Four Seasons Resort Mykonos: Νέο ξενοδοχείο των Four Seasons και Blue Iris - Θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2025

Four Seasons Resort Mykonos: Νέο ξενοδοχείο των Four Seasons και Blue Iris - Θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2025

Η κορυφαία εταιρεία πολυτελούς φιλοξενίας Four Seasons και η Blue Iris Α.Ε («Blue Iris») – επενδυτικό όχημα της AGC Equity Partners («AGC»), μιας παγκόσμιας εταιρείας εναλλακτικών επενδύσεων - ανακοινώνουν τη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου τουριστικού συγκροτήματος στη Μύκονο, το οποίο αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του, το καλοκαίρι του 2025.

Το Four Seasons Resort Mykonos, θα κατασκευαστεί κατά μήκος της ακτογραμμής του κόλπου στο Καλό Λιβάδι και θα διαθέτει 94 δωμάτια, βίλες και σουίτες με υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Η ξενοδοχειακή μονάδα θα αναπτυχθεί σε μια έκταση 60.324 τ.μ. απαράμιλλης ομορφιάς, που απλώνεται από τις αμμώδεις παραλίες μέχρι τους επιβλητικούς παράκτιους βράχους.

Το Four Seasons Resort Mykonos έρχεται να συμπληρώσει τη λειτουργία του ήδη υπάρχοντος Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με δυνατότητα πρόσβασης από τη Μύκονο με πλοίο ή σύντομη πτήση. Η ανάπτυξη του τουριστικού συγκροτήματος στη Μύκονο αποτελεί τη δεύτερη επένδυση της AGC στην Ελλάδα, μετά την εξαγορά και την ανάπλαση της χερσονήσου Astir Palace στη Βουλιαγμένη, η οποία περιλαμβάνει το ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace, την Astir Marina και την παραλία Astir Beach. 

Ο Bart Carnahan, πρόεδρος για την Παγκόσμια Επιχειρηματική Ανάπτυξη και Διαχείριση του Χαρτοφυλακίου της Four Seasons, αναφέρει: «Η επέκταση της παρουσίας μας στην Ελλάδα αποτελεί βασικό μας στόχο εδώ και πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση των κατάλληλων ευκαιριών που θα μας επιτρέψουν να αναπτυχθούμε σε αυτήν τη σημαντική αγορά. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία μας με την AGC Equity Partners, για τη δημιουργία του πολυβραβευμένου ξενοδοχείου μας στην Αθήνα, είμαστε βέβαιοι, ότι αυτό το νέο θέρετρο στη Μύκονο θα αποτελέσει την ιδανική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας, σε αυτήν τη μαγευτική χώρα», και συνεχίζει λέγοντας: «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας στη νέα αυτή παραθαλάσσια όαση».

«Η απόφασή μας να επεκτείνουμε τα επενδυτικά μας σχέδια στην Ελλάδα και να δημιουργήσουμε έναν ακόμα προορισμό-ορόσημο στη Μύκονο, αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη της εμπιστοσύνης και δέσμευσή μας στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας», δηλώνει ο Walid Abu-Suud, διευθύνων σύμβουλος της AGC Equity Partners. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό το νέο θέρετρο θα αποτελέσει ιδανικό προορισμό τόσο για διεθνείς όσο και για εγχώριους επισκέπτες. Προσβλέπουμε στην εκ νέου συνεργασία μας με τη Four Seasons».

Επικεφαλής της ομάδας στο νέο πολυτελές θέρετρο θα είναι ο γενικός διευθυντής, Ryan Grande, ο οποίος έχει 14 χρόνια εμπειρίας στη Four Seasons, μεταξύ άλλων σε ξενοδοχεία στο Τζάκσον Χολ, το Βανκούβερ και την Κόστα Ρίκα. Ο κ. Grande, θα ηγείται της νέας ομάδας κατά την έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου, φέροντας την υπογραφή της Four Seasons, στο όμορφο νησί της Μυκόνου.

«Είναι τιμή μου να διευθύνω την ομάδα που θα εγκαινιάσει αυτό το πολυαναμενόμενο έργο», λέει ο κ. Grande. «Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Four Seasons, έχω έρθει σε επαφή με πολλά ακίνητα, διαφορετικές κουλτούρες και προορισμούς και η συμμετοχή μου στην επέκτασή μας στην Ελλάδα θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητα σημαντικό σταθμό στην επαγγελματική μου πορεία. Ανυπομονώ πραγματικά, να ανοίξουμε σύντομα τις πόρτες του ξενοδοχείου μας στη Μύκονο».

Tο Four Seasons Resort Mykonos

Το πολυτελές θέρετρο, έχει σχεδιαστεί και διαμορφωθεί σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με σεβασμό στην παράδοση και την κληρονομιά του νησιού της Μυκόνου. Οι απλοί γεωμετρικοί όγκοι, τα λευκά κτίσματα με τις ασβεστωμένες αυλές, τα παραδοσιακά μονοπάτια και οι γραφικές πλατείες είναι χαρακτηριστικά στοιχεία της τοπικής αρχιτεκτονικής.

Επίσης θα αξιοποιηθεί το ποικιλόμορφο φυσικό τοπίο με τις χαρακτηριστικές μεσογειακές και κυκλαδίτικες πινελιές, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν την ομορφιά του προορισμού, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία του περιβάλλοντος μέσω του βιώσιμου σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής.

Ο σχεδιασμός του έργου ανήκει στον διάσημο Έλληνα αρχιτέκτονα Νίκο Βαλσαμάκη, ο οποίος εμπνεύστηκε από τη διαχρονική κομψότητα και τη φινέτσα της Μυκόνου, ενώ τον σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων ανέλαβε η Wimberly Interiors.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα προσφέρει μια ποικιλία γαστρονομικών επιλογών, εστιατορίων και μπαρ τα οποία σχεδιάστηκαν από τον πολυβραβευμένο Όμιλο Rockwell, όπως ένα υπαίθριο ιταλικό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, μια μοντέρνα εκδοχή ενός μυκονιάτικου καφενείου και μια μοναδική εμπειρία στην παραλία του ξενοδοχείου, η οποία ενσωματώνεται αρμονικά στο περιβάλλον εξυμνώντας τη φυσική ομορφιά του τόπου. Μεταξύ των παροχών συγκαταλέγονται, επίσης, μια πισίνα με απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ενα σπα με ποικίλες αίθουσες ευεξίας και χώρος γυμναστηρίου. Παράλληλα, το ξενοδοχείο θα προσφέρει αρκετούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Για όσους αναζητούν επιπλέον δραστηριότητες, θα προσφέρονται ιδιωτικές εκδρομές, θαλάσσια σπορ και πρόσθετες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

  • Η Four Seasons Hotels and Resorts ιδρύθηκε το 1961 και από τότε είναι προσηλωμένη στην τελειοποίηση της ταξιδιωτικής εμπειρίας μέσω της συνεχούς καινοτομίας και των υψηλότερων ξενοδοχειακών προδιαγραφών. Η Four Seasons, διαχειρίζεται 133 ξενοδοχεία και θέρετρα και 55 κατοικίες σε μεγάλα αστικά κέντρα και προορισμούς διακοπών σε 47 χώρες, και με πάνω από 60 έργα υπό σχεδιασμό ή ανάπτυξη. Πέραν των ξενοδοχείων, η Four Seasons διαχειρίζεται περισσότερα από 600 εστιατόρια και μπαρ παγκοσμίως, καθώς επίσης και ένα σύνολο εμπειριών που σχετίζονται με την Four Seasons Private Jet, τη Four Seasons Drive και τα επερχόμενα Four Seasons Yachts. Η Four Seasons κατατάσσεται συνεχώς μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων παγκοσμίως και των πιο διακεκριμένων εμπορικών σημάτων σε ψηφοφορίες αναγνωστών, ταξιδιωτικές κριτικές και βραβεία του κλάδου. 
  • Η AGC Equity Partners, εταιρεία επενδύσεων, ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την πραγματοποίηση επενδύσεων σε ένα ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων σε ακίνητα, επενδυτικών ευκαιριών και στρατηγικών ρευστοποίησης μέσω των επενδυτικών της οχημάτων. Με ενεργητικό υπό διαχείριση που ανέρχεται σε περισσότερα από 6,5 δισ. δολάρια, η AGC αξιοποιεί επενδυτικές ευκαιρίες μέσω ενός ολοένα μεγαλύτερου φάσματος εναλλακτικών κεφαλαίων, προσαρμόζοντας τις πλατφόρμες της σύμφωνα με τις ανάγκες των επενδυτών της.

*Όλες οι φωτογραφίες αποτελούν μακέτες του μελλοντικού Resort

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 16/10 16:14

    Lufthansa | Πρόστιμο 4 εκατ. δολ. για διακρίσεις σε επιβάτες- η απάντηση της εταιρείας

  2. 16/10 15:39

    Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας η διαχείριση του τουριστικού Καταφυγίου Τσούτσουρα

  3. 16/10 15:13

    Χειμερινή έκδοση της Airbnb | Δίκτυο Συνοικοδεσποτών για τη διαχείριση ακινήτων

  4. 16/10 14:08

    Τα ακριβά αεροπορικά τέλη αποδυναμώνουν τη Γερμανία ως προορισμό

  5. 16/10 13:10

    300 Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες στο συνέδριο της ΑΒΤΑ στο Costa Navarino - Οι τάσεις της αγοράς

  6. 16/10 12:49

    Four Seasons Resort Mykonos: Νέο ξενοδοχείο των Four Seasons και Blue Iris - Θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2025

  7. 16/10 12:24

    Οι Βαλεαρίδες Νήσοι παραμένουν δημοφιλείς στη Γερμανία, παρά τις διαδηλώσεις για υπερτουρισμό

  8. 16/10 12:12

    Sojern: +2% τα ταξίδια των Αμερικανών στο εξωτερικό την περίοδο των Χριστουγέννων – Ασία επιλέγουν οι Ευρωπαίοι

  9. 16/10 11:44

    SZ-Reisen: Νέες, αποκλειστικές πτήσεις τσάρτερ προς Σαντορίνη και Χαλκιδική για το 2025

  10. 16/10 10:53

    «Η Κρήτη και ο Νίκος Καζαντζάκης συναντούν τη Νέα Υόρκη και τον Νέο Κόσμο»

  11. 16/10 10:07

    Κ. Μητσοτάκης | Οι κυβερνητικές παρεμβάσεις για την εκτός σχεδίου δόμηση, για τη Μύκονο και Σαντορίνη, για τα Airbnb....

  12. 16/10 09:41

    Υπ. Τουρισμού | Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης καταδυτικού τουρισμού

  13. 16/10 06:54

    Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι επιχειρηματικοί Όμιλοι στην Αλβανία

  14. 16/10 06:50

    Μη έγκριση αίτησης προσθήκης σε υφιστάμενο διατηρητέο και αλλαγή χρήσης σε ξενοδοχείο στην Αθήνα

  15. 16/10 06:45

    Άδειες για 3 γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία και τουριστικές κατοικίες σε Πάρο και Ρόδο

  16. 16/10 06:41

    Μείωση τουριστικών αφίξεων σε ακτές της Κροατίας

  17. 16/10 06:37

    Γιορτή Ελιάς στους Γόννους Λάρισας

  18. 15/10 16:55

    Brussels Airlines | Πτήσεις μεταξύ Βρυξελλών και Αθήνας όλο το έτος

  19. 15/10 16:48

    Royal Caribbean | Ο επόμενος προορισμός Perfect Day στις ακτές του Μεξικού στην Καραϊβική το 2027

  20. 15/10 16:04

    Marriott: Πρόστιμο 52 εκατ. δολαρίων για 3 περιπτώσεις κλοπής προσωπικών δεδομένων από το 2014

  21. 15/10 15:44

    Ο δημοφιλής ταξιδιωτικός οδηγός της Γαλλίας Routard σε Ήπειρο και Θεσσαλία

  22. 15/10 14:55

    Metaxa Hospitality Group: Ολοκληρωμένη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης με ορίζοντα το 2030

  23. 15/10 14:50

    Συνάντηση στο υπουργείο Τουρισμού | Η ανάπτυξη της τουριστικής εκπαίδευσης στην Κρήτη

  24. 15/10 14:20

    Schauinsland Reisen | Σε τουριστικά γραφεία το πρόγραμμα για Ελλάδα το 2025 - Σαρώνει η Τουρκία στις πρόωρες κρατήσεις

  25. 15/10 13:52

    Expedia: Έτσι θα ταξιδέψουν το 2025 οι Ασιάτες της μεσαίας τάξης – Σε ποιες υπηρεσίες κατευθύνονται οι δαπάνες τους

  26. 15/10 13:25

    Καταλύματα- εστίαση | Πρωταθλήτρια στην αύξηση τζίρου τον Αύγουστο η Ρόδος- χαμηλότερη αύξηση στη Θεσσαλονίκη

  27. 15/10 12:15

    Τουρισμός: Α.Ι., βιωσιμότητα και... Ελλάδα στο επίκεντρο της προσοχής των Ευρωπαίων ταξιδιωτών για το 2025

  28. 15/10 11:46

    BILD: Η μαφία σπέρνει τον φόβο στη Μύκονο

  29. 15/10 11:42

    Γερμανικός Τύπος | Χιλιάδες μετανάστες καταφθάνουν σε Κρήτη και Γαύδο

  30. 15/10 11:26

    Μ. Κόνσολας | Αναπτυξιακός: 1,6 δισ. ευρώ τα επενδυτικά σχέδια στον τουρισμό, μόλις 150 εκατ. ευρώ τα κονδύλια

  31. 15/10 11:17

    Το νέο Δ.Σ. της Ε.Ξ. Χαλκιδικής

  32. 15/10 10:55

    Κρουαζιέρα: Πέφτει ο μέσος όρος ηλικίας των επιβατών

  33. 15/10 10:30

    Τουρισμός | Τι θέλουν και τι δεν θέλουν οι Γερμανοί στις διακοπές τους

  34. 15/10 10:10

    Ε.Ξ. Ηρακλείου | Στις 24 Οκτωβρίου η γενική συνέλευση και οι εκλογές για το νέο Δ.Σ.

  35. 15/10 10:09

    Condor: "Κόβει" πτήσεις από το αεροδρόμιο Αμβούργου – Επιπτώσεις στα δρομολόγια προς Σάμο και Κω

  36. 15/10 07:49

    Στα ύψη τα ενοίκια και στο Μιλάνο

  37. 15/10 07:01

    Μη έγκριση μελέτης και επανάχρησης κτηρίου, πρώην ξενοδοχείου στην Αθήνα

  38. 15/10 06:44

    11οι Αγώνες Nuventi στο Παλαιό Φάληρο

  39. 14/10 23:21

    AEGEAN | Νέο πρόγραμμα υποτροφιών πιλότων 2024

  40. 14/10 23:10

    Ισπανία | Διαδήλωση στη Μαδρίτη: «Η στέγαση είναι δικαίωμα, όχι μπίζνα»

  41. 14/10 23:05

    Σαντορίνη | Οδικός χάρτης για τη νέα μαρίνα στον Μονόλιθο - διαγωνισμός για την εκμετάλλευση

  42. 14/10 16:27

    Κυνηγώντας το φάντασμα του "υπερτουρισμού"

  43. 14/10 15:56

    ΔΥΠΑ: Mέχρι 18 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τις 7 Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Τουρισμού - Φιλοξενίας

  44. 14/10 15:34

    Ε.Ξ. Μεσσηνίας | Να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για την επένδυση στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

  45. 14/10 14:27

    Ο Γιώργος Παπάζογλου Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Blue Hospitality

  46. 14/10 14:20

    9 στις 10 θέσεις εργασίας θα απαιτούν προηγμένες ψηφιακές δεξιότητες

  47. 14/10 14:07

    Ο Ναδάλ αποχωρεί από το τένις, αλλά όχι και από τον τουρισμό

  48. 14/10 12:32

    Έλληνας ο νέος γενικός διευθυντής του πολυτελούς ξενοδοχείου Park Hyatt St. Kitts στην Καραϊβική

  49. 14/10 12:20

    H ακριβή Τουρκία χάνει τουρίστες, η Ελλάδα κερδίζει

  50. 14/10 12:11

    Στην έκθεση «TTG Travel Experience» στην Ιταλία ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

  51. 14/10 12:07

    ΕΟΤ: «Χρυσός χορηγός» των παραστάσεων «Women of Passion, Women of Greece» στην Κίνα

  52. 14/10 11:52

    Δήμος Αλεξανδρούπολης: Αγορά ακινήτου για χώρο πολιτισμού, τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας

  53. 14/10 11:44

    Fraport Greece: +6% η επιβατική κίνηση στα 14 Περιφερειακά αεροδρόμια το 9μηνο

  54. 14/10 11:25

    "Together in Travel" | Το WTTC προωθεί τη στήριξη των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων

  55. 14/10 11:23

    Σε διαβούλευση η επέκταση του πεντάστερου ξενοδοχείου Leonardo Kolymbia Resort στη Ρόδο

  56. 14/10 11:04

    WTTC | Πλήρης ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδιών το 2024- στα 1,5 τρισ.δολ. ο τζίρος παγκοσμίως

  57. 14/10 10:59

    Ισπανία: Σάλος με νέο κανονισμό που υποχρεώνει τους ταξιδιώτες να δίνουν λεπτομερείς πληροφορίες – «Στόχος η πρόληψη της τρομοκρατίας»

  58. 14/10 06:47

    Δημιουργία υδατοδρομίου στην Αντίκυρα

  59. 14/10 06:37

    Άδειες για χρήση νερού και γεώτρηση σε ξενοδοχεία στον Άγιο Νικόλαο και στη Μύκονο

  60. 14/10 06:33

    Γιορτή Κάστανου στο Ξορύχτι Πηλίου

  61. 14/10 06:29

    Γιορτή μανιταριών στο δάσος της Δαδιάς

  62. 13/10 06:59

    Γιορτή Κάστανου στα Αμπελάκια Λάρισας

  63. 13/10 06:02

    Αδελφοποίηση δήμων Ζακύνθου και Μυκόνου

  64. 12/10 17:08

    Ζάκυνθος: Στα περυσινά επίπεδα θα «κλείσει» η χρονιά για τα ξενοδοχεία, παρά τις προκλήσεις

  65. 12/10 15:24

    Αεροδρόμιο Καλαμάτας | Μια προσφορά από το επενδυτικό σχήμα Fraport – DELTA – Πηλέας

  66. 12/10 14:53

    Ryanair | Μειώνει κατά 1,8 εκατ. τις θέσεις στις πτήσεις από Γερμανία- Αιτία τα ακριβά τέλη

  67. 12/10 11:46

    Η Eurowings ακυρώνει 1.000 πτήσεις από το Αμβούργο το 2025

  68. 12/10 11:35

    Οι Γερμανοί τρέμουν μια άνοδο του κόστους ζωής

  69. 12/10 11:24

    Οι Καρποί της Μελίβοιας Γης στη Λάρισα

  70. 12/10 11:19

    Γιορτή Τσίπουρου στον Πύργο Κιερίου Καρδίτσας

  71. 12/10 11:10

    Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας | Αναγκαία η δημιουργία πλοηγικού σταθμού στη Μύκονο για τις κρουαζιέρες

  72. 11/10 15:35

    Στ. Γκίκας: Το ελληνικό γιώτινγκ μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση παγκοσμίως

  73. 11/10 15:23

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί κορυφαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός

  74. 11/10 14:45

    Τουρισμός | Χρονιά ρεκόρ το 2024 για τη Ρόδο, +30% οι Τούρκοι, πάνω η κρουαζιέρα

  75. 11/10 12:48

    Έρευνα: Η Ελλάδα 7η ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη για τουρισμό - Πρωταθλήτρια στις τιμές στη Μεσόγειο

  76. 11/10 12:21

    Skyscanner/ Αμερικανικός τουρισμός: Στροφή σε ταξίδια προσωπικού ενδιαφέροντος και εμπειρίες στη φύση το 2025

  77. 11/10 11:09

    Βρετανικός τουρισμός | Μπορεί το Μαρόκο να υποκαταστήσει τη Μαγιόρκα; - Οι πρώτες κινήσεις των tour operators

  78. 11/10 10:29

    Γερμανία: «Ξεπούλημα» επιχειρήσεων λόγω ύφεσης;

  79. 11/10 07:00

    Γαλλία: Aύξηση στον φόρο των αεροπορικών εισιτηρίων για κρατικά έσοδα 1 δισ. ευρώ

  80. 11/10 06:55

    Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Ο τουρισμός ως υπηρεσία, μια τουριστική εμπειρία 360 μοιρών

  81. 11/10 06:52

    Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Ζάκυνθο και Θάσο

  82. 11/10 06:47

    Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς το Ηνωμένο Βασίλειο

  83. 11/10 06:43

    Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας στη Σητεία

  84. 10/10 19:30

    Το Huisje 105 της KLM, η νέα μινιατούρα Delft Blue House

  85. 10/10 19:23

    Λιμάνι Κέρκυρας | Αυξημένη επιβατική κίνηση στην κρουαζιέρα το 9μηνο - πύλη για την Αδριατική η Κέρκυρα

  86. 10/10 19:03

    Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Αυτοί είναι οι καλύτεροι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κρήτης για το 2024

  87. 10/10 18:57

    United Airlines | 30% περισσότερες θέσεις με την Αθήνα το καλοκαίρι του 2025

  88. 10/10 18:47

    Η Εύβοια προσελκύει το ενδιαφέρον σημαντικών influencers της Τουρκίας

  89. 10/10 18:40

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Ικανοποίηση για το στρατηγικό σχέδιο - " η επόμενη ημέρα δεν θα είναι εύκολη"

  90. 10/10 18:33

    TUI Rhodes Marathon | “Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρόδο!”

  91. 10/10 18:20

    Εγκαίνια για το πολυτελές ξενοδοχείο The Athenaeum στην Αθήνα

  92. 10/10 13:04

    Τουρισμός/ DRV: Η Κρήτη στους 4 top προορισμούς των Γερμανών τον Οκτώβριο – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα τη σεζόν του 2024

  93. 10/10 11:55

    Τουρισμός | Συνέδριο ΑΒΤΑ: 5η επιλογή των Βρετανών η Ελλάδα το 2025 - Μετάθεση κρατήσεων λόγω κλίματος

  94. 10/10 11:32

    Γερμανικός Τύπος | Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για το νέο τέλος στις κρουαζιέρες

  95. 10/10 11:02

    Ethiopian Airlines: Περισσότερες πτήσεις Αντίς Αμπέμπα – Αθήνα από το Δεκέμβριο

  96. 10/10 10:43

    WWF: Μείωση 73% των πληθυσμών άγριας ζωής σε 50 χρόνια

  97. 10/10 09:47

    Qantas | Οι επιβάτες έβλεπαν επί 40 λεπτά ταινία για ενήλικες - "Συγγνώμη" ζήτησε η εταιρεία

  98. 10/10 09:13

    Στρατηγικό σχέδιο, με πλάνο δράσεων, για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης

  99. 10/10 07:00

    Ορεινοί Αγώνες Καβουσίου στη Ιεράπετρα Κρήτης

  100. 10/10 07:00

    Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κω και Τροιζηνία Μέθανα