Συνεργασία Viator – Alexa: Κρατήσεις δραστηριοτήτων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου!

26 Jun 2024, 11:28 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Συνεργασία Viator – Alexa: Κρατήσεις δραστηριοτήτων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου!

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Viator ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την Amazon στο πλαίσιο της οποίας θα βοηθά τους παρόχους φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο να φέρνουν σε επαφή τους επισκέπτες τους με χιλιάδες, υψηλής ποιότητας, ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Οι πάνω από 300.000 δραστηριότητες, ξεναγήσεις και εκδρομές της Viator, ενσωματώθηκαν στο Alexa Smart Properties for Hospitality της Amazon, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία να έρχονται σε επαφή με τοπικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που θα τους παρουσιάζονται σε μια συσκευή Echo Show στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους.

Οι επισκέπτες, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές και πλοήγηση αφής, θα μπορούν να εξερευνούν τις δραστηριότητες αυτές από την άνεση του δωματίου τους και να κάνουν κράτηση για αυτές χρησιμοποιώντας έναν κωδικό QR.

Η συνεργασία αυτή προσφέρει στους ξενοδόχους έναν μοναδικό τρόπο να διευρύνουν τις υπηρεσίες δωματίου, ενώ παρέχει και στους επισκέπτες μεγαλύτερη άνεση και έλεγχο στη διαμονή τους. Δημιουργεί επίσης ένα νέο κανάλι εσόδων για τα ξενοδοχεία, καθώς τα τουρ για τα οποία θα γίνεται κράτηση μέσω του Echo Show θα έχουν μερίδιο εσόδων και για αυτά.

Η συνεργασία προς το παρόν λαμβάνει χώρα στο Circa Resort & Casino στο Λας Βέγκας.

Επί του παρόντος, η εμπειρία Viator μέσω του Alexa είναι διαθέσιμη για παρόχους φιλοξενίας στις ΗΠΑ και σύντομα θα είναι διαθέσιμη διεθνώς.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα