός | Cheval Collection: Διάθεση για περισσότερες διακοπές το 2025 – Το 77% προτιμά τις απευθείας κρατήσεις

  13. 28/08 10:57

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Μύκονο - Αλλαγή χρήσης διαμερισμάτων ξενοδοχείου σε κατοικίες στην Εξοχή

  14. 27/08 20:36

    Επένδυση 200 εκατ. ευρώ | 100 πολυτελείς κατοικίες στην Costa del Sol από τους Rafael Nadal και Abel Matutes Prats

  15. 27/08 18:52

    Τουριστικές επενδύσεις ποιότητας με αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου του Υπερταμείου

  16. 27/08 16:20

    TUI: Κρήτη, Κως και Ρόδος σαρώνουν το φθινόπωρο – Ρεκόρ ζήτησης στις φθινοπωρινές διακοπές

  17. 27/08 16:02

    Η Ryanair κόβει πτήσεις από το Βερολίνο το 2025, επηρεάζονται και τα Χανιά – Καμπανάκι για όλα τα Γερμανικά αεροδρόμια

  18. 27/08 15:31

    «Τρυγοπατήματα» για 12η χρονιά με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

  19. 27/08 14:00

    Mano Cruises: Μειωμένες τιμές σε κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά τον Σεπτέμβριο

  20. 27/08 13:29

    Travelport: Η διαδικασία κράτησης προκαλεί στρες στους ταξιδιώτες

  21. 27/08 13:24

    Handelsblatt | Ελλάδα: Ζημιές δισεκατομμυρίων λόγω κλιματικής αλλαγής

  22. 27/08 12:39

    Το δυνατό διεθνές τριήμερο για τον τουρισμό έρχεται 12-14 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο!

  23. 27/08 12:35

    FedHATTA: Καμπάνια προώθησης της δραστηριότητας των Ελληνικών τουριστικών γραφείων στον ξενοδοχειακό κλάδο

  24. 27/08 12:34

    Qantas: Έκπτωση 85% σε εισιτήρια πρώτης θέσης... κατά λάθος!

  25. 27/08 12:16

    ΤUI Αυστρίας: Η Κρήτη στην κορυφή των προτιμήσεων για το φθινόπωρο του 2024

  26. 27/08 11:57

    Φορολογικοί έλεγχοι για «μαύρο χρήμα» σε ιδιοκτήτες ακινήτων που νοικιάζουν μέσω Airbnb και Booking

  27. 27/08 11:55

    Ξενοδοχεία: Έως 2% επιπλέον έσοδα από την πώληση επιπλέον υπηρεσιών

  28. 27/08 11:36

    Όμιλος Lufthansa | Επεκτείνεται η αναστολή πτήσεων στη Μέση Ανατολή

  29. 27/08 11:27

    Ρώμη, η πόλη των αιώνιων... selfies

  30. 27/08 11:21

    Πιστοποιούνται δύο ακόμη μουσεία, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αργους Ορεστικού και το Βυζαντινό Μουσείο Καστοριάς

  31. 27/08 11:06

    Νέα διεθνής έρευνα της Deloitte | Το Gen AI στις επιχειρήσεις: πώς το σήμερα καθορίζει το αύριο

  32. 27/08 10:34

    Υπερτουρισμός | Ακτιβιστές διώχνουν κρουαζιερόπλοια από το λιμάνι του Άμστερνταμ

  33. 27/08 09:40

    Στο Ηρώδειο η συνταρακτική Ιφιγένεια του Κουλιάμπιν

  34. 27/08 07:13

    Άδειες για επενδύσεις σε 2 ξενοδοχεία σε Ρόδο και Πάρο

  35. 27/08 07:11

    Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία στο Κουφονήσι και στη Μύκονο

  36. 26/08 14:20

    Τουρκικός τουρισμός | +8,3% οι αλλοδαποί τουρίστες στο 7μηνο - πρώτη εθνικότητα οι Ρώσοι

  37. 26/08 13:22

    Norwegian Cruise Line: Νέες κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά το καλοκαίρι του 2026

  38. 26/08 12:38

    Ισπανία: Ξεπέρασε, για πρώτη φορά, τα 140 ευρώ η μέση τιμή δωματίου

  39. 26/08 12:01

    SOS από την ξενοδοχειακή βιομηχανία: Σε κατάσταση εξάντλησης οι μισοί διευθυντές και εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία

  40. 26/08 11:31

    Airbnb | Μείωση τιμών στην Ευρώπη τον Ιούλιο, στην Ελλάδα η μεγαλύτερη πτώση (-9,8%)

  41. 26/08 10:41

    ΥΠΑ: Σε επίπεδα ρεκόρ η αεροπορική επιβατική κίνηση

  42. 26/08 10:08

    Η ταξιδιωτική βιομηχανία ευθύνεται για τον υπερτουρισμό

  43. 26/08 06:05

    Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία σε Παξούς και Κω

  44. 25/08 12:08

    Εγκρίσεις για 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο και στη Κεφαλονιά

  45. 25/08 07:11

    Ημερίδα για την κλιματική αλλαγή στη Χίο

  46. 25/08 07:10

    Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία στη Σίφνο και στη Σχοινούσα

  47. 25/08 06:08

    Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης – Δημήτρης Κρεμαστινός

  48. 24/08 12:12

    Booking.com | Πώς ένα ξενοδοχείο θα γίνει πιο ελκυστικό για τους νεαρούς επισκέπτες της Γενιάς Ζ

  49. 23/08 18:12

    Κρουαζιέρα | Η Celestyal ανακοινώνει αλλαγές στο πρόγραμμα της σεζόν 2024/2025

  50. 23/08 18:06

    Naoussa Street Food Festival-Wine Edition 2024

  51. 23/08 18:03

    Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών αφιερωμένο στην αρχαιότερη βυθισμένη πολιτεία

  52. 23/08 18:01

    Η βρετανική Express προβάλει τις Κυκλάδες

  53. 23/08 12:25

    FAZ: Η Αθήνα αδυνατεί να σταματήσει τη μαφία της Μυκόνου

  54. 23/08 10:36

    Αμερική | Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι ετοιμάζονται για μεγάλες απεργίες εάν δεν αυξηθούν οι μισθοί

  55. 23/08 10:10

    Αμερικανικός τουρισμός | Ρεκόρ στην επιβατική κίνηση προς Ευρώπη τον Ιούλιο του 2024- αυξημένη και έναντι του 2019

  56. 23/08 09:41

    Ο όμιλος Jet2 ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα city breaks 2025-26 | περιλαμβάνεται και η Αθήνα

  57. 23/08 07:44

    ‘Άδειες για πλωτές εξέδρες σε Κεφαλονιά και Λευκάδα

  58. 23/08 06:40

    Άδειες για χρήση νερού από γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία της Κέρκυρας

  59. 22/08 16:30

    Προσπάθεια εξαπάτησης μελών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

  60. 22/08 13:35

    Η Σερβία στεγνώνει, SOS από τους κτηνοτρόφους

  61. 22/08 13:08

    Ελληνικός τουρισμός | Γιατί το 2019 παραμένει η χρονιά ρεκόρ - οι επιβαρύνσεις γονατίζουν τα ξενοδοχεία

  62. 22/08 12:32

    Έλενα Ράπτη | Προώθηση του ελληνικού τουρισμού στην Αυστραλία- συνάντηση με την εκδότρια του Ελληνικού Κήρυκα

  63. 22/08 12:24

    ΕΛΣΤΑΤ | Οριακές αυξήσεις σε αφίξεις και διανυκτερεύσεις στα καταλύματα τον Ιούνιο

  64. 22/08 11:17

    Ξενοδοχεία | Lodging Econometrics: Πάνω από 1.100 νέα ξενοδοχεία θα ανοίξουν στην Ευρώπη έως το 2026

  65. 22/08 10:30

    Τουρισμός | Ακριβότερη η Ελλάδα για τους Πολωνούς στις αρχές Σεπτεμβρίου

  66. 22/08 07:59

    100 χρόνια από τη γέννηση του Ευγένιου Σπαθάρη - 25ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών, Σπαθάρεια, στο Μαρούσι

  67. 22/08 07:08

    Η ιστορία του διατηρητέου κτηρίου Ευτέρπη στο Λαύριο και οι διαδικασίες αποκατάστασης

  68. 21/08 18:11

    Άδειες για επενδύσεις μικρής κλίμακας σε 2 ξενοδοχεία στην Πιερία και στη Σάμο

  69. 21/08 17:47

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | -3,1% η μέση δαπάνη ανά ταξίδι το α΄εξάμηνο - οι επιδόσεις των βασικών αγορών

  70. 21/08 17:18

    Συναυλία του Πάνου Βλάχου στη Καρδαμύλη

  71. 21/08 14:53

    Δήμος Αθηναίων: Απομάκρυνση σκηνών από τον αρχαιολογικό χώρο του Λόφου Φιλοπάππου

  72. 21/08 11:38

    Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής | Αυτοψία για τις ζημιές σε μνημεία από την πυρκαγιά

  73. 21/08 11:35

    Πάνος Κυρίτσης - Success Story: Selected Hideaways, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων & βιλλών

  74. 21/08 11:10

    Süddeutsche Zeitung | Kύπρος: Καλώς ήρθατε σε ένα νησί εγκλωβισμένο ανάμεσα σε πολέμους

  75. 21/08 10:51

    Μοτοτουρισμός από τη Harley Davidson Club Hellas στη λίμνη Πλαστήρα

  76. 21/08 10:17

    Οι ντόπιοι πρέπει να αποφασίσουν πόσο τουρισμό θέλουν στη Μαγιόρκα- κατανοητές οι διαμαρτυρίες

  77. 21/08 07:19

    ΕΟΤ Βρετανίας | Ταξίδι εξοικείωσης στην Αμοργό

  78. 21/08 07:16

    Καλοκαιρινή Πανελλήνια Συνάντηση των Vespa Clubs στην Αργολίδα

  79. 21/08 06:29

    Άδειες για επισκευές και ανακαινίσεις σε 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο και στην Αθήνα

  80. 20/08 18:35

    Ευρωπαϊκός τουρισμός | Ταξίδια χωρίς χρονοβόρους ελέγχους στα σύνορα της ΕΕ (και για τους Βρετανούς)

  81. 20/08 15:09

    «Οι γυναίκες συναντούν το Φεστιβάλ Κρήτης» σε μια γιορτή πολιτισμού και ισότητας

  82. 20/08 15:06

    Αυξητικοί ρυθμοί στις επιδόσεις καταλυμάτων και εστίασης στο Βόρειο Αιγαίο τον Μάιο και Ιούνιο

  83. 20/08 13:19

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +15,5% οι αφίξεις, +12,2% οι εισπράξεις το α΄εξάμηνο

  84. 20/08 13:09

    +9,5% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το 7μηνο Ιανουαρίου- Ιουλίου 2024

  85. 20/08 12:43

    «Η Αθήνα θα γίνει Κάιρο» | Το μικροκλίμα μετά τις πυρκαγιές- τι λέει περιβαλλοντολόγος

  86. 20/08 12:39

    Έλενα Ράπτη: Συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό

  87. 20/08 11:30

    Έργα ύψους €4,3 δισ. στη Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ

  88. 20/08 11:05

    Ο τζίρος σε καταλύματα και εστίαση στις Κυκλάδες το β΄τρίμηνο

  89. 20/08 10:30

    Τουρισμός | Λιγότερα σουβενίρ αγοράζουν οι Βρετανοί στις διακοπές τους - οι λόγοι

  90. 20/08 10:22

    ΔΥΠΑ | Ημέρες Καριέρας στη Θεσσαλονίκη

  91. 20/08 07:31

    Στις 27 Αυγούστου κατεδαφίσεις καταλήψεων Τμημάτων Αιγιαλού επί της Λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου

  92. 20/08 07:29

    Γιορτή Μήλου στη Λάρισα

  93. 19/08 22:12

    Discover Airlines: Δύο νέοι προορισμοί στην Ελλάδα το 2025 - Αυξημένες πτήσεις προς Ηράκλειο

  94. 19/08 21:46

    Oceania Cruises: Νέα πολυτελής κρουαζιέρα με αναχώρηση από την Αθήνα το 2025

  95. 19/08 19:58

    Περιφέρεια Κρήτης | Ευχαριστήρια επιστολή σε ξενοδοχεία για τα κλινοσκεπάσματα στους Πυροσβέστες στην πυρκαγιά του Δήμου Αμαρίου

  96. 19/08 19:15

    Η τουριστική βιομηχανία στρέφεται στα ιδιωτικά νησιά - είναι η λύση στον υπερτουρισμό;

  97. 19/08 19:02

    Sky Express | Νέες χειμερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και 7 ευρωπαϊκών πόλεων

  98. 19/08 13:52

    Βελτιώστε τα Online Μαθήματα Αγγλικών με Διαδραστικά Εργαλεία

  99. 19/08 13:05

    Έλενα Ράπτη | Ανάδειξη των Τρικάλων μέσω του γαστρονομικού τουρισμού

  100. 19/08 12:26

    Δύο εγκρίσεις για συγχωνεύσεις εταιρειών