Booking.com | Καθοριστικός ο ρόλος των καταλυμάτων στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων

Booking.com | Καθοριστικός ο ρόλος των καταλυμάτων στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης (World Food Programme) των Ηνωμένων Εθνών, το ένα τρίτο όλων των τροφίμων που παράγονται παγκοσμίως σπαταλάται.

Γι αυτό το λόγο η Booking,com ζήτησε από έναν ειδικό τον Benjamin Lephilibert, Founder and Managing Director of LightBlue, να εξηγήσει στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων όλων των μορφών πώς πρέπει να διαχειρισθούν αυτό το ζήτημα.

"Ως πάροχος καταλύματος, μπορείτε να διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και να ενισχύσετε τη συνολική βιωσιμότητα του καταλύματός σας", τονίζει η πλατφόρμα στους συνεργάτες της οικοδεσπότες.

Ιδού το άρθρο του κ.Benjamin Lephilibert:

Ως πάροχος καταλύματος, μπορεί να φιλοξενείτε εκατοντάδες ή χιλιάδες άτομα στα καταλύματά σας κάθε χρόνο. Είναι υπέροχο που δημιουργήσατε ένα μέρος όπου τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορούν να χαλαρώνουν, να απολαμβάνουν στιγμές με τις οικογένειες και τους φίλους τους, καθώς και να γνωρίζουν νέα μέρη.

Αυτό σας παρέχει, επίσης, τη μοναδική δυνατότητα να αφήσετε το δικό σας αποτύπωμα στην ελαχιστοποίηση της σπατάλης τροφίμων: βοηθώντας κάθε επισκέπτη να περιορίσει τη σπατάλη, ο αντίκτυπος μπορεί να είναι σημαντικός. Δείτε πώς μπορείτε να περιορίσετε τη σπατάλη τροφίμων και να δώσετε τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές.

Γιατί είναι πρόβλημα η σπατάλη τροφίμων;

Σκεφτείτε για λίγο το ταπεινό καρπούζι. Ως καταναλωτές, μπορεί να το γνωρίζουμε ως μόνο προϊόν. Πηγαίνετε στο μανάβικο ή το σούπερ μάρκετ και αγοράζετε ένα. Αλλά πώς έφτασε το καρπούζι στο σούπερ μάρκετ σας; Τα καρπούζια χρειάζονται 80 έως 100 ημέρες για να ωριμάσουν, ανάλογα με την ποικιλία. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει ανθρώπινη εργασία, χρήση γης, νερό και όλον τον άνθρακα που, φυσικά, απορρέει από τη γεωργία μεγάλης κλίμακας.

Αν αγοράσετε ένα καρπούζι και πάει χαμένο, τότε στην πραγματικότητα, όλοι οι πόροι που διατέθηκαν για την καλλιέργεια, την ανάπτυξη, τη διανομή και την αποθήκευση του φρούτου πάνε χαμένοι. 

Η σπατάλη τροφίμων ευθύνεται περίπου για το 8% των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, δηλαδή δύο έως τρεις φορές περισσότερο από ό,τι ο κλάδος των αερομεταφορών.

Εκτιμούμε ότι μόνο το 3% των ξενοδοχείων και των εστιατορίων παρακολουθούν το ζήτημα της σπατάλης τροφίμων. Το κόστος; Η σπατάλη τροφίμων αναλογεί στο 6-14% των εσόδων τους από τα τρόφιμα. Κι όπως λέει μια ρήση, «αν δεν το παρακολουθείς, δεν το διαχειρίζεσαι». Εάν τα ξενοδοχεία μείωναν απλώς το κόστος τους ανά γεύμα κατά 3 έως 5%, τα μεγάλα ξενοδοχεία θα εξοικονομούσαν 150 με 200.000 $ ετησίως.

Πώς μπορεί να περιοριστεί η σπατάλη τροφίμων;

Στα συμπεριφορικά οικονομικά, γίνεται συχνά λόγος για «σκούντημα» των ανθρώπων. Αντί να επιβάλλουμε αυστηρά καθορισμένους περιορισμούς, μπορούμε να επηρεάσουμε τους ανθρώπους, ώστε να παίρνουν πιο συνειδητοποιημένες αποφάσεις και να κάνουν πιο ενημερωμένες επιλογές.

Οι περισσότεροι επισκέπτες θέλουν να συνεισφέρουν περισσότερο στη βιωσιμότητα και να επιδεικνύουν σεβασμό. Με τα κατάλληλα «σκουντήματα», μπορείτε να τους βοηθήσετε προς αυτήν την κατεύθυνση. Για παράδειγμα, παρέχοντας μικρότερα πιάτα για τον μπουφέ, μπορείτε να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες να είναι πιο προσεκτικοί στις μερίδες των γευμάτων τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν λιγότερα αποφάγια.

Υπάρχουν σημεία επαφής σε όλο το κατάλυμα, όπου μπορείτε να προσφέρετε στους επισκέπτες λεκτικές ή οπτικές ενδείξεις. Η στρατηγική τοποθέτηση μικρών αφισών σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, κοντά σε κάδους ή στην κουζίνα, μπορεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική κίνηση.

Η μείωση της σπατάλης τροφίμων αποτελεί επίσης καλή αφορμή για να γίνετε πιο επινοητικοί. Τα λαχανικά μπορούν να αξιοποιηθούν για την παραγωγή ζωμών ή σούπας, ενώ το μπαγιάτικο ψωμί μπορεί να μετατραπεί σε κρουτόν ή γαλέτα. Επίσης, υπάρχουν συνεργασίες που μπορείτε να κάνετε με τοπικές τράπεζες τροφίμων, καταφύγια ή φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τα πλεονάζοντα τρόφιμα που είναι ακόμα ασφαλή για κατανάλωση μπορούν να δωριστούν και να αξιοποιηθούν για τη σίτιση όσων έχουν ανάγκη.

Τα επιχειρηματικά οφέλη από τη μικρότερη σπατάλη τροφίμων
Το γενικό όφελος από τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων είναι ότι είναι κάτι καλό για τον πλανήτη μας. Αλλά υπάρχουν και ισχυρά οφέλη από επιχειρηματική άποψη.

Ας πούμε ότι περιορίζετε τη σπατάλη τροφίμων ανά επισκέπτη από 500 g σε 400 g. Αυτή η διαφορά των 100 g έχει αντίκρυσμα σε χρήμα. Και αν πολλαπλασιάσετε αυτό το ποσό με τον αριθμό των επισκεπτών που έχετε κατά τη διάρκεια του έτους, αυτή η εξοικονόμηση είναι αθροιστική. Η σπατάλη τροφίμων έχει κόστος: όχι μόνο για τον πλανήτη μας, αλλά για την επιχείρησή σας. Στην πραγματικότητα, ένα γενικό πόρισμα είναι ότι ένα ξενοδοχείο που σερβίρει περίπου 2.000 γεύματα την ημέρα θα σπαταλούσε το ισοδύναμο των 400.000 $ με 500.000 $ τον χρόνο. 

Η πιο φειδωλή και αποτελεσματική χρήση τροφίμων μειώνει το συνολικό κόστος τροφοδοσίας. Οι δε επισκέπτες ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές.

Εφαρμόζοντας μέτρα μείωσης της σπατάλης τροφίμων, βελτιώνετε τη φήμη σας και απευθύνεστε σε ταξιδιώτες που είναι ευαισθητοποιημένοι για περιβαλλοντικά ζητήματα. Συστήματα πιστοποίησης όπως το «The PLEDGE on Food Waste» μπορούν να σας φέρουν στο προσκήνιο και να σας βοηθήσουν να κερδίσετε αναγνώριση. Αυτή η ελεγχόμενη από τρίτους πιστοποίηση ευθυγραμμίζεται με τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, βοηθώντας τα εστιατόρια να μειώσουν δραστικά τη σπατάλη τροφίμων, καθώς και το κόστος, να ενισχύσουν την εικόνα τους και να προωθήσουν τη συνεργασία με παρόχους δωρεάν λύσεων για τη σπατάλη τροφίμων.

Μάθετε πώς να πετύχετε μεγαλύτερη βιωσιμότητα

Υπάρχει ένα ζήτημα το οποίο ο κλάδος ταξιδιών και φιλοξενίας έρχεται να αντιμετωπίσει με μεγάλη καθυστέρηση. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς όσον αφορά τον επιζήμιο για το περιβάλλον ρόλο μας. Κατόπιν, πρέπει να αναλάβουμε δράση.

Η ελαχιστοποίηση της σπατάλης τροφίμων είναι πολύ καθοριστική παράμετρος για τη βιωσιμότητα. Το ζήτημα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται τρομακτικό λόγω της κλίμακάς του. Η βιωσιμότητα είναι ένα τόσο μεγάλο και σύνθετο θέμα, που μερικές φορές μας κάνει να «παγώνουμε» και να μένουμε αδρανείς. Αλλά οι αιτίες του είναι κάποιες συμπεριφορές για τις οποίες είμαστε υπόλογοι και τις οποίες μπορούμε να πάρουμε μέτρα.

Απλά πρέπει να ξέρουμε που να κοιτάξουμε. Η Booking.com συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UN Tourism) για να δημιουργήσει μια σειρά από δωρεάν online μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο βιώσιμοι. Τα μαθήματα αυτά είναι προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε και παρέχουν καθοδήγηση από εμπειρογνώμονες σχετικά με συγκεκριμένες προκλήσεις βιωσιμότητας και σαφείς τρόπους για να προσαρμόσετε τις δραστηριότητές σας, ώστε να καταστούν πιο βιώσιμες (συχνά, σχεδόν αμέσως). 

Εγγραφείτε στο μάθημα «Your journey to more sustainable food management» και παρακολουθήστε καθώς θα αναφερθώ στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων με περισσότερες λεπτομέρειες. Η σπατάλη δεν είναι κάτι το αναπόφευκτο: αν είστε λίγο πιο επινοητικοί, με τη σωστή στρατηγική, μπορείτε να αποκομίσετε μεγάλα οφέλη για την επιχείρησή σας και την κοινότητά σας.
 


 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 29/06 11:11

    Κοινωνικός τουρισμός | Οριστικά αποτελέσματα για τα voucher της ΔΥΠΑ

  2. 29/06 10:40

    "Δεν υπάρχει υπερτουρισμός στη Σαντορίνη αλλά χρειαζόμαστε όρια"

  3. 29/06 10:21

    Άνοιξε σήμερα 29 Ιουνίου τις πόρτες του το 5άστερο King Jason Zante

  4. 28/06 20:58

    Ιόνιος Εταιρεία Πολιτισμού και Τουρισμού | Πολιτιστική θαλάσσια περιήγηση στην Κέρκυρα

  5. 28/06 20:47

    H Όλγα Κεφαλογιάννη για το σ/ν: Πολιτικές και δράσεις για τον ελληνικό τουρισμό των επόμενων δεκαετιών

  6. 28/06 16:52

    Αναπτυξιακή Τράπεζα: To ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ ανοίγει τις πόρτες των τραπεζών για τις μικρομεσαίες

  7. 28/06 16:01

    ΟΔΑΠ: Πρόσκληση για την παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα τον πολιτιστικό τουρισμό

  8. 28/06 14:16

    Νέο κατασκοπευτικό λογισμικό απειλεί 3,9 δισ. ανθρώπους παγκοσμίως

  9. 28/06 14:02

    Ρόδος | Διακοπές τον Σεπτέμβριο για τους Τούρκους που είχαν πρόβλημα στην έκδοση βίζας

  10. 28/06 13:00

    Μόνο μία τελευταία διαθέσιμη θέση για φέτος για την προβολή στο τουριστικό κοινό

  11. 28/06 12:27

    40 επιπλέον παραλίες στη λίστα των «Απάτητων Παραλιών» - Ανέρχονται πλέον σε 238

  12. 28/06 12:04

    Ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινού τρεξίματος Zagori Mountain Running επιστρέφει στις 19-21 Ιουλίου 2024

  13. 28/06 11:57

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Grazer Philharmoniker (Φιλαρμονική του Γκρατς) – Βασίλης Χριστόπουλος – Αλεξία Μουζά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

  14. 28/06 11:41

    Ιφιγένεια / Βορά – Εγώ, μια δούλα | Αικατερίνη Παπαγεωργίου - Νίκος Χατζόπουλος | 5-6 Ιουλίου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

  15. 28/06 11:35

    Οδικός Τουρισμός | +13,3% οι διεθνείς αφίξεις στο πεντάμηνο

  16. 28/06 11:33

    «Βέλη» Booking κατά της ΕΕ: «Ανόητοι κανονισμοί, μας τοποθετούν σε μειονεκτική θέση στον ανταγωνισμό»

  17. 28/06 11:19

    Αμερικανικός τουρισμός | Ρεκόρ πτήσεων την Κυριακή λόγω των διακοπών της Ημέρας της Ανεξαρτησίας

  18. 28/06 10:47

    Which? | Αυτοί είναι οι 5 φθηνότεροι Ελληνικοί προορισμοί για τους Βρετανούς τουρίστες το καλοκαίρι του 2024

  19. 28/06 10:17

    Συνάντηση Κεφαλογιάννη - Χρυσοχοΐδη | Η ασφάλεια των τουριστών στο επίκεντρο

  20. 28/06 07:11

    Hμερίδα με θέμα Θησαυροί της Κορινθιακής Γης

  21. 28/06 07:09

    Αγώνας Faethon Skyrace στην Ελασσόνα

  22. 28/06 07:06

    Hμερίδα «Δημήτριος Καπετανάκης-‘Ενας Ιχνηλάτης του Ωραίου σε Συνεχή Εγρήγορση»

  23. 28/06 07:04

    Φεστιβάλ Σκόρδου στον Πλατύκαμπο Λάρισας

  24. 27/06 17:07

    Καλλιόπη Βέττα | ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση για τα προβλήματα της visa express στους Τούρκους επισκέπτες της Ρόδου

  25. 27/06 16:55

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού | Τα έργα του ψηφιακού ΕΟΤ

  26. 27/06 16:50

    2η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Ξενοδοχεία της Αθήνας

  27. 27/06 15:57

    Αύξηση 10%-15% της τουριστικής κίνησης στο Ξυλόκαστρο – Στόχος η προσέλκυση διεθνών τουριστών

  28. 27/06 15:11

    Γερμανικός τουρισμός: Απογείωση των κρατήσεων για Τουρκία και Αίγυπτο – «Ορατά ίχνη» από την κατάρρευση του FTI

  29. 27/06 14:30

    Οι επιδόσεις της εστίασης στις περιοχές της Ελλάδας το α΄3μηνο

  30. 27/06 14:18

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Τράπεζα Πειραιώς | Ανοιχτή συζήτηση | «Τέχνη και Κοινωνία»

  31. 27/06 14:17

    ΙΝΣΕΤΕ | Αυξάνονται και πληθύνονται τα Airbnb στην Ελλάδα- 85.000 περισσότερες κλίνες στο 5μηνο

  32. 27/06 12:58

    Sky Express: Μερίδιο αγοράς 13% στο αεροδρόμιο της Αθήνας και συνολικά 6,4 εκατ. θέσεις το 2024 - "Στοίχημα η άμβλυνση της εποχικότητας"

  33. 27/06 12:55

    Νέο ημερήσιο ρεκόρ επισκεπτών κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη

  34. 27/06 12:16

    O ΕΟΤ στηρίζει καλοκαιρινές γαστρονομικές δράσεις σε Πήλιο, Λουτρά Σμοκόβου και Αλεξανδρούπολη

  35. 27/06 11:13

    Υπερ- τουρισμός στη Μαγιόρκα | Περιορίζεται η συμμετοχή σε εκθέσεις- εισηγήσεις για τουριστική "απο-ανάπτυξη"

  36. 27/06 10:54

    4ωρη στάση εργασίας στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών

  37. 27/06 10:50

    Μουσείο Ακρόπολης: Απόδοση στο ελληνικό και διεθνές κοινό του "Μουσείου κάτω από το Μουσείο"

  38. 27/06 10:49

    ΠΑΣΟΚ | Ερώτηση στη Βουλή για την επέκταση του επιδόματος ανεργίας για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

  39. 27/06 10:44

    Στο 90% η ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών δημοπρασιών των παραλιών σε όλη τη χώρα

  40. 27/06 10:41

    Όμιλος Lufthansa | Προσαύξηση έως 72 ευρώ στο περιβαλλοντικό τέλος

  41. 27/06 10:24

    Ξεκινούν οι πτήσεις της πρώτης εταιρίας στην Ελλάδα για μεταφορές στα νησιά με ελικόπτερο

  42. 27/06 10:23

    Airbnb | +18% οι κρατήσεις για Ελλάδα το 4μηνο Ιουλίου - Οκτωβρίου

  43. 27/06 07:46

    Διαγωνισμός για εκμίσθωση ακινήτου με σκοπό την τουριστική χρήση του στη Θάσο

  44. 27/06 07:44

    Ζαγόρι | Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Σκαμνελίου

  45. 27/06 07:41

    Αίγυπτος: Χάραξη στρατηγικής για 50 εκατ. τουρίστες ετησίως

  46. 27/06 07:35

    Ανανέωση θητείας Προϊσταμένων σε 3 Γραφεία Εξωτερικού του ΕΟΤ

  47. 27/06 07:34

    Δήμος Φολεγάνδρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  48. 26/06 20:45

    Ανάθεση παράλληλης άσκησης καθηκόντων δύο Προϊσταμένων Υπηρεσιών ΕΟΤ Εξωτερικού

  49. 26/06 20:29

    Nέος Κανονισμός Πρασίνου στο Δήμο Αθηναίων

  50. 26/06 20:21

    Όλγα Κεφαλογιάννη στις ενώσεις του ΣΕΤΕ: Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον ελληνικό τουρισμό

  51. 26/06 16:30

    Καλλιόπη Βέττα: Υπόσχεση για αλλαγή των διατάξεων ως προς τον ορισμό και τα δικαιώματα των ξεναγών

  52. 26/06 16:18

    Forwardkeys | Το EuroPride 2024 στη Θεσσαλονίκη αύξησε τις διεθνείς αφίξεις

  53. 26/06 15:33

    FedHATTA: Η αλλαγή χώρου στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων θα τινάξει στον αέρα την εξυπηρέτηση των τουριστών της Αθήνας

  54. 26/06 15:01

    Δικαστήριο Μονάχου: Αποζημίωση 1.800 ευρώ σε τουρίστρια για παραπλανητική περιγραφή ξενοδοχείου

  55. 26/06 14:24

    Στο μέλλον θα πρέπει να ασφαλίζονται και οι μεμονωμένες κρατήσεις στους tour operator

  56. 26/06 13:55

    SPIEGEL Online | Τι θα συμβεί εάν η Χεζμπολάχ επιτεθεί στην Κύπρο;

  57. 26/06 13:14

    Sky Express: 10 νέες συνδέσεις από Ηράκλειο, Ρόδο και Κω το καλοκαίρι του 2024

  58. 26/06 12:58

    H ακτινογραφία των Airbnb στη Βαρκελώνη | Mabrian: Το 68% στο κέντρο, συν 63% από τα στοιχεία του Δήμου

  59. 26/06 11:42

    Windrose: Πάνω από 10 οι μνηστήρες για τη θυγατρική του FTI

  60. 26/06 11:35

    ΠΟΤΑΠ | Προσβασιμότητα στις παραλίες της Πιερίας για άτομα με αχρωματοψία

  61. 26/06 11:28

    Συνεργασία Viator – Alexa: Κρατήσεις δραστηριοτήτων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου!

  62. 26/06 11:25

    Συνεδριακός τουρισμός: Υψηλό το ενδιαφέρον της βρετανικής MICE αγοράς για την Ελλάδα

  63. 26/06 11:05

    «Μόδα» τα Ελληνικά νησιά για τους Τούρκους επισκέπτες – Ξεπέρασαν τους 50.000 στη διάρκεια του Ιντ αλ-αντχά

  64. 26/06 11:05

    Jet2holidays | Έλεγχος ασφαλείας στα υδάτινα πάρκα των ξενοδοχείων της (και στην Ελλάδα)

  65. 26/06 10:41

    Ε.Ξ. Ρόδου | Διευκρινίσεις για τη μεταφορά διαμονής Τούρκων Επισκεπτών λόγω προβλημάτων στην έκδοσης βίζας

  66. 26/06 09:49

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | ΧΟΡΟΣ | Ayelen Parolin, ZONDER | Πειραιώς 260 – Χώρος Η, 29-30 Ιουνίου, 21.00

  67. 26/06 08:46

    Πώς θα ωφεληθεί ο τουρισμός και η οικονομία στο Παρίσι από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων

  68. 26/06 08:37

    Δήμος Κω: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  69. 26/06 08:31

    Δήμος Αγκιστρίου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  70. 26/06 07:41

    Επαναλειτουργούν τα Δημοτικά Λουτρά Σιδηροκάστρου

  71. 26/06 07:39

    Πρώτο συνέδριο Ε.Ξ. Αιτωλοακαρνανίας με θέμα τον πολιτιστικό και θρησκευτικό τουρισμό

  72. 26/06 06:43

    6ος Ανώμαλος Δρόμος Sklupo Trail Run στο Αμπελοχώρι Τζουμέρκων

  73. 25/06 22:35

    Το Ikos Olivia το πρώτο θέρετρο στην Ελλάδα και το τρίτο στην Ευρώπη με χρυσή πιστοποίηση LEED EBOM

  74. 25/06 20:45

    Ταξίδι γνωριμίας δημοσιογράφων από την Κύπρο στην Εύβοια και Βοιωτία

  75. 25/06 20:36

    80.000 ευρώ από τον ΕΟΤ για το EuroPride 2024 στη Θεσσαλονίκη

  76. 25/06 18:47

    Πολιτιστικός Τουρισμός | Τριήμερο συνέδριο στη Λήμνο

  77. 25/06 18:31

    Ξενοδοχεία Αθήνας | +4,8% η πληρότητα στο 5μηνο, +8,8% η μέση τιμή δωματίου - μέτρα για τα Airbnb

  78. 25/06 15:42

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | ΘΕΑΤΡΟ | Susanne Kennedy – Markus Selg, Angela (a strange loop) | 4 & 5 Ιουλίου, 21.00 Πειραιώς 260

  79. 25/06 15:40

    WorldVia: Οι 5 κυρίαρχες τάσεις στα ταξίδια των Αμερικανών το καλοκαίρι του 2024 – Σε αυτές και ένα Ελληνικό νησί

  80. 25/06 14:24

    Δήμος Αθηναίων | Έλεγχος από ορκωτούς λογιστές για προηγούμενες χρήσεις της ΕΑΤΑ

  81. 25/06 14:24

    3ο πολυθεματικό φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ στο Ξυλόκαστρο - Πρωτοφανής η συμμετοχή Ελλήνων και ξένων επισκεπτών

  82. 25/06 13:52

    «Thessaly Evros Pass»: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων μέσω του vouchers.gov.gr

  83. 25/06 13:49

    Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'

  84. 25/06 13:04

    Schmetterling: Αθέμιτες πρακτικές ξενοδόχων στην Τουρκία προς τους πελάτες του FTI - Ποια μπαίνουν σε "μαύρη λίστα"

  85. 25/06 12:44

    Πύργος του Άιφελ: Αύξηση 20% στην τιμή του εισιτηρίου για να διασωθεί το εμβληματικό μνημείο

  86. 25/06 12:01

    NJV Athens Plaza | Κορυφαία διεθνής πιστοποίηση αειφορίας

  87. 25/06 11:54

    Ε.Ξ. Μαγνησίας | Bουτάμε άφοβα στις παραλίες της Μαγνησίας

  88. 25/06 11:43

    Tripadvisor: Η Ακρόπολη στις 13 καλύτερες ατραξιόν στον κόσμο για το 2024

  89. 25/06 11:35

    Celestyal | Κρουαζιέρες όλο το χρόνο σε ελληνικά νησιά, Αδριατική και Περσικό Κόλπο

  90. 25/06 11:24

    Handelsblatt | Πολλοί Έλληνες ενάντια στον τουρισμό

  91. 25/06 11:13

    Υπηρεσίες υποδοχής επισκεπτών εξατομικευμένης επίσκεψης σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

  92. 25/06 10:50

    Τουρισμός | Το 63,5% των Γερμανών σχεδιάζει ταξίδι διακοπών αυτό το καλοκαίρι

  93. 25/06 10:43

    AEGEAN | «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» για ακόμα μια φορά

  94. 25/06 10:07

    Wyndham Hotel & Resorts | Συμφωνία με την Oikos Property Developments για το πρώτο Ramada Residences στην Ελλάδα

  95. 25/06 09:09

    Σε καθεστώς χρονομεριστικής μίσθωσης 128 κλίνες στο One & Only Aesthesis Athens στη Γλυφάδα

  96. 25/06 07:56

    Νέος Τόπος, Ίδια Ψυχή στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων

  97. 25/06 06:50

    Γιορτή Μπακάλικης Πιπεριάς στις Σέρρες

  98. 25/06 06:47

    Φεστιβάλ Λίμνης Πλαστήρα

  99. 25/06 06:01

    Δήμος Λευκάδας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  100. 24/06 18:45

    FTI | Αίτηση πτώχευσης από τις δύο Meeting Point - Tι αναφέρεται για την εταιρεία στην Ελλάδα