Ξενοδοχεία | Η βιωσιμότητα μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών

Ξενοδοχεία | Η βιωσιμότητα μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτώνΔωμάτιο του Frasers

Το Frasers είναι μια πολυβραβευμένη φάρμα, με ξενοδοχείο 4 αστέρων και εστιατόριο, που βρίσκεται σε μια ιδιωτική έκταση τριακοσίων στρεμμάτων στην καρδιά της υπαίθρου του Κεντ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τόσο το εστιατόριο όσο και το ξενοδοχείο λειτουργούν με βιώσιμο τρόπο. Κάτι, που επιβραβεύεται κάθε χρόνο με Traveller Review Award της Booking.com.

H πλατφόρμα φιλοξένησε πριν από λίγες ημέρες τις απόψεις της ιδιοκτήτριας του Frasers, Lisa Fraser, που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για όλους τους οικοδεσπότες καταλυμάτων κάθε είδους, καθώς το ζήτημα της βιωσιμότητας θα βρίσκεται στο επίκεντρο για τα πολλά επόμενα χρόνια....

Διαβάστε τι γράφει η κυρία Lisa Fraser...

Η εμπειρία των επισκεπτών έχει πρωταρχική σημασία

"Η εμπειρία των επισκεπτών είναι ό,τι πιο σημαντικό για όσους εργάζονται στον κλάδο της φιλοξενίας. 

Αυτό ισχύει για όλους και ιδιαίτερα για εμάς, ως ανεξάρτητο κατάλυμα στην αγροτική περιοχή του Κεντ. Δεν διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα μάρκετινγκ και απέχουμε αρκετά από τα περισσότερα μέρη όπου σταματούν οι επισκέπτες που περνούν από την περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από τους βασικότερους τρόπους για να μάθει κανείς για εμάς είναι τα σχόλια και η διαφήμιση από στόμα σε στόμα.

Εκτός από το να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τους επισκέπτες, πιστεύουμε πως και η ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα μπορεί να έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην εμπειρία των επισκεπτών.

Για πολύ καιρό, η εστίαση στους δύο αυτούς παράγοντες ταυτόχρονα μπορεί να φάνταζε παράλογο. Στο παρελθόν, επικρατούσε η αντίληψη πως η βιωσιμότητα στη φιλοξενία είχε να κάνει με την εξοικονόμηση χρημάτων και τη μείωση του φόρτου εργασίας με λιγότερους καθαρισμούς δωματίων, επαναχρησιμοποίηση πετσετών και άλλα. Βρισκόμαστε όμως σε μια συναρπαστική περίοδο για τον κλάδο, όπου καταλαβαίνουμε ότι κάτι τέτοιο ενδέχεται να μην ισχύει. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι επισκέπτες, αρχίζουν να κατανοούν το πώς η βιωσιμότητα μπορεί και πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι όλων των πραγμάτων.

Πώς βλέπουμε εμείς τη βιωσιμότητα

Η βιωσιμότητα βρίσκεται σε ο,τιδήποτε κάνουμε. 

  • Είναι στην ενέργεια που καταναλώνουμε. Πάνω από τη μισή (55%) ενέργεια που χρησιμοποιούμε προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές. Μάλιστα έχουμε επιτύχει τον στόχο μας για ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα αντισταθμίζοντας το υπόλοιπο ποσοστό.
  • Είναι στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τις μετακινήσεις, όπου το προσωπικό μας φροντίζει ώστε οι μεταφορές να γίνονται με κοινή χρήση αυτοκινήτου και παραλαμβάνει τους επισκέπτες από τον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό για να είναι και οι δικές τους μετακινήσεις βιώσιμες.
  • Είναι στο φαγητό που προσφέρουμε, προσπαθώντας να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά τοπικής προέλευσης. Για παράδειγμα, προμηθευόμαστε όλο μας το γάλα, την κρέμα γάλακτος και άλλα προϊόντα από την τοπική γαλακτοπαραγωγική φάρμα. Έπειτα, δίνουμε μεγάλη σημασία στην υπηρεσία παροχής τροφίμων από τον κήπο κατευθείαν στο τραπέζι, κάτι το οποίο μας βοηθά να μειώνουμε τη σπατάλη τροφίμων σε ποσοστό κάτω από 5% προσφέροντας ποιότητα και ποικιλία επιλογών που κάνουν τους επισκέπτες να θέλουν να ξανάρθουν. Πράγματι, συχνά λαμβάνουμε διθυραμβικά σχόλια για το φαγητό μας και μόνο, και οι επισκέπτες που έχουν μείνει στο κατάλυμά μας συνηθίζουν να επιστρέφουν έστω και για ένα κυριακάτικο γεύμα!
  • Είναι και στον τρόπο με τον οποίο στηρίζουμε την τοπική κοινότητα. Με βάση τους υπολογισμούς μας, υποστηρίζουμε συνολικά 62 αγροτικές επιχειρήσεις, από την απευθείας συνεργασία με υδραυλικούς, κηπουρούς κλπ. έως την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών που μπορεί να ενδιαφέρουν τους επισκέπτες. Για παράδειγμα, μπορούμε να οργανώσουμε γευσιγνωσίες κρασιού για τους επισκέπτες σε κάποιον τοπικό παραγωγό χωρίς να χρεώσουμε διαχειριστικά έξοδα, απλώς για να βελτιώσουμε την εμπειρία των επισκεπτών στηρίζοντας ταυτόχρονα και μια τοπική επιχείρηση.

Η σημασία της βιωσιμότητας είναι μεγαλύτερη από ποτέ για τους επισκέπτες

Πήρα το πτυχίο μου στις περιβαλλοντικές επιστήμες το 1986, επομένως η βιωσιμότητα είναι ένας κλάδος που με ενδιέφερε από παλιά. Έχω παρατηρήσει, όμως, ότι αποτελεί όλο και περισσότερο έναν από τους λόγους για τους οποίους μας επιλέγουν οι επισκέπτες, ενώ αναφέρεται πιο συχνά και στα σχόλια που λαμβάνουμε.

Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα Βιώσιμων Ταξιδιών της Booking.com βοηθάει τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τη βιωσιμότητα να μας βρίσκουν πιο εύκολα, αλλά ακόμα και εκείνοι που δεν μας επιλέγουν λόγω του προφίλ και των παροχών μας για τη βιωσιμότητα λένε ότι όταν έρχονται και το βλέπουν με τα μάτια τους, καταλαβαίνουν.

Φαίνεται πως η πανδημία ήταν ένα είδος ορόσημου. Ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται την αξία της τοπικής κοινότητας και να σκέφτεται τον αντίκτυπό του σε ευρύτερο επίπεδο στον πλανήτη. Όσο κι αν θέλουν να ταξιδέψουν και να συλλέξουν εμπειρίες, μερικές φορές νιώθουν ενοχές για τις πιθανές επιπτώσεις. Στην προσπάθειά μας για μεγαλύτερη βιωσιμότητα, προσφέρουμε στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν μια δόση πολυτέλειας χωρίς ενοχές.

Εξασφάλιση της αντοχής στον χρόνο

Αν και η βιωσιμότητα αφορά το περιβάλλον, δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε αυτό και περιλαμβάνει πολλά ακόμα. 

«Βιώσιμο» σημαίνει οικονοµικά εφικτό. Σημαίνει στήριξη των τοπικών κοινοτήτων. Σημαίνει αλλαγή με την πάροδο του χρόνου, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες αυτό που πραγματικά θέλουν, προστατεύοντας ταυτόχρονα αυτό που έχει πραγματικά αξία.

Είμαστε μια φάρμα τέταρτης γενιάς και τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από το ξεκίνημά μας. Αυτό που είμαστε στην ουσία, όμως, παραμένει το ίδιο. Πιστεύω πως αυτή η συνέχιση της προσφοράς έχει τεράστια σημασία. 

Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια φιλοξενήσαμε ένα γλυκύτατο ζευγάρι. Απόλαυσαν τόσο πολύ την εμπειρία, που πρότειναν στην κόρη τους να κάνει τον γάμο της στον χώρο μας. Μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, μας επισκέφτηκαν και λίγους μήνες αργότερα παντρεύτηκαν εδώ.

Πρόσφατα, η κόρη και ο σύζυγός της μας επισκέφτηκαν ξανά, αυτήν τη φορά με τα δικά τους παιδιά.

Και ποιος ξέρει; Αν μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά βιώσιμο, ίσως μια μέρα κάποιο από αυτά τα παιδιά να έρθει κι αυτό στο κατάλυμά μας με τα παιδιά του".

  • Τo κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου έχει το δικό του μοναδικό σχεδιασμό. Ένας παραδοσιακός αχυρώνας έχει διαμορφωθεί για το δείπνο, με θέα στην ύπαιθρο του Κεντ. Το μπαρ "Garden" είναι το τέλειο μέρος για να απολαύσει ο επισκέπτης ένα ποτήρι τοπικό κρασί και να παρακολουθήσει τον ήλιο να δύει. Γι αυτό η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα στα ζευγάρια - τη βαθμολόγησαν με 9,0 για ένα ταξίδι δύο ατόμων.

 Το Frasers


       

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 19/11 04:11

    Μεγάλη αύξηση του φόρου sτις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις στη Βουδαπέστη και αναστολή νέων αδειών

  2. 19/11 04:09

    Δήμος Καντάνου-Σελίνου: Αίτηση για το πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης του καταδυτικού τουρισμού

  3. 19/11 04:05

    Δήμος Καλαμάτας: Άρση καταγγελίας μίσθωσης του ακινήτου «Ξενοδοχείο Βασιλικόν»

  4. 19/11 04:04

    Υπουργείο Τουρισμού: Ομάδα Εργασίας για τον κώδικα νομοθεσίας για τις τουριστικές επιχειρήσεις

  5. 19/11 04:01

    Δήμος Αλίμου: Πρόταση χρηματοδότησης για κατασκευή ελεύθερου τεχνητού υποβρύχιου αξιοθέατου

  6. 18/11 17:51

    MSC Cruises: Πρεμιέρα με κρουαζιέρες από τον Πειραιά για την πρώτη χειμερινή σεζόν στην Ελλάδα

  7. 18/11 16:39

    Οι νέες δράσεις για τον ελληνικό τουρισμό μέσα από τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

  8. 18/11 16:33

    Airbnb: Χωρίς αποτέλεσμα η "καταστολή" των βραχυχρόνιων μισθώσεων (και) στη Βαρκελώνη

  9. 18/11 16:05

    Γνώμη | Η κλιματική κρίση και οι αρνητές της...

  10. 18/11 15:14

    FTI: Πωλήθηκε το Labranda Marine Aquapark στην Κω

  11. 18/11 13:47

    Έρευνα: Οι ταξιδιώτες θέλουν βιομετρικά στοιχεία και μεγαλύτερη ασφάλεια στα ταξίδια

  12. 18/11 12:14

    Ryanair: Nέα εποχική σύνδεση Βρυξέλλες – Νέα Αγχίαλος το 2025

  13. 18/11 12:06

    Τι ξεχνούν οι επιβάτες στα ταξί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη | Πολλά κινητά τηλέφωνα και μία σόμπα....

  14. 18/11 12:01

    Η Ρόδος υποστηρίζει την ίδρυση Εθνικού Φορέα Συνεδριακού Τουρισμού

  15. 18/11 11:54

    Η κλιματική κρίση «θάνατος» για τις μεγαλουπόλεις

  16. 18/11 11:50

    Sky Express: Ξεκίνησαν καθημερινές πτήσεις Αθήνα - Κωνσταντινούπολη

  17. 18/11 11:33

    Αντώνης Παγώνης | 10ετές πρόγραμμα για την προβολή συγκεκριμένων προορισμών

  18. 18/11 11:32

    CNT: Η Αθηναϊκή Ριβιέρα στους 11 κορυφαίους προορισμούς διακοπών στην Ευρώπη για το 2025

  19. 18/11 11:24

    O Χάρης Θεοχάρης στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

  20. 18/11 11:04

    Τουρισμός | Τάση για κρατήσεις εκτός αιχμής από τους Βρετανούς

  21. 18/11 10:35

    ΠΟΤΑΠ | Δράσεις για την προβολή του Ολύμπου

  22. 18/11 10:24

    Wyndham Hotels: Νέος αναπτυξιακός κύκλος στην Ελλάδα σε δημοφιλείς και λιγότερο γνωστούς προορισμούς

  23. 18/11 06:05

    EOT | 'Αδεια χρήσης για 3 αφίσες για την «The Corfu Trilogy»

  24. 17/11 16:35

    Τουρισμός | Τέλος Ανθεκτικότητας: Λάθος υπολογισμός για τα έσοδα από τα ξενοδοχεία, που οδηγεί σε δίκαιη μείωση 50% του Τέλους!

  25. 17/11 07:55

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής δήμου Παρανεστίου

  26. 17/11 07:14

    Υπουργείο Τουρισμού: Μία έγκριση και μία απόρριψη για χρηματοδότηση αναβάθμισης τουριστικών λιμένων

  27. 17/11 07:09

    Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου | Να ανασταλεί η ένταξη της παραλίας Κέρους Λήμνου στις «απάτητες»

  28. 17/11 06:54

    Οι ευκαιρίες τοποθέτησης ελληνικών κρασιών σε ισπανικά εστιατόρια και ξενοδοχεία

  29. 17/11 06:21

    Διαγωνισμός για λειτουργία παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας

  30. 17/11 04:17

    Δημόσιος Διαγωνισμός για τη μίσθωση 4 κυλικείων του αθλητικού κέντρου Μίκρας

  31. 16/11 19:59

    Ιταλία: Μέτρα κατά του υπερτουρισμού στην Πομπηία - όριο 20.000 επισκεπτών την ημέρα

  32. 16/11 14:10

    CV Villas | +29% οι κρατήσεις για βίλες στην Ελλάδα το 2025

  33. 16/11 11:45

    Κομισιόν | Ελληνική οικονομία: Ανάπτυξη πάνω από 2% μέχρι και το 2026

  34. 16/11 11:21

    Κυρίαρχο το ελληνικό μέλι στην κυπριακή αγορά

  35. 16/11 11:20

    Συνεργασία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Λάρισας και του Ελληνικού Δικτύου Δήμων με Ποτάμια

  36. 16/11 01:13

    Θετικά τα μηνύματα για τη Σαντορίνη από την WTM | Στόχος η επαναφορά της στην κορυφή

  37. 16/11 01:08

    Philoxenia 2024 | «Δυτική Μακεδονία: Ένα ταξίδι πέρα από το συνηθισμένο»

  38. 15/11 15:49

    Ryanair | 3,7 εκατ. θέσεις για Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025

  39. 15/11 15:12

    Επιμελητήριο Ηρακλείου | Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας με πιστοποίηση

  40. 15/11 15:01

    Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Ποιοι εκλέχτηκαν για το νέο Δ.Σ.

  41. 15/11 14:56

    Παγκόσμια Ημέρα Μπακλαβά - 17 Νοεμβρίου

  42. 15/11 14:52

    Η Μήλος στους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για συνέδρια και επαγγελματικά ταξίδια

  43. 15/11 14:50

    Oceania Cruises: Τρεις νέες κρουαζιέρες με Ελληνικά λιμάνια το 2026

  44. 15/11 14:09

    FedHATTA/ HATTA: Οι διεθνείς επαγγελματίες του οργανωμένου τουρισμού γνωρίζουν την Κρήτη

  45. 15/11 12:35

    Τουρισμός: Η Σουηδία πρώτη χώρα στον κόσμο με εμπορικό σήμα, για να μην μπερδεύονται οι ταξιδιώτες!

  46. 15/11 11:59

    "Ετοιμάζω ολοκληρωμένη και σύγχρονη ευρωπαϊκή στρατηγική για τον τουρισμό"

  47. 15/11 11:52

    ΠΟΤ: Ένα Ελληνικό χωριό και δύο κυπριακά ανάμεσα στα 55 Καλύτερα Τουριστικά Χωριά στον κόσμο για το 2024

  48. 15/11 11:20

    HOTREC: H Booking.com δεν συμμορφώθηκε με την Ευρωπαϊκή οδηγία για τις Ψηφιακές Αγορές

  49. 15/11 10:39

    Ανακαλύψτε το Conit.Cloud: Την All-in-One εφαρμογή με ΑΙ, για πελάτες και προσωπικό (ΕΡΓΑΝΗ)

  50. 15/11 10:26

    Πτώση στις παγκόσμιες πωλήσεις προσωπικών ειδών πολυτελείας το 2025

  51. 15/11 07:53

    Εγκρίσεις για 2 ξενοδοχεία στο Γύθειο και στη Μύκονο

  52. 15/11 07:51

    Μελέτη για την κλιματική αλλαγή και τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη σε Καβάλα και Θάσο

  53. 15/11 07:43

    ‘Έργο για την προβολή της Πολιτιστικής Διαδρομής Οιδίπους

  54. 15/11 07:37

    Δημιουργία Ψηφιακής Κιβωτού της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα

  55. 15/11 07:34

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής δήμου Κέας

  56. 14/11 23:06

    Δέκατο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας (2 - 4 Δεκεμβρίου)

  57. 14/11 22:41

    Τουρισμός | Τι προβλέπει το επικρατέστερο σενάριο για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Θήρας

  58. 14/11 22:36

    Ό,τι κάνουμε καλά, να το κάνουμε καλύτερα

  59. 14/11 17:59

    AEGEAN | Ιστορικό ρεκόρ στην επιβατική κίνηση και κύκλο εργασιών στο 9μηνο

  60. 14/11 17:19

    Τα τουριστικά έσοδα αποπληθωρισμένα είναι σαφώς χαμηλότερα από το 2019

  61. 14/11 16:54

    Ποιον Ελληνικό προορισμό αποθεώνει ο οδηγός Fodor's Travel, ανάμεσα στους 25 καλύτερους στον κόσμο για το 2025

  62. 14/11 16:45

    Ε.Ξ. Μεσσηνίας | Υπάρχει μια απαξίωση του ξενοδοχειακού κλάδου εκ μέρους της κυβέρνησης

  63. 14/11 16:39

    Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών | Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best IPO Communications

  64. 14/11 15:19

    TUI: Πιο ισχυρή παρουσία στην Τσεχία – Τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός η Κρήτη

  65. 14/11 14:30

    Προβολή της Πιερίας με καθοδήγηση από την Marketing Greece

  66. 14/11 14:18

    Όλη η Ελλάδα on line! Αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου, των social media και των online αγορών

  67. 14/11 14:07

    Τουρισμός: Αυτές θα είναι οι 7 πιο καταλυτικές αλλαγές στα ταξίδια το 2025 - Από την αστροπαρατήρηση και τα dupes μέχρι την A.I.

  68. 14/11 13:41

    Deloitte | Οι τάσεις των εμπορικών ακινήτων

  69. 14/11 13:28

    Costa Cruises | Οι κρουαζιέρες με ελληνικά λιμάνια το 2026

  70. 14/11 12:49

    «Πράσινο φως» για το Καταδυτικό Πάρκο στους Φούρνους Ικαρίας

  71. 14/11 12:39

    Volotea: Νέα σύνδεση Άραξος – Λιλ το καλοκαίρι του 2025

  72. 14/11 12:16

    Juneyao Airlines: Συνεργασία κοινού κωδικού με την Aegean για 7 συνδέσεις από την Αθήνα

  73. 14/11 12:10

    Η Celestyal προσθέτει 47 καμπίνες στο Celestyal Discovery

  74. 14/11 11:59

    Lufthansa | 11 ελαφρά τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση πάνω από τον Ατλαντικό

  75. 14/11 11:46

    SPIEGEL Online | Tο χωριό της Πελοποννήσου που μάχεται με τον αφανισμό

  76. 14/11 11:28

    Ξενοδοχεία | Τα οφέλη από μια βιώσιμη προσέγγιση των τροφίμων

  77. 14/11 07:15

    Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κρήτη

  78. 14/11 07:10

    Δωρεά γλυπτού μνημείου θυμάτων Τεμπών στον δήμο Θεσσαλονίκης

  79. 14/11 07:06

    Νέες δωρεές από ξενοδοχεία

  80. 14/11 07:04

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής δήμου Ιθάκης

  81. 14/11 07:00

    Spata Run: Αθλητική εκδήλωση στα Σπάτα

  82. 13/11 16:47

    O Ευγένιος Βασιλικός νέος πρόεδρος της ΕΞΑΑΑ

  83. 13/11 16:19

    Τουρισμός: Οι Βρετανοί και oι Αμερικανοί αποφεύγουν τις περιόδους υψηλής ζήτησης για ταξίδια

  84. 13/11 15:17

    SiteMinder: Έρχεται ο νέος πολυδιάστατος ταξιδιώτης "everything traveller" – Ποιες αλλαγές σηματοδοτεί στα ταξίδια

  85. 13/11 14:44

    Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών | ΙΟΒΕ: Προτάσεις για την ευημερία πολιτών και επιχειρήσεων

  86. 13/11 14:33

    Air France | Δωρεάν Wi-Fi εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας σε όλα τα αεροσκάφη της

  87. 13/11 14:28

    Υπερτουρισμός: Μάχη για την τέλεια σέλφι στη Ρώμη

  88. 13/11 14:20

    Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays | 13η βάση στο Λούτον το 2025 με πτήσεις και σε ελληνικά νησιά

  89. 13/11 14:14

    Όμιλος Lufthansa | 12.000 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 300 προορισμούς το καλοκαίρι του 2025

  90. 13/11 14:03

    Wyndham Travel Packages: Νέα δυνατότητα κράτησης διαφορετικών υπηρεσιών για τα μέλη Wyndham Rewards

  91. 13/11 13:02

    Condor: Αυξημένη συχνότητα πτήσεων σε 9 δρομολόγια προς Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025

  92. 13/11 12:52

    Aegean Airlines: Πτήσεις κοινού κωδικού με την Discover για καλοκαιρινές συνδέσεις από τη Γερμανία

  93. 13/11 12:17

    Η Κρήτη φλερτάρει με το 1 εκατ. αφίξεις από τη βρετανική αγορά | +10% οι προκρατήσεις για το 2025

  94. 13/11 11:39

    Ελληνικός τουρισμός: +18,3% οι αφίξεις Ινδών στην Ελλάδα το περασμένο 12μηνο

  95. 13/11 11:28

     "Κορυφαίος Αναδυόμενος Προορισμός" η Κάρπαθος στα Greek Travel Awards στην WTM του Λονδίνου

  96. 13/11 11:13

    COP29: Δυναμική ένταξη του τουρισμού στις δράσεις για την κλιματική αλλαγή

  97. 13/11 10:45

    TUI Care Foundation και ΑΡΧΕΛΩΝ απελευθερώνουν θαλάσσια χελώνα με πομπό στην Ελλάδα

  98. 13/11 10:26

    Στην ηγεσία της TUI μέχρι το 2028 ο CEO και ο CFO

  99. 13/11 09:45

    Τουρισμός | Η Alltours αναδείχθηκε πρώτη στην εμπιστοσύνη των Γερμανών ταξιδιωτών μεταξύ των t.o.'s

  100. 13/11 07:49

    Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ρόδο και Σαντορίνη