Μόνο μία τελευταία διαθέσιμη θέση για φέτος για την προβολή στο τουριστικό κοινό

28 Jun 2024, 13:00 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Μόνο μία τελευταία διαθέσιμη θέση για φέτος για την προβολή στο τουριστικό κοινό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η εταιρεία City Contact μέσω της υπηρεσίας της Maps & Guides παρέχει από το 1996 οργανωμένη διανομή ενημερωτικών εντύπων σε εκατοντάδες σημεία στην Αθήνα και στις πιο τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. 

Στα σημεία αυτά, οι τουρίστες με δική τους πρωτοβουλία επιλέγουν, μέσα από τα Info Stand που έχουν τοποθετηθεί, τα έντυπα που επιθυμούν για την ενημέρωσή τους. Δεκάδες επιχειρήσεις προβάλλονται κάθε χρόνο στο τουριστικό κοινό μέσω των εκδόσεων και της διανομής εντύπων της City Contact.

Φέτος λόγω αυξημένης ζήτησης, έμεινε μόνο μία διαθέσιμη θέση για προβολή στα Info Stands μέχρι το τέλος της σεζόν στα ξενοδοχεία της Αθήνας. 

Η επιχείρηση που θα προλάβει την τελευταία θέση θα έχει επιπλέον δωρεάν παροχές. Δηλώστε συμμετοχή για την τελευταία θέση.

Οι τουρίστες προτιμούν τα έντυπα 

Το 70% των τουριστών χρησιμοποιούν χάρτες, οδηγούς πόλης και άλλα ενημερωτικά έντυπα, καθώς ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. 

Το γεγονός αυτό αναδεικνύεται σε εκτενή έρευνα που διενεργήθηκε από την Visitor International, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Bentley University Center for Marketing Technology. Δείτε την σχετική έρευνα εδώ

Η Visitor International, διανέμει κάθε χρόνο πάνω από 530 εκατ. έντυπα, χάρτες και τουριστικούς οδηγούς για λογαριασμό των πελατών της, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά την ψηφιακή κυριαρχία της τεχνολογίας, ο ταξιδιώτης αναζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα ενός απτού μέσου πληροφόρησης, ιδιαίτερα όταν περιηγείται σε εντελώς άγνωστα μέρη ή σε πολλαπλούς προορισμούς.  

Το έντυπο ως κορυφαίο εργαλείο τουριστικού μάρκετινγκ

Ένα καλά σχεδιασμένο έντυπο προσφέρει ποικίλους τρόπους διασύνδεσης με τις επιχειρήσεις (επίσκεψη, τηλεφωνική επικοινωνία, email, ιστοσελίδα, QR Code). Η ενσωμάτωση εντύπων στις στρατηγικές μάρκετινγκ είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης επισκεπτών, καθώς οι τουρίστες αναζητούν πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα