Διαγωνισμός για τη μίσθωση 3 ακινήτων στο κέντρο της Κέρκυρας

06 Jun 2024, 07:21 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Διαγωνισμός για τη μίσθωση 3 ακινήτων στο κέντρο της Κέρκυρας

Facebook Twitter Linkedin

Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας επαναπροκήρυξε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με έγγραφες κλειστές προσφορές και τη συνέχιση αυτού με προφορικές προσφορές μέχρι αναδείξεως του τελικού πλειοδότη για την εκμίσθωση τριών ακινήτων του στην πόλη της Κέρκυρας για 20 χρόνια με ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα εκκίνησης.

Ως καταληκτική ημερομηνία και ώρα κατάθεσης των προσφορών έχει οριστεί η Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 14:00. Οι προσφορές θα κατατεθούν στο Πρωτόκολλο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 12:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, ενώπιον της οριζόμενης από το Δ.Σ. του Ιδρύματος, Επιτροπής.

Το πρώτο ακίνητο είναι 4όροφο με συνολικό εμβαδόν 476 τ.μ. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας επί της 2ης παρόδου της οδού Αρσενίου, στο νούμερο 3, στα βόρεια της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας και στα βόρεια της πλατείας Σπιανάδας. Εκτιμάται ότι το κόστος των εργασιών, για την αποκατάστασή του μπορεί να φτάσει περίπου στις 904.400 ευρώ. Ως ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα εκκίνησης έχει οριστεί το ποσό των 4.600 ευρώ. Το δεύτερο ακίνητο είναι τριώροφο συνολικού εμβαδού 95 τ.μ. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας πολύ κοντά στο κτίριο της Ιόνιας Βουλής, επί της οδού Λαυρέντη Μαβίλη 19, στη συνοικία Πόρτα Ρεμούντα. Το ακίνητο απέχει περί τα 200 μ από τη θάλασσα, τον Ναυτικό όμιλο Κέρκυρας, 2 χλμ. από το λιμάνι και βρίσκεται σε κάθετη οδό στο νότιο άκρο της την πλατείας Σπιανάδας.  

Εκτιμάται ότι το κόστος μιας γενικής ανακατασκευής τόσο στα οικοδομικά όσο και στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις μπορεί να φτάσει κατ’ ελάχιστον στις 180.500 ευρώ. Ως ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα εκκίνησης έχει οριστεί το ποσό των 900 ευρώ. Το τρίτο ακίνητο είναι οροφοδιαμέρισμα 90 τ.μ. Βρίσκεται εντός του ιστορικού κέντρου της παλαιάς Πόλης της Κέρκυρας, σε διαμπερές οικόπεδο επί των οδών Αλμπάνα Μηνιάτη 14 και Φωκά 5-7, στην συνοικία Πόρτα Ρεμούντα. Οι δύο αυτοί οδοί είναι στενοί πλακόστρωτοι. Το ακίνητο απέχει περί τα 100 μ. από τη θάλασσα, τον Ναυτικό όμιλο Κέρκυρας, 2 χλμ από το λιμάνι και περίπου 100 μ. από την πλατεία Σπιανάδας. Εκτιμάται ότι το κόστος των εργασιών για την ανακαίνισή του θα φτάσει στις 171.000,0 ευρώ. Ως ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα εκκίνησης έχει οριστεί το ποσό των 900 ευρώ.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα