Το Porto Sani του Sani Resort στη λίστα του Elite Traveler με τις 50 καλύτερες σουίτες για οικογένειες στον κόσμο

20 Sep 2024, 21:37 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Το Porto Sani του Sani Resort στη λίστα του Elite Traveler με τις 50 καλύτερες σουίτες για οικογένειες στον κόσμο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μία θέση στην έγκριτη λίστα «Top 50 Family Suites» του περιοδικού Elite Traveler για το 2024 κατέκτησε το Porto Sani, το πολυτελές ξενοδοχείο του Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Τη σημαντική αυτή διάκριση απέσπασε η πλήρως ανακαινισμένη οικογενειακή σουίτα τριών υπνοδωματίων του Porto Sani, η οποία διαθέτει ιδιωτικό κήπο και εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, ενώ προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές στους επισκέπτες. 

Για την ανάδειξη της λίστας «World's Finest Suites», το κορυφαίο περιοδικό για τον τουρισμό πολυτελείας, Elite Traveler, κάθε χρόνο αξιολογεί περισσότερες από 1.000 σουίτες και πάνω από 500 ξενοδοχειακά συγκροτήματα πέντε αστέρων σε όλο τον κόσμο, με βάση μία σειρά από αυστηρά κριτήρια που προβλέπουν και ενδελεχή έρευνα από την ίδια την ομάδα του περιοδικού. Με την κατάταξή του στις 50 καλύτερες οικογενειακές σουίτες παγκοσμίως, το Porto Sani διεκδικεί και μία θέση στη λίστα «Top 100 Suites» του Elite Traveler, που θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2025.

Πρόκειται για μία ακόμα διεθνή διάκριση για το Sani Resort, το θέρετρο του Ομίλου Sani/Ikos που εδώ και πάνω από 50 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολυτελή τουρισμό της Μεσογείου, έχοντας κατακτήσει σημαντικά βραβεία και πιστοποιήσεις για την υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία που προσφέρει στους επισκέπτες και τις προηγμένες πρακτικές του στον τομέα της αειφορίας. Μεταξύ άλλων, το Sani Resort  διαθέτει 10 Γαλάζιες Σημαίες, ενώ είναι το μοναδικό θέρετρο παγκοσμίως που έχει βραβευτεί στον θεσμό των World Travel Awards ως “World’s Leading Family & Beach Resort” και “World’s Leading Luxury Green Resort” για πέντε και τέσσερα συνεχόμενα έτη αντίστοιχα. 

Σχετικά με το Sani Resort 

Το Sani Resort στην Χαλκιδική είναι ένας παγκοσμίου κύρους προορισμός για οικογενειακές διακοπές πολυτελείας, που περιλαμβάνει πέντε βραβευμένα παραθαλάσσια ξενοδοχεία: Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes. Το συγκρότημα εκτείνεται σε ένα φυσικό καταφύγιο 4.000 στρεμμάτων, που περιβάλλεται από πυκνά πευκοδάση και παραλίες μοναδικής ομορφιάς, ενώ εδώ και 50 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολυτελή τουρισμό της Μεσογείου.

Το Sani Resort προσφέρει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων ιδιωτική μαρίνα σκαφών, το Rafa Nadal Tennis Center, την ακαδημία ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Chelsea FCF και το Bear Grylls Survival Academy. Κάθε χρόνο, διοργανώνει δύο καταξιωμένα πολιτιστικά φεστιβάλ, το Sani Festival και το Sani Gourmet. Πρωτοπόρος σε θέματα βιώσιμου τουρισμού, το Sani έχει αναπτύξει ένα φιλόδοξο πλάνο αειφορίας, ενώ έχει επανειλημμένως αναδειχθεί “World’s Leading Luxury Green Resort”, “World’s Leading Family and Beach Resort”, αλλά και “World’s Leading Cultural Destination” στα World Travel Awards. 

Tο Sani Resort είναι μέλος του Ομίλου Sani/Ikos, ενός καινοτόμου, δυναμικά αναπτυσσόμενου ξενοδοχειακού ομίλου με συγκροτήματα πολυτελείας σε μοναδικούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Μεσογείου. Με όραμα να προσφέρει απαράμιλλη φιλοξενία στους επισκέπτες του, να δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης για τους ανθρώπους του, σημαντικά οφέλη για τα οικοσυστήματα που περιβάλλουν τα ξενοδοχεία του, αλλά και αξία για τους μετόχους του, ο Όμιλος συνεχίζει την επέκταση των εμπορικών σημάτων του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα