Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

18 Jun 2024, 11:18 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

Facebook Twitter Linkedin

Η Meliá Hotels και ο διάσημος τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου Zel Costa Brava στη Ζιρόνα, του δεύτερου ξενοδοχείου στην Ισπανία του brand που προωθείται από τη Meliá Hotels International και τον διεθνή αστέρα του τένις, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας, Gabriel Escarrer, ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου, Azora Capital, Javier Arus, καθώς και ο Αλβανός Πρωθυπουργός Edi Rama.

Ο κ. Escarrer ανακοίνωσε τη συμφωνία που επετεύχθη με την Αλβανική κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός μελλοντικού ξενοδοχείου ZEL στη χώρα, η οποία έχει τεράστιες προοπτικές για ποιοτικό και βιώσιμο τουρισμό, όπως τόνισε.

Η Meliá λειτουργεί ήδη 4 ξενοδοχεία επί Αλβανικού εδάφους, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στα Τίρανα (Hotel Elisa Tirana Affiliated by Meliá), τα δύο στο Δυρράχιο (Meliá Durres Albania και Sol Tropikal Durres) και το τέταρτο στην Velipoja (Velipoja Grand Europa Resort Affiliated by Meliá).

 

 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα